AKP-FETO Medyası Kafayı Yemiş...

64general1

New member
Reaction score
0
Yazan: İlhan SELÇUK

Laik Türkiye Cumhuriyeti ne durumda diye merak ediyorsanız, bir tek köşe yazısının başlığı bile sorunun yanıtını vermeye yeterlidir...

Oray Eğin 'in dünkü Akşam'da yayımlanan köşe yazısının başlığı:

"Galatasaray'ı Fethullah Gülen 'e satıyorlar..."

Fenerbahçe'yi de Menzil tarikatına satalım da bu iş bitsin...

*

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan , dün köşesinde, "İktidar yandaşlarının Ergenekon yanlışları" başlığı altındaki yazısının sonuna Doğu Perinçek 'in gönderdiği bir mektubu eklemişti...

Ne diyordu Perinçek?..

Doğu'nun bilgisayarına Yargıtay Başsavcısı'nın iddianamesi, yayımlanması tarihinden önceki bir tarihle mi kaydedilmişti?...

Hayır...

Dört-beş gün sonra kaydedilmişti...

Ama, Fethullahçı medya sürekli olarak bu tür haberleri ortalığa yayıyor...

Yargıtay Başsavcısı sanki aklını peynir ekmekle yemiş de iddianameyi kamuoyuna duyurmadan önce Perinçek'e, bana, sana, ona bildirecek...

Bu iş çığrından çıktı artık.

*

Fethullahçı medya, Doğan Grubu'nu solladı; dinci gazeteler aldı başını gidiyor, Sabah Grubu'na iktidar el koydu...

Peki, Ergenekon dosyasında durum ne?..

Polis ve savcılık her gün Fethullahçı - AKP'ci medyaya "servis" yaparak talimatını veriyor; bu gazeteler ve TV'ler de elbirliğiyle suç işleyip, polisin ve savcılığın ifade ve sorgularındaki ne idüğü belirsiz bölük pörçük iddiaları yayımlayarak tozu dumana katıyorlar...

AKP-FETO medyası polis bültenlerine dönüştü...

İlk tahkikat yasaya göre gizlidir..

AKP-FETO medyası açıkça suç işliyorlar, ama, artık bu ülkede ne hukuku takan var, ne kanunları...

*

Türkiye mantığını yitirmek üzere...

Ülkenin saygın İstanbul Üniversitesi'nde rektörlük yapmış Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu 'nu, polisler talimat üzerine gece saat 4'te evinden alıyorlar, polis - savcı faslından sonra karşısına çıktığı yargıç "şüpheli" yi serbest bırakıyor...

Nedir bu?..

Eski rektör Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu teşhisi koyuyor:

"- Bu soytarılık bitsin artık!.."

madem suç işliyorlar tutuklasınlar ozaman kardeşim..valla sıkıldım bu yalan dolu haberlerden..hep suç işiliyolar hep vatan hainliği yapıyolar ozaman tutuklasınlar...

madem suç işliyorlar tutuklasınlar ozaman kardeşim..valla sıkıldım bu yalan dolu haberlerden..hep suç işiliyolar hep vatan hainliği yapıyolar ozaman tutuklasınlar...

Kim tutuklayacak?Soruşturma aşamasında olan ve sadece yargı denetiminde olan bir operasyonu bizzat yönlendirdigini söyleyen devlet bakanına sahip iktidar mı yapacak bu işi?Geç.İktidarı eleştiren yılların demokrasi abidesi yazarlar gece 4 lerde Vatanhaini muamelesi görüp tutuklanırken,yine gizli olması gereken bu soruşturmada iktidar yanlısı gazeteler ve yazarlar kimin tutuklanması gerektigini elleriyle gösterirken ve tesadüf bu ya dedikleri bir bir tutuklanırken,resmen deşifre olan AKP derin devleti,bagımsız olması gereken yargıcın,tutuklulara "genelkurtmayı suçla serbest bırakalım"türü düzenleri bile ortada dururken,deşifre olan gazeteci-savcı ilişkisini ört bas etmek için tutuklanan taraf muhabirinin"kaynagımı belirtemem gazetecilik kurallarına aykırı" deyişini savunma kabul edip gazeteciyi salarken,hiç sormuyor ki gazetecilikte suç işliyorsan sorgulanır ve gazetecilik etiginin arkasına saklanamazsın denmiyor.

Kim tutuklayacak?Soruşturma aşamasında olan ve sadece yargı denetiminde olan bir operasyonu bizzat yönlendirdigini söyleyen devlet bakanına sahip iktidar mı yapacak bu işi?Geç.İktidarı eleştiren yılların demokrasi abidesi yazarlar gece 4 lerde Vatanhaini muamelesi görüp tutuklanırken,yine gizli olması gereken bu soruşturmada iktidar yanlısı gazeteler ve yazarlar kimin tutuklanması gerektigini elleriyle gösterirken ve tesadüf bu ya dedikleri bir bir tutuklanırken,resmen deşifre olan AKP derin devleti,bagımsız olması gereken yargıcın,tutuklulara "genelkurtmayı suçla serbest bırakalım"türü düzenleri bile ortada dururken,deşifre olan gazeteci-savcı ilişkisini ört bas etmek için tutuklanan taraf muhabirinin"kaynagımı belirtemem gazetecilik kurallarına aykırı" deyişini savunma kabul edip gazeteciyi salarken,hiç sormuyor ki gazetecilikte suç işliyorsan sorgulanır ve gazetecilik etiginin arkasına saklanamazsın denmiyor.

