Ag baglı degil hatası

kaptanoguz

New member
Reaction score
0
İYİ GÜNLER HACKHELL MİLLETİ HEP SORUNLARLA SİZİ SIKIYORUM AMA NE YAPALIM PC HEP SORUN CIKARTIYO SAGOLUN YARDIMLARINIZLA HEP COZDUM SORUNLARIMI ŞİMDİ TEKRARDAN Bİ DERT SARDI BU PC BASIMA

SİMDİ PC İNTERNETE GİRİYOR GİRİS CIKISINDA SORUN YOK GİREBİLİYORUM AMA BASLAT CUBUGUNDA Kİ SİMGEDE BU HATAYI ALYORUM
BUDA BENİ GICIK EDİYOR KARDESİMİN LEPTOBU VAR AYNI AGDA ESKİ Bİ LEPTOP AMA 80 GB HDD VAR ONUN 20GB BEN YEDEK OLARAK KULLANIYORUM AG BAGLANTILARIMDAN HEP KULLANIYODUM SİMDİ BU HATA CIKTI CIKALI AGDAN BAKAMIYORUM GÖZÜKMÜYO NEDENDİR ACABA

!!HAYAT PAYLASTIKCA GÜZELDİR!!
DOGRU YANLIS Bİ ÇÖZÜM YOLU BULAN HERKEZE TESEKÜRLER
DOGRU YANLIS OLDUGU TARTISARAK ORTAYA CIKAR O ARKADASIMIZLA BU ARKADASIMIZIN YORUMU BİRLESİR BELKİDE ÇÖZÜMÜ BULABİLİRİZ

Dostum usb den internet alıyorsun ethernet kartını kullanmıyorsun.
Ethernet kartından bağlı olmadığı için ağ bağlı değil der.

yok ondan degil kullanmasına kullanıyorum dün kabloyu kopardım sinirden mecbur usbden girmek zorunda kaldım bugun yeni kablo aldım ama söle bişi var arkadasımın wireles cihazı var onu takınca baglantı var gösteriyor acaba anakarttamı bişi var

usb dangıl cihazıyla bağlanabilirsin ama usb modemlerin vistaya uyumlu olmadıgını bılıyorum o yuzden baglanamayabilirsin.

Windows 7 kullanıyorum internetede girebiliyorum sorunsuz ama iste o yazı beni deli ediyor sorun o format atmadan yırtmak istiyorum bi onuniçinde format atmak istemiyorum

Format attım düzeldi konuyu kapatabilirsiniz tesekkurler

Geri