agalar bna tarkandan gül döktüm yollarınanın sözlerini bulabilirmsnz???
age_3 New member Katılım 23 Eki 2005 Mesajlar 98 Reaction score 0 Puanları 0 10 Mar 2006 #1 agalar bna tarkandan gül döktüm yollarınanın sözlerini bulabilirmsnz???
•ẩ¢нίℓℓєگ• Banned Katılım 7 Kas 2005 Mesajlar 4,169 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Mutℓuℓuğun Tåm Ortåsındåή...! 10 Mar 2006 #2 Gözlerinden okunuyor Beni seviyorsun Sözlerin seni ele veriyor Sen de istiyorsun Eninde sonunda benim olacaksın Hadi naz yapma Sevgiyi, aşkı bende bulacaksın Yabana atma Bıktırma, usandırma Yeter beni kızdırma Gel artık kollarıma Gül döktüm yollarına Gel gündüzle gece olalım Gel gökyüzünde yıldız olalım Seninle mutlu yarınlara koşalım Gel beraber mesut olalım Geçmiyor ki sensiz geceler Rüyalar yetmiyor İsyan ediyor içimde sevgiler Sabrım tükeniyor
Gözlerinden okunuyor Beni seviyorsun Sözlerin seni ele veriyor Sen de istiyorsun Eninde sonunda benim olacaksın Hadi naz yapma Sevgiyi, aşkı bende bulacaksın Yabana atma Bıktırma, usandırma Yeter beni kızdırma Gel artık kollarıma Gül döktüm yollarına Gel gündüzle gece olalım Gel gökyüzünde yıldız olalım Seninle mutlu yarınlara koşalım Gel beraber mesut olalım Geçmiyor ki sensiz geceler Rüyalar yetmiyor İsyan ediyor içimde sevgiler Sabrım tükeniyor
age_3 New member Katılım 23 Eki 2005 Mesajlar 98 Reaction score 0 Puanları 0 10 Mar 2006 #3 usta varsa sarkııda göndersene aska geldmdeee...
•ẩ¢нίℓℓєگ• Banned Katılım 7 Kas 2005 Mesajlar 4,169 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Mutℓuℓuğun Tåm Ortåsındåή...! 10 Mar 2006 #4 age_3' Alıntı: usta varsa sarkııda göndersene aska geldmdeee... Genişletmek için tıkla ... Bu isteğini gerçekleştiremem çünkün artık forumlarda mp3 yayınlanması yasak... Muyap tarafından yasaklandı.....
age_3' Alıntı: usta varsa sarkııda göndersene aska geldmdeee... Genişletmek için tıkla ... Bu isteğini gerçekleştiremem çünkün artık forumlarda mp3 yayınlanması yasak... Muyap tarafından yasaklandı.....
age_3 New member Katılım 23 Eki 2005 Mesajlar 98 Reaction score 0 Puanları 0 10 Mar 2006 #5 söz icn saolda amatör calısmalar yaymlanıo hackellde...
•ẩ¢нίℓℓєگ• Banned Katılım 7 Kas 2005 Mesajlar 4,169 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Mutℓuℓuğun Tåm Ortåsındåή...! 10 Mar 2006 #6 age_3' Alıntı: söz icn saolda amatör calısmalar yaymlanıo hackellde... Genişletmek için tıkla ... Evet sadece amatör çalışmalar yayınlanabiliyor.... diğer türlü hiç bir şekilde yayın yapılmıyo artık.....
age_3' Alıntı: söz icn saolda amatör calısmalar yaymlanıo hackellde... Genişletmek için tıkla ... Evet sadece amatör çalışmalar yayınlanabiliyor.... diğer türlü hiç bir şekilde yayın yapılmıyo artık.....