AHA bildiriyor…

atn42

New member
Reaction score
0
AHA bildiriyor…
Bekir Coşkun
11 Şubat 2010

SABAHLARI gözümü açar açmaz “AHA bildirdi mi?..” diye sorarım…
“Neyi?..”
“Neyi” diye bir soru gereksizdir aslında…
Her şeyi…
Ya da ne olursa…
DHA gibi, AA gibi, İHA gibi AHA da (Arınç Haber Ajansı) haber üretir medyaya…

Diyelim ki bizim Pako öldüğünde, TOKİ ile ilgili bir konuşmada durup dururken şöyle demişti AHA:
“TOKİ-MOKİ derken adamın Pako’su öldü…”
Alakasız, ilgisiz….
Lüzumsuz…
Ki muhabir arkadaşlar uzun uzun düşünüp bunun ne anlama geldiğini çözememiş, içlerinden bunalıma giren olmuştu…

Haber ajansları bir yanlış haber verdiklerinde bir ikinci haberle bunu düzeltmezler mi?..
Bu, düzeltmek için medyayı tekrar görebileceği bir ikinci tur atıyor…
Başbakanlık kapısındaki yanlış sözlerini düzeltmek için cami kapısında gözüküyor…
Cami kapısındaki hatasını düzeltmek için TBMM önüne koşup, TBMM önündeki hatasını onarmak için medyanın beklediği Bakanlar
Kurulu kapısına geçiyor…
Bu nedenle de devamlı hareket halinde AHA…

Genelkurmay Başkanı‘nın, Emine Hanım‘ın türbanıyla ilgili “Keşke olmasaydı” sözlerini “Öyle bir televizyon dizisi mi ne vardı” diyerek alaya aldıktan sonra, ikinci
turu atıp bunu cami kapısında düzeltirken…
Ya da, “O bize Uğur Mumcu’nun emanetidir” deyip, ikinci turda Güldal Mumcu‘yu yerden yere vururken, şunu düşündüm:
Böyle yönetilmeyi hak ediyorsun Türkiye…
Bu senin tercihindi…
Madem böyle istedin…
AHA sana

kaynak

hem o bize rahmetli uğur mumcu nun emaneti diyeceksin
hemde odasını basacaksın
neymiş efendim
yönetimini beğenmemiş
demokrasiyi araç olarak kullanmaya kalkanların
demokrasiden anladıklarıda bu zaten
beğenmiyorsan kaba kuvvet güç kullanabilirsin gözdağı ver tehdit et odasını bas... ... ...
kimin torunu
emanete hıyanet edenler bizim toplumda fazla sevilmez

Böyle yönetilmeyi istemek için kimse oy vermez
verdim diyen varsa zaten onlardan farkı yoktur.

2002 AKpartisiyle 2010 AKP si arasında çok fark var.
dolayısıyla 2011 yılında yapılacak seçimlerde bu fark
ortaya çıkacaktır.

Gördünmü Türkiye, Bekir ağabeyimiz bize ders veriyor. " Sizi gidi bidon kafalılar sizi .. Alın bakalım.! "

Usta kalemşöre olmayan şapkamızı çıkarıyor, amuda kalkıarak alkış tutuyoruz.

Ülke yönetimini beğenmeyenler mecliste gereğini yaparlar, reel dünyada ise Bekir ağabeylerinin yanında yüksek topuklu resimler arasında birkaç kelime hafzalaları ile 'köşe yazarı' (!) olabilirler.

AKP ye oy vermedim. BEn vermedim diyebiliyorum bazıları inkar ediyor. üzücü olan şuki pek çok solcu olduğunu bildiğim insan anadoluda il genel meclisi üyesi oldu. İstiyerek oy verenlere demiyorum ama.Yazık satılmışlara, ve onlara sürü psikolojisiyle katılanlara.

Gördünmü Türkiye, Bekir ağabeyimiz bize ders veriyor. " Sizi gidi bidon kafalılar sizi .. Alın bakalım.! "

Usta kalemşöre olmayan şapkamızı çıkarıyor, amuda kalkıarak alkış tutuyoruz.

Ülke yönetimini beğenmeyenler mecliste gereğini yaparlar, reel dünyada ise Bekir ağabeylerinin yanında yüksek topuklu resimler arasında birkaç kelime hafzalaları ile 'köşe yazarı' (!) olabilirler.

şapkanızın olmadığını biliyoruz
ama bidon kafalı olduğunuzu bilmiyorduk

O tırnak içi ifadenin ne anlama geldiğini / kimin sarfettiğini öğrendiğinde, gel konuşalım .

Selametle...

Geri