AKP binasının önünde muhabire dayak

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
GİRESUN’da yerel bir televizyon kanalında muhabirlik yapan Fırat Akyol, belediye başkanlığı seçimini kaybeden AKP il binası önünde bir grup partili tarafından dövüldü.

Giresun’da oy dağılımının belli olmasının ardından partileri dolaşıp çalıştığı Tempo televizyonu ile telefon bağlantısı kurarak atmosferi aktaran 34 yaşındaki Fırat Akyol, CHP ve MHP’nin ardından saat 00.30 sıralarında AKP'nin il binasına geçti. Burada partililerle görüşen Akyol, DSP’ye gitmek için il binasından çıkarken, bir grup AKP'linin saldırısına uğradı. Başına ve yüzüne darbeler alan Fırat Akyol, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Sağlık durumu iyi olan Fırat Akyol, “AKP il binasından çıkarken kalabalık bir grubun saldırısına uğradım. Saldırıdan önce AKP’li Başkan Hurşit Yüksel’in makam şoförlüğünü yapan Alpaslan'ın ‘durun yapmayın’ dediğini duydum. Polis ve bazı AKP’lilerin beni kurtarmak için çaba sarfettiklerini gördüm. Gözümü de hastanede açtım, AKP'lilerden böyle tavır beklemiyordum” dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11320183.asp?gid=229

KendiLeri diyodu sandıktan çıkana saygı duymak lazım diye neyin dayagı bu şimdi..

Akp bence bu seçimde gerçekten azıttı gibime geldi gözümde bitmişlerdi şu anda sıfırlar..

işte türk halkı akp ye 2011 gereken cezayı vermeli türkiye tek partiyle yönetilecek bi ülke değil akp bazı illerde ceketimizi bile oysak alırdık diyodu gördük aldı

Genelde 3 5 milletvekili oynar , o kadar...

işte türk halkı akp ye 2011 gereken cezayı vermeli türkiye tek partiyle yönetilecek bi ülke değil akp bazı illerde ceketimizi bile oysak alırdık diyodu gördük aldı

bunu söylediğini iddia eden dtp lierdi ne yazık , kişisel bir olayı bir gruba mal etmeyin ...

akp mağdur duruştan mağrur duruşa geçtiği için kaybetti .

ama yandaş medya mhp ve saadet tamamen chp yle bir oldular buna rağmen değişen pek bişey yok bir 10 yıl daha yönetir akp ve sonra tayyip i de asarlar olur biter...

sonra da özal a menderese duydukları özlemi tayyibe de duyarlar...

Allah Muhsin Yazıcıoğluna rahmet eylesin , onun gibi mert insanları bizlere nasip eylesin...

bunu söylediğini iddia eden dtp lierdi ne yazık , kişisel bir olayı bir gruba mal etmeyin ...

akp mağdur duruştan mağrur duruşa geçtiği için kaybetti .

ama yandaş medya mhp ve saadet tamamen chp yle bir oldular buna rağmen değişen pek bişey yok bir 10 yıl daha yönetir akp ve sonra tayyip i de asarlar olur biter...

sonra da özal a menderese duydukları özlemi tayyibe de duyarlar...

Allah Muhsin Yazıcıoğluna rahmet eylesin , onun gibi mert insanları bizlere nasip eylesin...

dtp ne alakası var arkadaşım ben dtp li falan değilim bu benim kendi görüşüm asma felan diyosun ama türkiyede idam cezası kaldırldı

biz de biliyoruz kaldırıldığını ama bak yazıcıoğlu şehit edildi , asma dediysek bi helikopter de onun için düşürürler belki de uçak ne de olsa başbakan...

sen dtp lisin demedim senin söylediğini dtpliler yaydı forumlarda ona inandığın için dedim elbette 3 5 çapulcu akpli konuşmuş olabilir ama bi kuruma mal etmen yanlış arkadaşım ...
önder sav peygamber düşmanı diye chp ye peygamber düşmanı demek gibi manidar

Geri