AKP'nin kömürü genelevden çıktı

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
İhbar sonucu genelevi basan polis, çatıda kömür torbalarını buldu.

İlgili Haberler
CHP DE KÖMÜR DAĞITACAKYardım amaçlı verilen kömürü sattılarBedava kömürde sıra kavgasıAKP'nin kömürü TEZGAHA DÜŞTÜBu millet oyunu KÖMÜRE SATMAZ
Hükümetin kömür yardımı krize yol açtı. İhbar üzerine genelev basan polis, torbalarca kömür buldu. Bazı hayat kadınları, daha fazlasının ise dışarı kaçırıldığı görüşünde

Adana geneline 44 bin 400 kişiye, toplam 22 bin 200 ton kömür yardımı yapılıyor. Kimi zaman yaşanan tartışmalar, adaletsiz dağıtım iddialarıyla arbedeye dönüşürken, kaymakamlıklara da ihtiyacı olmayana bile kömür verildiği yönünde çeşitli ihbarlar yağıyor. Önceki gün Seyhan Kaymakamlığı’nı arayan bir hayat kadını, Yeşiloba’daki genelevlerde çalışan bazı kadınların haksız yere kömür aldıkları ihbarında bulundu. Genelevi basan polis ekipleri terasta 5 torba yardım kömürü ele geçirdi.

KRİZ BİZİ DE VURDU
Yapılan incelemede torbaların ekonomik kriz nedeniyle işsizlikten yakınan bir hayat kadınına ait olduğu belirlendi. Kömürleri, yoksulluk belgesi bulunan annesinin adına aldığı tespit edilen kadın “Torbaları alıp buraya geldim. Mesaiden sonra eve götürecektim. Annem fakir. Zaten iş yok. Ona bakamıyorum. Ekonomik kriz bizi mahvetti” dedi. İddiası doğrulanıncaya kadar 5 torba kömüre el kondu.

BASKIN GEÇ YAPILDI
Bazı hayat kadınları ise, “Burada torbalarca kömür vardı. Baskın geç yapıldı. Bir gün önce yapılsaydı kömürlerin tamamını ele geçirebilirlerdi. Çoğu götürdü. Bizler AKP’nin kömürlerini istemediğimiz için almadık” dedi.

Akşam

şu akp'nin düştüğü duruma bak yazık çok yazık

her işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar yerin dibindeler hala çırpınıyorlar

Çırpınan sızlersınız gazetede,Ataturk bır peygamberdı dıye yazsa,gelıp burda konu acıcaksınız
Nıye?
Cunku cıkarlarınız dogrultusunda yazdıgı ıcın.
Ama Can Dundar abınız bı yazı yazdı,Yok efendım Can yanlış yaptın,Yok efendım yaramaz cocuk,yoldan cıkmıs cocuk dedınız,Senıdemı satın aldılar dedınız.
Sonuc?
CIRPINAN SIZSINIZ :]

genel evlerden vergi almayı bilenler genel eve komur vermeyide bilirler bazı seyleri iyi ayırt edelim manukyan vergi rekortmeni gelirken devlet nisanı veriyolardı biz bu ulkede yasıyoruz

bnce bu bir hbr degıl belden assagı vurmak yırtık muhalefetlık yapmaktan baska bır sey degıl saygılarımla...

Çırpınan sızlersınız gazetede,Ataturk bır peygamberdı dıye yazsa,gelıp burda konu acıcaksınız
Nıye?
Cunku cıkarlarınız dogrultusunda yazdıgı ıcın.
Ama Can Dundar abınız bı yazı yazdı,Yok efendım Can yanlış yaptın,Yok efendım yaramaz cocuk,yoldan cıkmıs cocuk dedınız,Senıdemı satın aldılar dedınız.
Sonuc?
CIRPINAN SIZSINIZ :]

ha?........

Önce Şuna Bir Karar Verilsin, AKP' nin Kömürümü? Yoksa Devletin Kömürü mü? Hani Kömürü Devlet Kesesinden Karşılanıyordu, AKP' nin Değildi, Oy Avcılığı Yapılıyordu... Eeee Şimdi Ne Oldu, Kötü Bişey Olunca AKP' nin Kömürü Oldu... Hangisi Çıkarımıza Geliyorsa, O İbareyi Kullanıyoruz, Her Yerde İstismar Olabilir, Her Partide İstismar Olabilir... İSKİ Skandalı, Bezman Skandalı, Banka Hortumculuğu Yapılan Yıllara Nazaran, Bir Kaç Çuval Kömürün Genel Evde Bulunmasına Nazaran Hiç Bişey... Bence Dağıtılan Kömürler Devletin Kömürleri, Halkımız Kömürler Yüzünden Oyunu Belirlememeli, İktidarda Hangi Parti Olsa O Parti Kömürü Dağıtacağı Unutulmamalı... AKP Parti' ye Eleştirelim Derken Farkında Olmadan Oyunu Artırıyor Böyle Adamlar, Çünkü Baştan Beri Dağıtılan Kömürlerin AKP nin Değil Devletin Olduğu Vurgulanırken, Bu Başlık, Önceki Söyleme Ters Düşmüş...

Geri