Allah'ım Ne OLur CHP İktidar OLsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcolez

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

Allah'ım Ne OLur CHP İktidar OLsun.

2rxvhxg.jpg

CHP Genel Merkezi'nin düzenlediği program kapsamında Anadolu'ya açılan milletvekili eşleri, Çorum'da sahabe türbelerini ziyaret ederek partilerinin iktidar olması için dua etti.
Önceki gün kente gelen CHP'li 40 milletvekilinin eşi, önce 1 Mayıs kutlamalarına katıldı, ardından Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği'ne konuk oldu. CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eşi Çiğdem Sav başkanlığında ziyaretlerini sürdüren vekil eşleri, dün ise Hıdırlık Camii bahçesindeki sahabe kabirlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. CHP'li kadınlar, ilk olarak Suheyb-i Rumi'nin türbe girişinde başlarını örtmeye çalıştı. Kimisi yanında getirdiği şalla başını örterken, kimisi de montlarını ve kapşonlarıı başlarına geçirdi. Bazıları içeri başı açık girerken, başlarını örtmeyen bazı vekil eşleri ise dışarıda dua etti.

TÜRBEDE 'İKTİDAR' DUASI

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın eşi Çiğdem Sav da, başına türban bağlayarak içeri giren grup üyelerindendi. Çıkışta ülkenin huzuru için dua ettiğini söyleyen Sav, iktidar olabilmek için bu dualyı her zaman yaptıklarını belirtti. “CHP 2011'de iktidara gelecek” diyen Sav, “Adaklarımız kabul görsün buraya tekrar gelip dua edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:http://yenisafak.com.tr/Politika/?t=03.05.2009&c=2&i=184218

chp iktidar olsa akpye söylenen bütün laflar chpye de söylenecek hepsi aynı şeyleri yapacak çünkü başa gelenlerin...

verdiğim oylara yazıklar olsun!
yobazlık chp ye sızmış kesin iktidar olurlar, arkalarına allahı aldılar yanlarınada muhammedi koyarlar birde tarkat şeyhlerinden icazet aldılarmı %70 oy patlaması yaparlar.

Yorumlar da din ile ilgili yerlerde daha düzgün yazarsan. Okuyan insan yorumun doğru bile olsa rahatsız olmaz.

yobazlık chp ye sızmış kesin iktidar olurlar, arkalarına allahı aldılar yanlarınada muhammedi koyarlar birde tarkat şeyhlerinden icazet aldılarmı %70 oy patlaması yaparlar.

Bazı fikirLeri bazı düşünceLeri destekLemeyebiLirsin .AMA yorum yazarken biraz daha öLçüLü oLursan hiç fena oLmayacak .ÖzeLLikLe de HZ.ALLAH ve HZ.MUHAMMED i yorumLarına ekLerken....

yazım kurallarınımı kastediyorsunuz (büyük harf küçük harf virgül vs.) anlamadım.
arkalarına allahı aldılar yanlarınada muhammedi koyarlar.

Burda sanki arkadaşınmış gibi bir cümle var.Anlatabiliyor muyum?
Yani dicem su Allah (C.C) ve Hz.Muhammed diye yazarsan daha iyi olur ama cümle de gene altını çizim arkadaşınmıs gibi bir mana vermeden.

Sen kalk Alahın '' Seni yaratmasaydım bu dünyayı yaratmazdım ya Muhammed" dediği resulune saygısızlık ve terbiyesizlik yap.Ondan sonra gidip orda burda iktidar olayım diye dua et.Siz ancak, ömründe bir japonun okuduğu kitabın 10 da birini bile okumayan türk insanını kandırırsınız.Allah akıl fikir versin , hidayete erdirsin ne diyelim!!

