AKP ve Rtük karar verdi Şehit haberleri yayınlanmayacak !!

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
Rtük ün aldıgı bir kararla artık TV lerde 5 den az şehit haberi olursa yayınlanmayacak sebebide hükümete karsı bı eleştri olması ve bi partinin şehit haberlerınde ortaya cıkması gibi bi nedenden dolayı bunun ıcın TURkıyenın en buyuk 4 kanalının müdürleriyle yapılan konusmada bu karar alındı fakat internet yoluyla bu ortaya cıktı ve müthiş bir haklı olarak tepki olustu ve bu kararlarından vazgecmek zorunda kaldılar... Su an ki durum böyle ama yarın ne olur bilemeyiz..

CApraz aTeş diye FOX tv dekı programdan

ayrıca bi şehit annesi dediki zaten böyle bişey vardı cunku pkkyla ateskes oldugu zaman haberlerde cıkmıyordu ama sadece ıstanbuldakı sehıtlık olan ada doldu nerden geldı o sehıtler dıye ınSan sormaz mı dedı ? o da ayrı bi durum zaten..

yuh artık bukadarda olmaz be yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dostum program canlı ızleyebılırsın cok kıl tipler var ama ellerindeki belgelerden veriyorlar haberı daha neler cıkacak kim bilir..

BU AKP REZALETİ ARTIK BİTMELİ

Şeyh saitin torunu ve hemşehricilik yapan bir içişleri bakanı ile sizce nereye gider
AKP pkk dan tehlikelidir

dirilerine sahipo cıkmıyorlar bari sehit bedenlerini milletten saklamasınlar

Yazılı Basında çıktıktan sonra yorum yapalım
sonuçta bazen tv lrde birbirlerini karalamak için böyle seyler yapabiliyor...

doğrulugu vaRsa yazıkLar oLsun..

elındekı belgelerle konustu konusan hatun... ve kanal patronları vardı bılmem ne ılıcak kımse hayır demedı olan seyler yanı sız rahat olun ; )

yaw arkadaşlar trt 1 de CSI diye bi dizi vardı CSI Las vegas diye bağımlısıydım bu dizinin her c.tesi cıkardı izlerdim .... bu akp bu sene bu diziyi yayından kaldırdımı ne yaptı yerine garip garip filmler komuş eskiden izlediğim TRT 1'e atrık bakmıyorum bile özelleştirilseydi iyi olurdu her iktidarın ocağı oldu halkın kanalı

Bugun Bir şehit verdik bakalım akşam haberlerde verecekmi yayınlarlarsa lafmış
yok yayınlamazlarsa artık yazıklar olsun dıyelım..

4 tv kanalıyla anlasmıslar ve soyle bısey var ınanılmaz tepkı almıs 1 gun ıcınde ınternette fılan sıvıl toplum orgutlerı tarafından fılan ıste onun ıcın kararın alındıgı gun aksamı ıptal etmısler bu kararı ... bende merak edıyorum kesın yayınlanır ama ne kadar zaman ayırıcaklar şehitimize kac dk yada kac sanıye onu beklıyelm görelim..

Paris Hilton'un hapis hayatını anlatan satılık medya ŞEhİTLERİMİZİ herhalde ''kelle'' olarak gördüğü için böyle karar almıştır .
Yazıklar olsun hepsine .

hergün şehit cenazesi gelirken benden ne demokrasi, ne insan hakları ne de hoşgörü bekleyebilirsiniz. bana kardeşlikten söz edemezsiniz. bana ifade özgürlüğünden bahsedemezsiniz. bu ülkede kürt sorunu yoktur, pkk sorunu vardır. allah göstermesin türkler kendilerini tehlikede görüp türk sorunu çıakrsa o zaman vatan hainleri kaçacak delik ararlar, önümüzde kimse duramaz. yeter artık her şeyi açık açık söylüyorlar bizi bölmek istiyorlar uyanık ol ey türk milleti

Bu zihniyeti başımıza getirenler Allah'larından bulsunlar.
Bir ülke böyle kötü idare edilebilir mi?
Hainlerin demokrasi adı altındaki söylemlerini cayır cayır yayınlıyorlar.
Kalp krizi geçirdi diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar.
Benim şehidimin cenazesini herkes görsün.
Yanan canları, sönen ocakları dünya izlesin.
İzlesin de belki ihanetin boyutu nedir o zaman örümcek kafalılar biraz daha iyi anlar.
Benim vatanım benim milletim bu ihaneti haketmiyor.
Hele bu başımızdakileri hiç haketmiyor.
Allah hepimizi bu takiyecilerden tez zamanda kuırtarsın.

Öle bi saçmalığa kimse izin vermez zaten ...
emir nerden gelirse gelsin, karar ne olursa olsun ...

UYGULAYAMASLAR:sigara:

Geri