AKP'nin yerine "ADP" geliyor!

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
AKP’nin kapatılıp kapatılmaması tartışılırken Başbakan Erdoğan’ın tedbiren kurduracağı partinin ismi de belli oldu. İddiaya göre yeni partinin adı Adalet ve Demokrasi Partisi (ADP) olacak. Yeni amblem belirsiz.

‘AKP kapatılıp ADP kurulacak’
AKP’nin kapatılıp-kapatılmaması tartışılırken Başbakan Erdoğan’ın tedbiren kurduracağı partinin ismi belli oldu. İddiaya göre, yeni partinin kısa adı ADP

Anayasa Mahkemesi’nin türban serbestliği getiren değişikliği iptal kararının ardından AKP’nin kapatılıp- kapatılmayacağı tartışmaları yeniden alevlenirken, Başbakan’ın tedbiren çok anlamlı ve mesaj içerikli bir isimle ’Tedbir Partisini’ kurduracağı idida edildi. İktidara yakınlığıyla bilinen Haber 7 internet sitesinde yayınlanan haber şöyle: Siyasi kulislerden alınan istihbari bilgilere göre bu ’Tedbir Partisinin’ adı da ADP olacak. Açılımı ise “Adalet ve Demokrasi Partisi .”

Bu isim mesajının
sahibi kim
Habere göre, ADP’deki “Adalet” ifadesi hem AKP’de bulunduğu gibi hem de ’Adaletsizliğe’ karşı ’Adaleti terk etmeyecegiz’ mesajı verecek. Ancak siyasi kulislerde bu ADP işaretini kimden ve nasıl alındığı konuşuluyor. Başbakan’ın son yaptığı konuşmalarının hepsinde dikkat çeken şu kelimeler özellikle kullanmaktaydı: “Bütün haksızlıklara ve saldırılara rağmen ’Adalet ve Demokrasiden’ asla vazgeçmeyeceğiz.”
:saskin

Yeniçağ

ne bekliyoruz ki adp olmasa baska bişey olur partiyi kapatmalarının hiç manası yok eger hakikaten vatanseverlerse

Lakin siyasilere getirilecek olan cezalar daha hayırlı olacaktır. 20 şer sene..Siyasetten men.

hayırlı olurmu olmaz mı orasını Allah bilirde Türkiye için pek güzel olmuyacagını sanırım her aklı basında insan kavrayabilir yada tahmin edebilir.
yarın bir gün aynı nedenlerle chp yada baska siyasetçileride men ederlerse herzaman orda kalmıyacak o üyeler illaki gidicekler ozaman bakalım her buldugu konuyu anayasa mahkemesine götürebilecekler mi.
demokrasi bu olsa gerek siyasetten men sebeb gazete küpürleri :) herneyse uzatmaya gerek yo herkesin kendi fikri saygı duymak lazım

hayırlı olurmu olmaz mı orasını Allah bilirde Türkiye için pek güzel olmuyacagını sanırım her aklı basında insan kavrayabilir yada tahmin edebilir.
yarın bir gün aynı nedenlerle chp yada baska siyasetçileride men ederlerse herzaman orda kalmıyacak o üyeler illaki gidicekler ozaman bakalım her buldugu konuyu anayasa mahkemesine götürebilecekler mi.
demokrasi bu olsa gerek siyasetten men sebeb gazete küpürleri :) herneyse uzatmaya gerek yo herkesin kendi fikri saygı duymak lazım

Anayasa mahkemesi her görüş için sonuç olacaktır. Emin olalım ki bugün kızanlar yarın işlerine geldiğinde nasıl sevecekler göreceksin.

Partililerin ağzından çıkan kelimeler ülke için neler düşündüklerini ortaya çıkarır. Bunlarda bazen gazete küpürlerinde yer alır. İllaki ülkenin mahvolmasın beklmek gerekmez. ZAten sonra bir anlamı kalmaz.

Ben sanmıyorum siyasi 1 party kapanınca o partyde gorevli olan kisiler

Siyasi olarak ceza alıyor die biliyorum 5 veya 10 yıl siyaset yapamıyorlar....

kapatılmasıda iyi olur ülke biraz gercek sorunlarla ugrasır....

türban türban die kafayı yedik

Anayasa mahkemesi her görüş için sonuç olacaktır. Emin olalım ki bugün kızanlar yarın işlerine geldiğinde nasıl sevecekler göreceksin.

