adult görükmeye bilir mi?

gmze

New member
Reaction score
0
forumda küçük bir arama yaptım bulamadım warsaa özür.yeni mesajlar bölümünde adult içerekli yeni mesajlar görüntülenmese olabilir mi?ya da başıklarda değişiklik yapilacabilir mi?bayan olarak hoşa gitmeyen başlıklar gözüme çarpıyo.tabiii bu benim fikrim.sadece bir öneri.

öle bişey mümkün mü bilmiyorum ama eğer konu adlarından(örn: off yawrum hatuna bak,hatun ne almuş be..ws..ws..) rahatsız olunuyosa adult bölümüne açılan konulara sabit bir başlık getirilebilinir aslında..yani bütün açılan adult konularının başlığı adult weya farklı bişey olabillr weya başlıklar ****** şeklinde olabilir diye düşünüyoruum..

verıldı bunun acanda benim kardeşimdi utanıyorum kardeşimden :)

adultun kapatılmasını kastedıyorum

HAŞAVRİ' Alıntı:
verıldı bunu acanda benım kardeşimdi utanıyorum kardeşimden :)
pardon link werir misin son karar ne oldu bakabilir miyim?

|ChaMuR|' Alıntı:
öle bişey mümkün mü bilmiyorum ama eğer konu adlarından(örn:eek:ff yawrum hatuna bak,hatun ne almuş be..ws..ws..) rahatsız olunuyosa adult bölümüne açılan konulara sabit bir başlık getirilebilinir aslında..yani bütün açılan adult konularının başlığı adult weya farklı bişey olabillr weya başlıklar ****** şeklinde olabilir diye düşünüyoruum..
evet bencede olabilir.

Son zamanlarda o kadar çok konuşuluyorki bu konu bence artık kalıcı tedbirlerin alınması lazım.. Hemde vakit kaybetmeden..

Bunlar ne olabilir
a) ayrı bir domain ismi adı altında yayınlanabilir. "www.xxx.hackhell.com" gibi
b) teknik alt yapı yeterli ise ikinci bir link girişi olur o kısımda olmak isteyenler çift giriş yapmak suretiyle istedikleri gibi gezerler.
c)yeni msjlar butonunu kullandığımızda adult msjlarının görünmemesi sağlanabilir.

Aklıma gelenler bunlar. Tabiki bunlar teknik alt yapı ve de imkanlar çercevesinde yapılacak şeyler.. Yinede imkanlar zorlansın derim..

Kapansın demiyoz ama bii çare bulunsa iyi olurdu....:(

Adult bölümü yeni mesajlardan kaldırılmıstır.

kaldıramadım yahu kalkmıyor =)

evet teşekkür ederiz.az da olsa bişiler görüküyo ama olsun:)

ehehe öle kolayla kalkmıyormus demekkı ugrastırcak bıraz

adult kalsın baslıklar duzenlensın ya ;)

yada adult un kendı arasında yenı msjlar olsun orayla ugrasan arkadaslar ıcın kolay olur takıp etmesı baska niyetım yok :goz:

adulth bölümüne sundomain atıpta orayada vb nin bi kolunu kursan ii olmas mı ? dark biras ugrastırır ama olur yane biras önce biri yasmıs xxx.hackhell.com gibi bi sub versende oraya adulth paylassan adulth burdan kalkmıs olur ii olur :D

crazyquake' Alıntı:
Son zamanlarda o kadar çok konuşuluyorki bu konu bence artık kalıcı tedbirlerin alınması lazım.. Hemde vakit kaybetmeden..

Bunlar ne olabilir
a) ayrı bir domain ismi adı altında yayınlanabilir. "www.xxx.hackhell.com" gibi
b) teknik alt yapı yeterli ise ikinci bir link girişi olur o kısımda olmak isteyenler çift giriş yapmak suretiyle istedikleri gibi gezerler.
c)yeni msjlar butonunu kullandığımızda adult msjlarının görünmemesi sağlanabilir.

Aklıma gelenler bunlar. Tabiki bunlar teknik alt yapı ve de imkanlar çercevesinde yapılacak şeyler.. Yinede imkanlar zorlansın derim..

bncede böyle bişe olursa daha ii olur

Dark_Angel' Alıntı:
Adult bölümü yeni mesajlardan kaldırılmıstır.

kaldıramadım yahu kalkmıyor =)

üstad sabah sabah güldürdün beni :)

sanırım sorun yeni mesajların direk search ten gelmesi yani son mesaj yazma sırasına göre konu arattırmak la aynı sanırım arama dan adultu kaldırmak gerekiyor o zmanda sorun çıkar galiba... ben çakmam bilirsin forum işinden ama yeni mesajlara tıklayınca direk searcten geliyor mesajlar...

sen bu işi halldemezsen kimse halledemez ;)

Geri