Ah Sizi Sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solariz

Administration
HH Üyesi
Reaction score
0
Sohbet Sohbet dediniz başımın ettini yediniz irc.hackhell.com şuanda aktif durumda sitemizde dolaşan ortalama günlük 2600 kişi var ve bunun 100ü sohbette ugramıyo nedense anket açtıgımızda %90 ın olmalı muhabbet ederiz geliriz ederiz dio ama gelen giden yok merak ediyorum neden? kapandıgında ya niye yok açılmalı die bi ton başlık açılıyo açıldıgındada sizleri göremiyorum :Sopa

he yaw nerdesiniz arkadaşlar
muhabbetin kralı irc.hackhell.com da
giren bir daha ayrılamıyor zaten :]

/server irc.hackhell.com bekliyoruz

gene kimse yok demek yanlış olur var muhabbet eden 30 40 kişi insan oluyo ama bu yeterli bi sayı degil 3000 onlineleri bulan bi sitede 40bin kişinin günlük ziyaret ettigi bi yerde sohbetin 40 kişi olması hiç normal gelmiyo

simdi mesela 13-14 kişi war...

gelirim diyenlerin arasında ben de warmıydım :D oldugumu sanmıyorum ama .... sevmiyorum chat olaylarını gerçekten bir kere girdim o da sağolsun esmer zorladı :)....

Nerde bu mıllet nerde bu devlet :)

/server irc.hackhell.com

[urlirc.hackhell.com[/url]

beklıyoruz :p

bazen selam veriyorsun 2 .3 kişi selam alıyor..muhabbet hep 4 5 kişi arasında oluyor.bence eski üyelerin yeni üyelere laf atıp konuşması lazım o zaman kaynaşma olur bence..bide bu sohbet odaların paylaşımı azaltıgını düşünüyorum

waLA bn en az bot kadar onLineyim ... pek kaLabaLıkh oLduunu görmedim ...

bn acıLshın dememişthim ama yinede ordayyım :):)

ama iii oLdu iiii

ben açılmasın napcaz diodum ben müdavimi oldum açılsın die ölüp biten adamlar ortalarda yok bu biraz tuhaf bi durum :)

Solariz' Alıntı:
Sohbet Sohbet dediniz başımın ettini yediniz irc.hackhell.com şuanda aktif durumda sitemizde dolaşan ortalama günlük 2600 kişi var ve bunun 100ü sohbette ugramıyo nedense anket açtıgımızda %90 ın olmalı muhabbet ederiz geliriz ederiz dio ama gelen giden yok merak ediyorum neden? kapandıgında ya niye yok açılmalı die bi ton başlık açılıyo açıldıgındada sizleri göremiyorum :Sopa

Haqılısın Fqt İşleri Vardır Belqi : )))

Bilmiom Ama Qapanmasın ...

eagleomur' Alıntı:
bazen selam veriyorsun 2 .3 kişi selam alıyor..muhabbet hep 4 5 kişi arasında oluyor.bence eski üyelerin yeni üyelere laf atıp konuşması lazım o zaman kaynaşma olur bence..bide bu sohbet odaların paylaşımı azaltıgını düşünüyorum

Bence de...

J@CK@L' Alıntı:
Nerde bu mıllet nerde bu devlet :)

/server irc.hackhell.com

[urlirc.hackhell.com[/url]

beklıyoruz :p

iki kişi bi mesajı doğrultamamışsınız ;]

evet arkadaşlar mirc de : irc.hackhell.com serverında sabahtan akşama kadar muhabbet var hepimiz ordayız siz de buyrun bekleriz..

zmn buldukça oradayım ;)

herkez gelsin muhabbet güzel...dj lerimiz harika =) gelin lenn

açıLsın açıLsın diyenLer meydanda yok gerçekten.. Foruma giri$i Yapmadan önce İRC'e giriyorum en fazLa 40 feLan onLine gördüm $imdiye kadar.. eğer ßi masrafı varsa kapansın ßence.. ceza oLsun onLara emeğe sahip çıkmamak neymi$ :p

Falla boş vakitlerimde muhakkak uğruyorum..

HoCuSPoCuS' Alıntı:
iki kişi bi mesajı doğrultamamışsınız ;]

evet arkadaşlar mirc de : irc.hackhell.com serverında sabahtan akşama kadar muhabbet var hepimiz ordayız siz de buyrun bekleriz..

http://irc.hackhell.com/
oldumu :p

arkadaslar çekinioruz konusamıoruz dienlere sesleniorum çekinicek bi sey yok hepimiz hh ailesiyiz gelin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri