Alemin En Büyük Üçüncü Delikanlısı...!

DrEaM_y

Banned
Reaction score
0
geçtiğimiz hafta kütahyadan 6,5 saatlik tren yolculuğu çekerek manisaya egeli_okii ve chamfer'in yanına gittim gittim ama bakın başıma gelenlerei...

saat gece 12 de trene bindim manyak mıklası gibiyim ayıptır söylemesi gene buldum bi manyak yanıma oturan adam tır söförü çıktı ( tır şöförü açıklama yapmamma gerek yok herhal ) neyse adam sağ olsun manyağın teki çıktı bi ton bira almış yanına içe içe gittim manisaya ki indiğimde kafa güzeldi :D ama asıl olaylar bundan sonra başladı saat 6:30 indim trenden dedim bu herif kızın koynunda zor kalkar biraz oyalanıyım gidip bi çorba içim neyse bi ihtiyar buldum (emekli ses sanatcısı Hasan Tahsin Baba) adama çorba içebileceğim bi yer sordum (sormaz olaydım) adam tarif etti git emekli ses sanatcısı hasan tahsin babanın selamı var de dedi kıyak geçerler, sonrada gel çayımı iç dedi neyse gittim çorbamı içtim ki tadı hala damağımda süperdi ayıptır söylemesi :) her neyse saat 7 - 7:30 gibi egeli_okii yi aradım yok herifici oğlu kızın koynunda duyarmı teli :D baya bi aradım ki bu ibna ile gece msn de konuştuk çağrı at yeter diyodu :D neyse baktım uyancağı yok chamferi aradım ama onunda kıçında pireler uçuşuyo duymadı teli kaldım bi başıma yol bilmem iz bilmem bari gidemde şu adamın çayını içem dedim manyaklık bende ya adam oranın delisi çıktı adam geldi yanıma :
- içtimni çorbanı
*evet dayı saol
-ha iyi iyi .... (neyse adam çıkardı cebinden bi kimlik) bak dedi alırım birazdan dedi
lan kimlikte trt den emekli yazıyo adam harbiden bi zamanlar şarkıcıymış neyse adam tekrar geldi oturdu
bi şeyler anlattı sigara uzattım saol dedi
bende eyvallah dedim demez olaydım adam:
-bak koçum eyvallah dedin ya adamımsın sevdim seni dedi ve başladı delikanlı kültürüne neyse baya bişey anlattı ama en çok koptuğum şuydu:
-bak dedi bu alemde delilkanlı olarak 1 Atatürk 2 İsmet İnönü 3 de ben onların misarını devam ettiriyuom dedi :D
ben bu arada egeli ye mesaj atıyom :
mesaj 1 : ''egeli a q senin nerdesin lan ibna gel yoksa katil olcam delinin biri var burda gelin kurtarın beni''
mesaj 2 : '' egeli a q senin''
mesaj 3 : ''egeli kıçındaki pireleri ...ikim...!

neyse nihayet geldi beyfendi saat 8:30 da 2 saat beklettikten sonra :D

ha neler mi yaptık işte orasını egeli ve chamfer anlatsın sizde bu arada bu Alemin en büyük 3. delikanlısını tanıyın

pict03942py.jpg
pict03953hb.jpg

Alemin En büyük 3. Delikanlısı Hasan Tahsin Baba

Saygılar...

insan bizim memlekete gelip de delisini gormeden olmaz zaten :)

Dream yollarda hayırdır dream yahu seni bu yolara düşüren nedir ;)

herif pis bakıyor delikıyım diyorsa öyledir :p

gzel yazmışsın elşne sağlık ;)

ulen dream hh alemine rezil ettin beni unuturmuyum kardeşim sadece gece hem alkol vardı hem muhabbet geç uyandım...unuturmuyum seni hiç kardeşim benim...

ama dahasında neler yaptık neler keyifliydi dimi....

en bombası dream ın uçkuru sıkıca bağlayıp öyle uyumasıydı
icon11.gif
icon11.gif

FirstSoldier' Alıntı:
insan bizim memlekete gelip de delisini gormeden olmaz zaten :)

valla sizin memleketi suçlamak istemem bende var bişey nerde olsa bi deli buluyom a q dedim ya manyak mıklası gibiyim :D bu adamı görmek istersen tren garının yanındaki gar çay bahçesi var orda :D git sanada hayat hikayesini anlatsında gör .... :D
ah ulan egeli ah aklıma geldikçe çıldırıyom ya :boks: :mad:

ama neyse iyi ağırladılar affetttirdi kendini yane :D :alkol:

X' Alıntı:
Dream yollarda hayırdır dream yahu seni bu yolara düşüren nedir ;)

herif pis bakıyor delikıyım diyorsa öyledir :p

gzel yazmışsın elşne sağlık ;)

merak etme kanka sanada gelcem :D

egeli_okii' Alıntı:
ulen dream hh alemine rezil ettin beni unuturmuyum kardeşim sadece gece hem alkol vardı hem muhabbet geç uyandım...unuturmuyum seni hiç kardeşim benim...

