Facebook ' a Kayıt Oluyorum Aktivasyon Gelmiyor Mailime
gsmemo New member Katılım 9 Nis 2007 Mesajlar 15 Reaction score 0 Puanları 0 29 Ara 2009 #1 Facebook ' a Kayıt Oluyorum Aktivasyon Gelmiyor Mailime
zarta Banned Katılım 8 Ağu 2008 Mesajlar 5,209 Reaction score 0 Puanları 0 29 Ara 2009 #2 zaten facebook denen sey o kadar da iyi bir şey deil. sen talihlisin bence. bir kere daha düsün ve bu işin zararından en erken vakitte dön.
zaten facebook denen sey o kadar da iyi bir şey deil. sen talihlisin bence. bir kere daha düsün ve bu işin zararından en erken vakitte dön.
A azertazert New member Katılım 31 Eki 2008 Mesajlar 10 Reaction score 0 Puanları 0 6 Ocak 2010 #3 tesekkurler kardes
Hell Başarıda bir sanattır. Katılım 26 Eyl 2005 Mesajlar 7,926 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Cehennem'den. 6 Ocak 2010 #4 gsmemo' Alıntı: Facebook ' a Kayıt Oluyorum Aktivasyon Gelmiyor Mailime Genişletmek için tıkla ... Tekrar gönder linkine tıklayın. Spam / Bluk klasörüne düşmüş olabilir.
gsmemo' Alıntı: Facebook ' a Kayıt Oluyorum Aktivasyon Gelmiyor Mailime Genişletmek için tıkla ... Tekrar gönder linkine tıklayın. Spam / Bluk klasörüne düşmüş olabilir.