ahmet kaya vatan hainimidir sence

ahmet kaya sence vatan hainimidir ...

• evet

Kullanılan: 7 18.9%
  • hayir sanmiyorum

Kullanılan: 7 18.9%
  • kesinlikle evet

Kullanılan: 21 56.8%
  • fikrim yok

Kullanılan: 2 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    37

kadymp

Turk4lyfe
Reaction score
0
[B]in ne onemi var :) cok uzaklardayim cok...[/B]
arkadasalr tartisma cikmasin herkes sadece gorusunde neye inaniyorsa onu yazsin...

Bu ülkeden yediği parayla bu ülkeye ihanet eden yegane kişi..
vatan haini.. ölüsünü dirisini şarkısını lanetliyorum

bu baslık tartısma cıkıcak kapatılır gibime gelio ama bence evet... ki kesinlikle vatan haini...

bu baslık bence kapatılsın bunu tartısmanın bıle anlamı yok. herkes nasıl bırı oldugunu bılıyo

hayvanlar bile yediği kaba pislemiyor bunun adı hainden öte bişe olsa gerek

Tartışılacağını zannetmiyorum ne olduğu apaçık ortada...

Kardesim bu ulkede kurt Olmak Sucmu . O kendi Kurtlugunu destekliyor . Ben Karsiyim PKK yi Desteklemesine ama Elden Gelen Bir sey Yok . PKK yi Destekliyenlerde Allah Korkusu Ne olsun

o adam kürtlügü desteklemiyoR pkk yı destekliyor.. apoyu özlemiş amk öle diodu bi sarkıda...

adam kürdüz ölene kadar diye şarkı sölüyo sölesin ama niye türkçe s*ktirsin gitsin kürtçe sölesin

arkadaşlar lütfen ya bunu kürt türk çatışması haline getirmeyin ha kürt ha türk önemli olan insanlık ben ahmet kaya hakkında yorum yok diyorum ama bende bir kürdüm ama türk bayrağı altında yaşıyorum türk bayrağı uğrunada kanımın son damlasına kadar da kimle olsun savaşırım lütfen arkadaşlar buna hiç gerek yok hackhell e yakışmayan şeyler bunlar hepimiz kardeşiz ya aynı vatanın çocuklarıyız aynı bayrağın altında yaşıyor aynı ATANIN evlatlarıyız lütfen ya..!

by_azrail_' Alıntı:
arkadaşlar lütfen ya bunu kürt türk çatışması haline getirmeyin ha kürt ha türk önemli olan insanlık ben ahmet kaya hakkında yorum yok diyorum ama bende bir kürdüm ama türk bayrağı altında yaşıyorum türk bayrağı uğrunada kanımın son damlasına kadar da kimle olsun savaşırım lütfen arkadaşlar buna hiç gerek yok hackhell e yakışmayan şeyler bunlar hepimiz kardeşiz ya aynı vatanın çocuklarıyız aynı bayrağın altında yaşıyor aynı ATANIN evlatlarıyız lütfen ya..!

kürtlere bişe diyen yok sevgili kardeşim

bu pkk lıya söyleniyor laflar

Türk-kürt kardeştir bizi bölen Ahmet kaya dır. şey pardon kalleştir.

Geri