ama dahasında neler yaptık neler keyifliydi dimi....

en bombası dream ın uçkuru sıkıca bağlayıp öyle uyumasıydı
icon11.gif
icon11.gif

napim kanka sen varsın chamfer var a q yiyosa bağlama tabi siz birbirinizi düdüklemekten alışmışsınız ama ben bu yaşıma kadar namusumla yaşadım :D

evrenbesiktas' Alıntı:
olm dream_y sen fazla açılma buralardan :) heheeh

gel kanka senide götürüyüm :D

CaKıR_X' Alıntı:
'''-bak dedi bu alemde delilkanlı olarak 1 Atatürk 2 İsmet İnönü 3 de ben onların misarını devam ettiriyuom dedi '''

zuhahaha burada koptum ben :):):) valla ben gerisinide merak ediyom ona göre:D

gerisi egeli ve chamferden hepsini benim anlatmam hele egelinin ve chamferin aynı yatak ta tüm gece uyuduklarını hiç diyemem gerçi uyudularmı orası mechul ben o sırada uckura daha çok düğüm atma peşindeydim :D

DrEaM_y' Alıntı:
gerisi egeli ve chamferden hepsini benim anlatmam hele egelinin ve chamferin aynı yatak ta tüm gece uyuduklarını hiç diyemem gerçi uyudularmı orası mechul ben o sırada uckura daha çok düğüm atma peşindeydim :D

sie lem ipne ettin bisi bis karde kardeş uyuyos bikere....

adama ip yetmedi uçkur için sabah bi baktım biyerlerden urgan bulmuş onu dolamış beline
icon11.gif
sonrada dötünü kontrol ediyo bi yaramazlık varmı diye
icon11.gif
icon11.gif

benim argadaşlarım gaay olmuuuuş
hhaaaha1in.gif
hahaha

napim olum biri yani sen her gün farklı kız atıyon eve diğeride chamfer güven mi olur :D neyse sağlam Allah a şükür :D

DrEaM_y' Alıntı:
valla sizin memleketi suçlamak istemem bende var bişey nerde olsa bi deli buluyom a q dedim ya manyak mıklası gibiyim :D bu adamı görmek istersen tren garının yanındaki gar çay bahçesi var orda :D git sanada hayat hikayesini anlatsında gör
ah ulan egeli ah aklıma geldikçe çıldırıyom ya

ama neyse iyi ağırladılar affetttirdi kendini yane :D :alkol:

hehehe zaten manisa da olup da o tarafa işi olan herkes taniyor onu merak etme:)
nasilsa manisa dan tuttugu nu getirmen yeterli :)
ama buranin havasindan mi suyundan mi bilinmez gercekten dogma buyume burada olanlarda bisiler var belli o.
Allah'tan burada dogmamisim. 8-9 yıl oluyo ama bana da bulasmıstır az biraz :p

egeli_okii' Alıntı:
sie lem ipne ettin bisi bis karde kardeş uyuyos bikere....

adama ip yetmedi uçkur için sabah bi baktım biyerlerden urgan bulmuş onu dolamış beline
icon11.gif
sonrada dötünü kontrol ediyo bi yaramazlık varmı diye
icon11.gif
icon11.gif

muhahaha zaman kötü kolla zötü :mad:

FirstSoldier' Alıntı:
hehehe zaten manisa da olup da o tarafa işi olan herkes taniyor onu merak etme:)
ama buranin havasindan mi suyundan mi bilinmez gercekten dogma buyume burada olanlarda bisiler var belli o.

ondan süphem yok :D egeli ve chamferi gördükten sonra hele
hhaaaha1in.gif

ama hala da bulaşmamışsa git hasan babanın yanına delikanlılığı öğretsin sana ama sakın EYVALLAH deme adama sıçarsın :D

FirstSoldier' Alıntı:

diyene bak hele olm ipna sen nerelesin len afyonlusun ama yıllardan beri burasın benden delisin vallah
icon11.gif
icon11.gif
:mad:

DrEaM_y' Alıntı:
kanka öle deme ya nası yattım ben bilmiyom sıfır uydu elimde şişelerde bekledim gözler kapıda :D şakası olmaz kase bu :D

olm sabaha kadar ne ettin len uyduyla ah seni ahhh anlamştım zaten uydunun kumandayı alınca gözlerin parıldayıverdi XXl , Multii seniii
icon11.gif

egeli_okii' Alıntı:
olm sabaha kadar ne ettin len uyduyla ah seni ahhh anlamştım zaten uydunun kumandayı alınca gözlerin parıldayıverdi XXl , Multii seniii
icon11.gif

hade lan şifre koymuşsun çözemedim insan giderken şifreyide söylerdi :D

DrEaM_y' Alıntı:
hade lan şifre koymuşsun çözemedim insan giderken şifreyide söylerdi :D

ayıpsın kanka sölimmm pass : 2001
icon11.gif

sormadın ki
icon11.gif
icon11.gif

Geri