Partililerin ağzından çıkan kelimeler ülke için neler düşündüklerini ortaya çıkarır. Bunlarda bazen gazete küpürlerinde yer alır. İllaki ülkenin mahvolmasın beklmek gerekmez. ZAten sonra bir anlamı kalmaz.

usta zati kimse anayasa mahkemesine kızmıyoki üyelere kızıyor orası siyaset yapılacak kurum değil hukuka uygun davranılacak yer son yaptıgı sey ordata kıyından köseden gene laiklige baglayıp halkı yok saydılar 70 milyonun kaderi 9 kişinin elinde şimdi chp iktidar partisi gibi herhangi bir yasa önemli değil ne yasası oldugu direk anayasa mahkemesine götür onlar bir şekilde baglarlar değişmez maddelere. istediği yasaları cıkartırır istediklerini iptal ettirir:goz:

benim demek istediğim şimdi bu üyeleri abdullah gül atamıs olsaydı karar farklı cıkmıs olsaydı siz sevecekmiydiniz anaysa mahkemesini yada siyasi bir karar mı verdi diyecektiniz biraz empati yapalım değil mi. ya kurumun saygınlıgını bitirdiler babalarının çitfliği sanıyoalr orasını illaki o koltuklar altlarından gidicek ozaman sizdende anayasa mahkemesini sevmenizi isteriz:goz:

siyasi yasak vatan hainliği dısında yasak olması lazım bana göre.

zati adamların yaptıgı bişey yok eger gazete küpürleriyle partiyi kapatırlarsa ozaman vay halimize.

bundan emin olun kimse kazanclı cıkmaz zengin sosyete para babalarının borsa üç kağıtcılarının işine gelir bu.

eger akp yıkılmak isteniyorsa anti demokratik sekilde değil onun yalnıslarını halka dogru dürüst gösterek halk tarafından kapatılmalı yani adam akıllı muhalefet

Kafalar değişmedikten sonra parti kapatılsa neolur milleti askeri ücrete mahkum ettiler modern köleliği getirdiler ama hala bir numaralar bu ülke hızla uçuruma sürükleniyor bence tv ye çıkıp humeyniyi sevdiğini söyleyen türbanlı kız akp nin kafa yapısını yansıtmadımı hala sizlere...

usta zati kimse anayasa mahkemesine kızmıyoki üyelere kızıyor orası siyaset yapılacak kurum değil hukuka uygun davranılacak yer son yaptıgı sey ordata kıyından köseden gene laiklige baglayıp halkı yok saydılar 70 milyonun kaderi 9 kişinin elinde şimdi chp iktidar partisi gibi herhangi bir yasa önemli değil ne yasası oldugu direk anayasa mahkemesine götür onlar bir şekilde baglarlar değişmez maddelere. istediği yasaları cıkartırır istediklerini iptal ettirir:goz:

benim demek istediğim şimdi bu üyeleri abdullah gül atamıs olsaydı karar farklı cıkmıs olsaydı siz sevecekmiydiniz anaysa mahkemesini yada siyasi bir karar mı verdi diyecektiniz biraz empati yapalım değil mi. ya kurumun saygınlıgını bitirdiler babalarının çitfliği sanıyoalr orasını illaki o koltuklar altlarından gidicek ozaman sizdende anayasa mahkemesini sevmenizi isteriz:goz:

siyasi yasak vatan hainliği dısında yasak olması lazım bana göre.

zati adamların yaptıgı bişey yok eger gazete küpürleriyle partiyi kapatırlarsa ozaman vay halimize.

bundan emin olun kimse kazanclı cıkmaz zengin sosyete para babalarının borsa üç kağıtcılarının işine gelir bu.

eger akp yıkılmak isteniyorsa anti demokratik sekilde değil onun yalnıslarını halka dogru dürüst gösterek halk tarafından kapatılmalı yani adam akıllı muhalefet

Hukukçuların siyaset yaptıklarını nereden çıkardın. Yapılan bildirilerden mi? Ben kendi adıma çıkış yolu bulunmadığı takdirde Anayasa mahkemesi kararlarının yanlışlığından şüphe etmem. Bariz ortada olmadığı sürece.

Her ceza için vatan hainliğini beklersek yandık desene...
:melek

Akp kapatılması zarar mı kâr mı bu ayrı bir tartışma konusu. Mutlaka büyük kazanç sağlayacaklar vardır.

Yargı kararı anti demokratik olmayacaktır. Ve artık herşeyi devletten beklememekle birlikte herşeyi de halktan bekleyemezsiniz. Karar organlarına saygı göstermeliyiz. İyi akşamlar.

Ben Ak partiye oy vermedim ama bence yanlis partinin kapatilmasi halkin yuksek bir bolumu secip getirdi bu partiyi kapatmanin faydasindan cok zarari olacak Turkiyeye bence kapatildiktan sonra hayirlisi boyle seyler vakit kaybediyor ulkem

kapatılması ve siyasi ceza almaları lazım, zaten dokunulmazlıkları kalkınca bir sürü suçtan yargılancak ak partinin ak!! vekilleri.

Geri