Bazı fikirLeri bazı düşünceLeri destekLemeyebiLirsin .AMA yorum yazarken biraz daha öLçüLü oLursan hiç fena oLmayacak .ÖzeLLikLe de HZ.ALLAH ve HZ.MUHAMMED i yorumLarına ekLerken....

ne alaka sen allah dediğinde hz mi diyorsun ama desenki dil kurallarına uymaya çalış o zaman sana hak veririm mesela allah yazmak yerine Allah yazılması daha doğrudur ancak hz ifadesini ben samimi bulmuyorum çünkü çoğu insan gibi bende allah derken ne başına nede sonuna hz demiyorum diyenede saygım var sizde demeyene saygılı olun.

bakın karga bile allah diyor başında sonunda hz demiyor

[VIDEO]jFKS8IV5UEw[/VIDEO]

ne alaka sen allah dediğinde hz mi diyorsun ama desenki dil kurallarına uymaya çalış o zaman sana hak veririm mesela allah yazmak yerine Allah yazılması daha doğrudur ancak hz ifadesini ben samimi bulmuyorum çünkü çoğu insan gibi bende allah derken ne başına nede sonuna hz demiyorum diyenede saygım var sizde demeyene saygılı olun.

bakın karga bile allah diyor başında sonunda hz demiyor

[VIDEO]jFKS8IV5UEw[/VIDEO]

Terbitesizlİk Yapma.Karganın Savunması Benim Beynim Yok OLur.Sen Ne Savunma Üreteceksin.Verdiğin Örnek KeL ALaka.Burası Dine Sövme Yeri DeğiLdir.Haddini BiL.

YaRpAK isimli üyenin yazdığı şeyde herhangi bir hakaret söz konusu değil. Gereksiz kavram kargaşasına gerek yok..

Sanki hakaret etmiş gibi herkes yüklenmiş kendisine. Hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmak durumundasınız.

Konu ile ilgili düşüncelerim şunlar....

Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP nin attığı her adımı verdiği her mücadeleyi hayranlıkla izlemiştim.
Fakat son genel seçimdeki türban açılımından sonra nefretim iyice arttı. Alacaklarını sandıkları bir kaç oya bir sürü değeri çöpe attılar.

Aynı zihniyetteki insanlar şimdi de türbelerden medet umuyorsa yazıklar olsun bu ülkenin haline..

YaRpAK isimli üyenin yazdığı şeyde herhangi bir hakaret söz konusu değil. Gereksiz kavram kargaşasına gerek yok..

Sanki hakaret etmiş gibi herkes yüklenmiş kendisine. Hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmak durumundasınız.

Konu ile ilgili düşüncelerim şunlar....

Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP nin attığı her adımı verdiği her mücadeleyi hayranlıkla izlemiştim.
Fakat son genel seçimdeki türban açılımından sonra nefretim iyice arttı. Alacaklarını sandıkları bir kaç oya bir sürü değeri çöpe attılar.

Aynı zihniyetteki insanlar şimdi de türbelerden medet umuyorsa yazıklar olsun bu ülkenin haline..

Din ve Dince KutsaL SayıLan İfadelerden MahaLLe Arkadaşıymış Gibi Bahsedene Arka Çıkmak ve Savunmak ;_ Aynı Şeyleri savunsanız BiLe Etik DeğiLdir. KavramLarın İhtiva Ettiği Mana ve VurguLamaLara, İnamasanız BiLe Saygı GöstermeLisiniz.Danimarkadaki KarikatürcüLerden Bir Farkımız OLmalı.

CHP'nin Gerçek Yüzünü ve İktidar OlabiLmek İçin Hangi TazvizLeri VerebiLeceklerini Görmek İçin darbeLerdeki Tutum ve DavranışLArını İzLemek YeterLi Olur.

Bi Caps Lock'a Basmak Bu Kadar mı Zor Sizin İçin?

Neyse Kendini Karga iLe Bir Tutan Zihniyetten ne BekLenir ki Allah Yarımdım Etsin.

Kimin Yobaz oLup oLmadığıda Chp'nin Bu Son Hareketi iLe Ortaya Çıktı Sanırım.

Allaha iftira atıyorsun Muhammedi de hristiyanların İsayı tanrılaştırdığı gibi tanrılaştırıyorsun.

Allahın Muhammedi yarattığı için dünyayı yarattığı iftirası çok çirkince bir iftiradır.

Allahtan bir delilinizmi varda böylesi korkunç lafları ediyorsunuz .

Senin Söylediklerinin Aksini İdda Edecek Delilin Nedir.:saskin

bana bak peygamber efendimizi ve allahı anarken düzgün an yaz tamammı saygısızlık yapma biz müslümanlar her işe başlarken allahı anıp başlarız.... cahil insan gibi şeyhlerden medet ummayız biz allahtan başka kimseden yardım istemeyiz bidahaki sefere peygamberimizi anarken bu şekilde yaz ÖRNEK: HZ.MUHAMMED (S.A.V)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri