Akşamüstü Akşamüstü HaberLeri..

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Son günLerde sadistce tavırlarıyla dikkat çeken Dr.mud inanılmaz bir olaya imza atarak forum tarihine geçti..
Dr.mud`un vermiş oldugu roportajda özrü kabahatinden büyük oLdu.İşte o roportaj

Bildiğiniz Üzere Günlerdir Bunların Tehditleri Yüzünden Hayatım Perişan Oldu...Bayandır El Kalkmaz Dedim Ancak Her İnsanı Bir Sabır Noktası Vardır Değil mi ?

Een Sonunda Kaslı Vücudumla Hepsini Bir Sıra Dayağına Çektim Sanırım Artık Seslerini Çıkaramazlar...

İşte Kaslı Vücudumla Ben
vucut_gelistirici_adam_1246790426.jpg

Kızlarımızın haLi perişan oldugu için buraya resimlerini koyamıyoruz üzgünüz ..

Evet sevgili arkadaşlar Gün geçmesin ki forumumuzda bi sorun çıkmasın Cafemizi çekemeyen Kent55 müşterileri gelmesin sinek avlasınlar ,hiç düzelmesin vs. vs. diye büyü yaparken yakalandı. Evet doğru duydunuz ve bu olay hemen forumumuzun arka sokağında gerçekleşti..İsmini vermek istemeyen kahraman bir user fotoğrafı çekip bana ulaştırdı ve haber yayınlamamı istedi İşte o an

18656_129070028538173316461_Original.jpg

işte Zeynanın gerçek yüzü Evet yanlış duymadınız..
Özel olarak Oksford üniversitesinden getirilen tarih araştırmacılarının saptadığı bilgiler hayli ilginç..
Masallarda dahi duyamıyacağınız bir efsane meğerse aramızdaymış.. bana bu bilgiyi oksford'da okuyan bir arkadaşım verdi..
Efsaneye göre Melike ismiyle tanıdığımız arkadaşımızın asıl adı LİLOUSPARADOEMUSKES miş.. Ve efsaneye göre geçmiş çağlarda kasaba kasaba dolaşıp toplu kişilerin bulunduğu yerlerde kendisini cadı olarak tanıtarak onların akıllarına sahip olurmuş.. Çağ atladığımız için kendisi boş vakitlerinde forumlarda dolanıp, diğer vakitlerinde toplu kişilerin olduğu alışveriş merkezlerine sinemalara vs yerlere gidiyormuş.. Ve ordaki insanlara kendisini yine cadı olarak tanıtıyormuş fakat fazla inanan olmuyormuş çünkü çağımızda saf olanlar çok az =)

Oksford üniversitesinde bulunan profosörlerin saptadığı bazı diyaloglarda araştırma dosyasında mevcut.. Misal ;

Zeyna : Merhaba genç..
MozoLe Miяach: Merhaba da sen bana nasıl hitap ediyorsun ben baban yaşında adamım terbiyesiz!
Zeyna: Ben asırlardır yaşıyorum küçük göründüğüme bakma aslında ben cadıyım..
MozoLe Miяach: Kızım dalgaya alacak adammı bulamadın.. zaten çoguk kişiliğim var sinirim tepemde seni tepelemeden git başımdan!
Zeyna : sana cadıyım diyorum inanmıyormusun!?
MozoLe Miяach : yürü git ! yoksa hayalete çeviririm seni !!
__________________________________________________ _________

Zeyna : Merhaba ey çocuk
Hyperion : Merhaba abla sen kimsin ?
Zeyna: Ben cadı..
Hyperion : aaa şu tatlı cadı filmindeki gibi burnunla sihir yapabiliyormusun sende ?
Zeyna: tamam çocuğum yürü git senin aklın bana yaramaz..
__________________________________________________ __________
Zeyna : Selam dünyalı..
SeyHn: Hayırdır yavrum evladım sen başka bir yerden misin ?
Zeyna: Ben cadıyım !
SeYhN : Öteki taraftanmısın yani !!??
Zeyna : Evet..
SeYhN: Eşhedü Enla....
Zeyna : birini daha kaçırdık iyimi.. Bu yüzyıl ne kadar saçma bir yermiş ya biri dalga geçer öteki salak çıkar beriki geberir korkudan.. kaç senedir aç dolaşıyorum kimin umrunda !

Sıradaki Haberimiz Forumumuzun sevilen bayanlarından Eftalya ile ilgili..Yeni bir hobiyle uğraşan Eftalyanın güzel görüntüsü herkesi bowLing oynamaya sevk ediyor dimi :)

karpuzla-su-sisesi-devirme-bowling-271.jpg

Evet bu güzel görüntülerimizle ßir akşamüstü akşamüstü haberLerini son noktayı koyuyoruz Efenim
.

HackheLLde kaLın .

alıntı:D

Pis Dalarım :p

Ellerine Sağlık

bu resimlerin hepisi forum da verilmiştir konu loced..............

dermişim .... ..eline sağlık resimler daha önce verilsede :):) konu harika

eğlenceli ya =) teşekkürler

ALet Etme Bidaha KonuLaRına Beni :mad:

Teşekkürler konu için fakat, alıntı olarak belirtseydin daha iyi olurdu :) [ Kendinden eklediklerin dışında. ]

Eline sağlık :)

..:.. şimdi zeyna dan daha cok korkmaya basladım ben :D ..:..

Geri