Akdeniz Üniversitesi

huseyinaladag

New member
Reaction score
0
Selam Arkadaşlar;
Bu bölüme baktım ama bizim üniversitesinin ismine rastlayamadım,o yüzden bende buraya bu konuyu açma gereği duydum.Bundan sonra Akdeniz Üniversitelileri burada ağırlayacağız.Başkalarıda gelebilir kapımız açık.Bu arada ben Hüseyin Aladağ Manavgat MYO Turizm ve Otel İşl. 2.sınıfında okuyorum.Üniversitemizin adresini aşağıya yazıyorum.Sorusu olanda buraya yazabilir.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
http://www.akdeniz.edu.tr

not sistemi görebileceğiniz en kötüsü...

slm bende akdeniz üniversitesi teknik bilimler myo elektrik bölümü mezunuyum :D ANTALYA /MERKEZ

haydi herkes yazsın burada bulusalım

bende akd unv kımya bolmunde okuyorum ve bu bolumu sectığım ıcın kendımden nefret edıyorum suan

yıllar bıter akdenız bıtmez:D akdenızı yazcak arkdslar bı daha dusunsun bız yaptık sız yapmayın bu hatayıı

bende korkuteli meslek yüksek okulu bilgisayar :D:D

akdeniz den kimse yok mu üye yaaaa

bende akd unv kımya bolmunde okuyorum ve bu bolumu sectığım ıcın kendımden nefret edıyorum suan

puhahahah kimya mi sectin.Secilir mi o bölüm beah:)

du bi ya bende sanirim ayni bölümü sectim lanet olsun :)

Akdeniz Üniversitesi-Kimya Bölümünde okuyorum ama Fen-Edebiyat Fakültesi hariç her yerde takilirim :biggrin

merhaba arkadaşlar ben antalyada oturuyorum bu sene öss ye giricem 4 yıllık olmazsa(allah korusun) 2 yıllık turizm merkezde mi.Birde sigortacılık bölümü hakkında bilgisi olan varya geçenb sene açılmış sanırım 30 kişilik kontejanla.

ya bu gusel santlar bu sene merkese taşınacakmı bi bilginiz var mı?

Geri