AK Parti'li Doğan: "... Şimdi biz onları fişliyoruz"

levent32

New member
Reaction score
0
Bu maskenin altında bir fikir var! Ve fikirler ku
AK Parti'li Doğan: "... Şimdi biz onları fişliyoruz"

"40 yıldır onlar halkı fişledi. Şimdi biz onları fişliyoruz." AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan'ın Ergenekon'la ilgili bu sözleri çok tartışma yaratacak. Kahramanmaraş'ta Ergenekon soruşturmasıyla ilgili konuşan Doğan, "Kimin başı örtülü, kim muhafazakar fişlemişler. Eğer biz birazcık tökezlersek bu Ergenekoncular bu defa çok kötü intikam alır" dedi.

KAYNAK (üSTELİK KENDİ SESİNDEN VİDEOLU) : AK Parti'li Doğan: "... Şimdi biz onları fişliyoruz" - Video CNNTurk.com

Ne yapsın adamcağız anlatacak icraatları olmadığı için
korku intikam politikası üzerinden kumpanya yapmaktadırlar.
bu arada vekile konuşma yasağı gelirmi ?

İyi yapıolar fişlesin işlesin döksünler kirli çamaşırlarını..Adamlar hiç değilse doğru söylüyor ergenekoncular gibi çamur atıp sıvamıyorlar.

İyi yapıolar fişlesin işlesin döksünler kirli çamaşırlarını..Adamlar hiç değilse doğru söylüyor ergenekoncular gibi çamur atıp sıvamıyorlar.

Doğru Söylüyolar Ama İşlerine Gelen kısımlarda ! he bu arada forumda üyelere geçici temizlik atılmış sanıyorum, saygı önemli bi husus :)

bugün show tv ana haberde izlemiştim.bu akpliler yaptıklarının bedelinin bir gün ödemek zorunda kalacaklarını görmeye başladılar.görmeye başladılar çünkü oyları düşüyor.mecliste en son 609 dokunulmazlık dosyası vardı.korkuyorlar.çünkü yüce divan'ın çok yakında olduğunu görmeye başladılar.

evet yapılanlar yapanlar yaptıranlar fişleniyor kalbimize ve beynimize ...:sigara:

Sizin ruhunuz zikriniz fikriniz fişLenmiş zaten..Hiç bişey karşıLıksız değiL eLbet geLir zamanı..

sözde sivil darbe halkın isteğiyle gerçekleşiyor hiç olmassa istemezzse indirir halk

uşakların darbesi tamamen kendi istekleri için farkı anlarsın belki
Somut bu olay üzerinden gidersek halk bunun neresinde?

İliç'de menfaatleri yüzünden soruşturma geçiren bir savcı...
Bu savcı aleyhinde ifade veren bir Albay....
Erzincan'da rejim aleyhtarı, halkın din duygularını sömüren bir cemaatin üzerine giden bir savcı....
Bu cemaatle ilgili çalışmalar yapan Erzincan Savcısı ve polislere güvenilmediği için faaliyet yürüten jandarma....
Erzurum'da usulsüz bir şekilde yetkilerini aşıp amacı yavaş yavaş ortaya çıkan bir savcı....

HAAA Bİ DE UNUTMADAN; O BÖLGEDE ALTIN İŞİ YAPAN ABD.....

Halk bu tablonun neresinde bilen var mı?

Yüreği varsa bu beyefendinin BENİ DE FİŞLESİN....ATATÜRKÇÜYÜM, CUMHURİYETÇİYİM...Tüm güç elinde; bulsun IP mi...Adresimi...İsmimi...Tekrar ediyorum...

ATATÜRKÇÜYÜM....ATATÜRKÇÜÜÜÜ...................

Dillerinden düşürmedikleri; Hollanda, Belçika, Danimarka'da.... falan olsun da şu demeç; seyredin noluyor...Ahali soluğu anında adliyede alır, şahsi dava açmak için bu şahıs hakkında.....veya meydanlarda; protesto etmek için....

Ama ne yazık ki Türkiye'de, yukarıda saydığım ülkeler, sadece Türk Ordusu'nu aşağılamak için kullanılıyor utanılmadan..... NEYMİŞ EFENDİM BELÇİKA ORDUSUNU KAPATIYORMUŞ.....DANİMARKA ORDUSU ŞÖYLEYMİŞ......BİLMEM NE.....

Biz ....rkep olduktan sonra, semer vuran çok olur ne yazık ki.....

sivil darbe dedigin seye demokrasi deniyor. ac da ansiklopedilerden oku bari cahilligin lüzumu yok
SENSİN CAHİL OLAN....KENDİNE GEL .......SAYGISIZLIK ETME....

Adam fişliyoruz diyor....FİŞLİYORUZ....Beynini mi yıkamışlar senin, yoksa zır cahil misin....Utanmadan bi de hakaret ediyorsun şahsıma....

Daha ötesi nedir bunun....Sen cemaatçisin belki rahatsın....BENİM SUÇUM ATATÜRKÇÜ MÜ OLMAK....

Fişlemek!Ne kadar aşağılayıcı bir söz.Resmen suç...Allah akıl fikir versin.Bu sözlerle ancak insanları birbirine düşman edersin.
Tamamen sömürü ve takiyye.
Onlar fişledi...
Biz de fişliyoruz...
Sen de birgün gideceksin...
Ee ne olacak?
Devamı...

Bence bu vekil büyük bir halt yemiş derhal istifa etsin

SENSİN CAHİL OLAN....KENDİNE GEL .......SAYGISIZLIK ETME....

Adam fişliyoruz diyor....FİŞLİYORUZ....Beynini mi yıkamışlar senin, yoksa zır cahil misin....Utanmadan bi de hakaret ediyorsun şahsıma....

Daha ötesi nedir bunun....Sen cemaatçisin belki rahatsın....BENİM SUÇUM ATATÜRKÇÜ MÜ OLMAK....

bu nasıl bir tepkidir..? biraz sakin olur musun???

yok yani şahsıma hakaret ediyo diyosun hemen ardından basıyosun hakareti. beynini yıkamışlar falan..nedir bu ya??? herkes senin gibi düşünmek zorunda değil ki.

Söylediklerini tekzip etmeye çalışmış.Yani fişleme değil
deşifre ediyoruz demiş.Yani özürü kabahatinden büyük derler ya
işte öyle.Fişlemeden deşifre edemezsinki.Yanlış mı düşünüyorum

Geri