Alien Stars - Muhteşem eğlenceli bir oyun...Ödülüde var alanında..Hastası olucaksınız

BlackWomaN

New member
Reaction score
0
1179883394Al38303.jpg

Alien_Stars-204.jpg

DOWNLOAD: http://rapidshare.com/files/113769393/Alien_Stars-blackwoman.rar

RAR PASS: BW_hackhell

Arkadaşlar hayatım boyunca oynadığım en güzel ve sürükleyici oyunlardan biri.Eşimle saatlerce en çok hangimiz yüksek puan alıcaz diye kastığımız defalarca bitirdiğim ama hiç sıkılmadığım bir oyun..

Oyunda siz bir uzay gemisiisiniz ve düşman gemileri vuruyorsunuz...sağa sola,yukarı aşa her yöne gidebiliosunuz...kısıtlama yok...her bölüm sonunda dev düşman gemisi geliyor...
Füzeler,lazerler,dev bombalar ve mayınlar toplayabiliyorsunuz...Ayrıca 3 çeşit silah var ....Silahlarınızı vurduğunuz düşmanlardan çıkan yuvarlak nesnelerle yükseltebiliorsunuz....ama hep aynı rengi almanız lazım renkleri değişiyor ...eğer elinizdeki silahın aksi rengi alırsanız silah o diğer renkteki silahın birince seviyesinden başlar....ayrıca aldığınız silahın 5 kademsini doldurursanız sonrasında aldığınız her silah bonusunda silahınızdan süper güçlü bir atış yapılıyor çevreye.... kırmızı yeşil ve mavi silah var...mavi silah en güçlüsü...size tavsiyem odur...yıldızları toplayın ayrıca...bir süre sonra can olarak ekleniyorlar...

Acaip zevkli ve gitgide zorlaşan bir oyun...Hastası olmazsanız benim adım ipek değil...:durdurun

NASIL KIRICAKSINIZ?

dosya içinde aynı isimde ama sonunda setup yazmayan bir alienstars uygulaması var...setup ı kurduktan sonra oyunu başlatmadan yani launch alienstars yazının işaretini kaldırın kutudan sonrada ok deyin... ve o uygulamayı başlatın ve çıkan kutuda unzip i tıklayın...Sonra oyunu çalıştırın ...Ve sizindir...

screen1.jpg

yaa abicim şifre orda gözümüze giriyo bizse hala ne diyoz...sorry ve teşşekür..süper eski makina tarzı bir oyun...

eline sağlık süpersiniz...hahhahah....ne güzel yaav..

arkadasım yenılermısın ...part olmus cunku !!!

linki göremiyorum

arkadaşlar ben yeni bir üyeyim ama linki göremiyorum sizce neden

Geri