Alışveriş & Satış Bölümü İstek Ve Şikayet Başlığı

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Konularınız ile ilgili değişiklikleri (başlık düzenlenmesi, konuların birleştirilmesi) bu konu altından yazabilirsiniz.

Ayrıca Alışveriş & Satış Bölümü Kurallarına aykırı konularıda buradan bana bildirebilirsiniz...

Teşekkürler...

İyi forumlar...

revo dai yaa bana sağlam bir film arşivcisi lazım
film arşivi yapmak istiyorum da önerebileceğin kimse var mı?

benim hatam. admin tarafından yanlışlıkla silinen bi konun vardı ve daha sonra aynısını açmıştın ya. bende içerisinde mesajlar var diye silinen konuyu açıp yeni açtığını silmiştim. bugün bölüm temizliği yaparen o konuyu çöpe yollamak için gei getirdim ama çöpe taşımayı unutmuşum =)

uyardığın için sağol :D

http://www.hackhell.com/alisveris-a...lu-orjinal-dvdlerinde-kargo-dahil-10-ytl.html
linkindeki konumu zamanında müşterilerimi arttırmak için özel bir kampanya yapıp açmıştım fakat bilgisayarıma format çekince forum linkini kaybetmişim . Daha sonra da topiği bulamadım. Konumu sürekli güncel tutacağıma burada tüm kullanıcıların önünde söz veriyorum. Konudaki kilidin açılmasını rica ediyorum.

http://www.hackhell.com/alisveris-a...lu-orjinal-dvdlerinde-kargo-dahil-10-ytl.html
linkindeki konumu zamanında müşterilerimi arttırmak için özel bir kampanya yapıp açmıştım fakat bilgisayarıma format çekince forum linkini kaybetmişim . Daha sonra da topiği bulamadım. Konumu sürekli güncel tutacağıma burada tüm kullanıcıların önünde söz veriyorum. Konudaki kilidin açılmasını rica ediyorum.

canım benim "revo konuyu açar mısın?" demen yeterli. zaten farkındaysan konu çöpte değil, hala bölümde. "şimdi bu kesin gelir" dedim konuyu çöpe atmadım. açıyorum konunu.

dalga22 nickli satıcı guvenilir degildir bana belgesel siparisi verip parayı kesin yatıracagını bir kac gun ustuste soylemis ve cektirdigi dvdleri almamıs piskin piskin de para benim almıyorum var mı demistir. konusmalar kayıtlıdır. duyrulur. mail ve msn adresi olarak da [email protected] kullanmaktadır. adres olarka da ayşe ... adına (soyadını yazmıyorum cunku baskasının ismini de vermis olabilir) sütlüce mh ceylan sk balıkesir merkez adresiniz vermistir.

Geri