After Effects - Video Coplot Products

ghostyle

New member
Reaction score
0
Video Coplot Products adında After Effects için yapılmış 8 tane DVD mevcut.Ben birçok yerde aradım bulamadım indirmek için.Sonra buraya yazmaya karar verdim.Usta downloadcıların yardım edebileceğini umuyorum.

Daha ayrıntılı bilgi için istediğim DVD ler için link yazıyorum umarım forum için yanlış birşey değildir. : http://www.videocopilot.net/products.html

- Evolution
- Designer Sound FX
- Riot Gear
- Serios FX & Compositing
- Action Movie Essentials
- Film Magic Pro
- Video Streams HD
- Real Clouds

Eğer bunları bulupda upload edebilecek ve rapid linklerini verebilecek biri varsa çok sevinirim.Bu yazdıklarım After effects ve video edit ile uğraşan kişiler için bulunmaz bir kaynak olur.Yani baya bi hit alır diye tahmin ediyorum.Kolay gelsin

Bulabıldınmı Aradıgın Setlerı . Benım Elımde Var Egıtım Setler ı . Senınde Elınde Varsa Paylasım Yapalım .

Evet dediğin doğru ama merak ettiğim bunların içinde sadece tutariallermi var çünkü sitede bihayli free mevcut... bir kaç tanesi pritebay de var haberin ola

videocopilotdan video indirmek icin illede link aramana gerek yok Mozilla kullaniyorsanDownloadHelper adinda eklenti var onu kur videocopilotdan istedigin videoyu indir!

Geri