bundan on yıl onceden f.gülen hain deniyordu düşman deniyordu;sana gore şuan devlet bunların hadi oyle varsaydık ozamandanmı bunlarındı:saçma saçma konuşmayı bırak da gerçkliri gor:anca konuşuyonuz 10 yıldan beri susmadınız ne oldu:hain diye nitelendirğiniz insan ve bunun bağlı olduğu cemiyetteki herkezede hain dediniz ama şuan müthiş bir güç haline geldler..sizin gibi sabit fikirli şahısları bu haberlerler oyalarken dış güçler bir sürü kilise ev açtılar masonlar çalışmalarına devam ettiler:ama siz hala bu haberlerdesiniz:sonrada derler bu vatan niye boyle al işte canlı orneği:

bundan on yıl onceden f.gülen hain deniyordu düşman deniyordu;sana gore şuan devlet bunların hadi oyle varsaydık ozamandanmı bunlarındı:saçma saçma konuşmayı bırak da gerçkliri gor:anca konuşuyonuz 10 yıldan beri susmadınız ne oldu:hain diye nitelendirğiniz insan ve bunun bağlı olduğu cemiyetteki herkezede hain dediniz ama şuan müthiş bir güç haline geldler..sizin gibi sabit fikirli şahısları bu haberlerler oyalarken dış güçler bir sürü kilise ev açtılar masonlar çalışmalarına devam ettiler:ama siz hala bu haberlerdesiniz:sonrada derler bu vatan niye boyle al işte canlı orneği:

Saçmadan seçmeler yapıp konuyu dagıtma,bir cevap veriyorsun ona karşılık veriyorum bana cevap diye daha farklı bir yargıda bulunuyorsun.Hainin dünü bugünü yoktur hain haindir.Sabit fikirli olmayan kişi,bu nasıl bir mantıktır ki bizleri konuşmakla itham edip,hükümetin ve devletin yetki alanındaki konulardan,"konuşmanıza ragmen bunlar oluyor" diyebiliyorsun.Hadi biz sabit fikirli olalım da sen bu mantıgına bir isim bulabiliyormusun?

Ne Fettullah'mış be
Sıkışan ona saldırarak kendi pisliğini örtme çabasına giriyor
İlhan selçuk denen zatı muhteremde bu basit yolla kendi pisliğini örtmeye çalışanlar arasındaki yerini almış anlaşılan

Ya bu adam kalp kriizi geçerdi hastanede yatıyo yoğun bakım da ne zaman yazdı bu yazıyı.

Ne Fettullah'mış be
Sıkışan ona saldırarak kendi pisliğini örtme çabasına giriyor
İlhan selçuk denen zatı muhteremde bu basit yolla kendi pisliğini örtmeye çalışanlar arasındaki yerini almış anlaşılan

Ne hikmetse Fethullahçılar dışında herkes bu adamın ne haltlar çevirdigini biliyor.Sizde herşeyi biliyorsunuz da amaç ve çıkar aynı olunca gören gözler görmez oluveriyor.

Ya bu adam kalp kriizi geçerdi hastanede yatıyo yoğun bakım da ne zaman yazdı bu yazıyı.

30,03. tarihli son yazısı,başka eleştiri gelmedi herhalde.Vicdan azabı falan çekiyormusunuz bu faşist uygulamanın İlhan Selçugu yıpratıp kalp krizi geçirmesinden dolayı? Hani bu faşist uygulamaya az destek vermiyorsunuz da.

Ne kadar üzüldüğümü vicdanımın ne kadar sızladığını tarif edicek kelime bulmakta zorlanıyorum :durdurun

Sanırım bir insanın hasta olup yatağa düşmesine üzülmeyene insan denmiyor =) ama bak sen üzülüyormuşsun yani sen insansın =)

biri ilhan selçuk mu dedi.

Hani şu PKK terör örgütüne giderek dağlardaki kamplarında sözüm ona fotoğraf çektiren Doğu PERİNÇEKle beraber tutuklanan kişimi...

incubus kardeşim hasta adam için o kadar üzüleceğini bilseydim senin adına çiçek yollardım ya... Keşke söyleseydin... :)

Ne kadar üzüldüğümü vicdanımın ne kadar sızladığını tarif edicek kelime bulmakta zorlanıyorum :durdurun

Bak sen üzülmüşsün bende üzüldüm. Adam yüzyıl yaşıyacaktı adamı apar topar aldılar. 1 hafta sonra hastanelik oldu yazıkk vah vaaahhhhh

O paraları çiçek yollamak yerine mason kuruluşlarına bağışlayın
İlhan selçuk bunu isterdi hem noldu ilhan selçuk öldümü yaşıyomu
Bi haber göremedim kendisiyle alakalı öldüyse cenazesi nerden kalkıyo bilmek isterim

cahil ve önyargılı olmak diye buna deniyor işte hiç bişeyi araştırmadan hemen yargıya varıyorsunuz.şeytan is bulamayınca oğlunun usağını becerirmis selçuk ilhan gibileride üstündeki pislikleri kaldırmak için masum olana suçluyor.Allah(c.c.) bunların hesabını ahirette sorar o zaman anlaşılır bunları yapanları

kardeş afedersin ama senin yaşın kac? aşagılamak yada başka bişey degil niyetim yanlış anlama. bizlerde zamanında savundugumuz fikirlere senin gibi cevaplar ve ornekler veriyoduk bizede guluyolardı. tabi yaş kemale erip konuyu kavrayındca bide gulduk kendimize ayrı mesele. unutma ki su siyasete bulaşan hiç kimse suten cıkma ak kaşık falan degil. ama soylediklerinle ve uslubunla daha buyuk tepki toplarsın sadece. benden sana kucuk bi dost tavsiyesi.
saygılarımla...

Geri