Akciğer Ameliyatı - Sigara içenlere ibret olsun!!!

:sigara: inadına yaktım atın olümü arpadan olsun :sigara:

SNIPPER' Alıntı:
:sigara: inadına yaktım atın olümü arpadan olsun :sigara:

B€ND€ SİGARA İÇİYORUM BENİM FELSEFEM HIZLI YAŞA HIZLI ÖL... ÖLÜM ALLAHIN EMRİ ARKADAŞLAR BENIM DEDEMDE SİGARA İÇİYORDU AMA 86 YAŞINDA VEFAT ETTI ...

Anaa..Ne acayip olmus cigerleri adamın yasık..Bende içiyorum ama tiryakisi değilim..Öyle günde bir paket bitirenlerden değilim yane..:D..

derhal sigarayı bırakıyom...bıraktım...

bir gün iki ayyaş mezarlık kenarında demleniyomuş.tam o sırada bir cenaze gelmiş ayyaş merak edip gitmiş nie öldü demiş demişlerki içkiciydi sıgara ağzından düşmesdi öldü işte.
neyse ayyaş arkadasına anlatmış bunlar dewam tabii 5 dk sora bir cenaze daha tam gömülürken ayyaş gene merakla nie öldü demiş gömenler anlamadıkki hiç bir kötü alışkanlıgı yoktu ama öldü.ayyaş tekrar arkadasının yanına döner ve derki-kanka iç anasını satiim içenle içmeyen arasında 5 dk oynuyor :D

Çok güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım bazılarına ders olsun ölüm ALLAH ın emri ama siz onu sigara içenler onu öne alıyorsunuz bence...!!!

arkdslar bu beden bize allahın emaneti ona iyi bakmak bizim görevimiz içki sigara yada baska bi şey kullanmamamız lazım... unutmayın normal bir saglık vucuda sahip olamayan kac kısı war....

korkudan bi sigara daha yaktım,o ne biçim ciğerdi öyle bee.

Geri