Allah Belani Versİn!!!

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
hayvan.jpg

Denizli’de sokak hayvanlarına yapılan işkenceler artmaya başladı. Pamukkale Üniversitesi Sokak Hayvanları Kliniği’ne son olarak Bağbaşı Beldesi’nde boğazına tahta geçirilmiş bir çoban köpeği ile işkence edilmiş bir kedi getirildi

Köpek boğazına geçirilen tahtadan kurtarılıp tedavi altına alınırken, arka sol bacağına tel bağlanan, kafasına çivili tahtayla vurulduğu sanılan kedi, çok acı çektiği ve iyileşmesi mümkün olamayacağı için uyutuldu. Sokak Hayvanları Kliniği’nin sorumlu veterineri Karen Özel, “Bazı insanlar sokak hayvanlarına işkence yapıyor. Kliniğimize çok sayıda işkence görmüş hayvan geliyor. Çoğunu hayata yeniden döndürüyoruz ama bazıları da ölüyor. İnsanlarımız sokak hayvanlarına karşı bu kadar acımasız olmamalı” dedi.
kaynak:vatan

ALLAH BELANIZI VERSİN!!! Ağzıma daha nice kötü söz geliyo ama size değmez Hayvan Herifler...

Eğitim Şart...

Cehennemde yanarken bunların altına odun yetişmez.
Bunlar inasanım diye aramızda dolaşıyor. Vicadnınızı kime sattınız acaba karaktersizler?

bağbaşın daysa balkonda olmustur dayılar icip icip ne yapcagını sasırıyolar..

acıyorum eziyet edilen hayvanlara ve onlardan bile düşük seviyede olan bu cahil insanlara....

İnsanda Allah korkusu olmayınca aşağılık bir varlık oluyor. Tabii ki ondan da herşeyi bekleyebiliyorsun. ama bence yine de bela okumamak lazım. insanlar kullandıkları cümleler noktasında bir psikolojiye sahip olurlar. yani kendi kendimizi yıpratırız. şeytan da kendinde bir halt olduğunu zanneder. inş. o varlıklar düzelirler . diyelim...

Vay be insan cani olunca demek elinden hersey deliyor.
Ilim adina bile oldugunda kurbaya zarar veremeyen birisi olaraktan
bu gibi insanlar hangi zihniyetle yetismis merak ediyorum..
Haber icin sagol fakat kaynak belirtmemissin?

Yazıklar olsun sizin insanlığınıza diyorum.Başka bişey diyemiyorum :mad:

Ya ßi kedi ßir yavru köpek.. ßi insana ne gibi Zarar verebiLirki ? ßir insan ßir canLıya nasıL acı çektirebiLir? Bu ne hakkı var.. ßu nasıl zihniyettir.. AnLamıyorummmmm...

ufacıkta olsa bi beyin hücreleri yokmu bu insanların? toplumda herhangi bi yeri olmayan, düz bayağı insanlar bunlar, sawunmasız haywanlara işkence ederek ego tatmini yapıolar başka açıklaması yok ..

belki tepki göstericeksiniz ama avrupadaki gibi sahiplenebildiğimiz kadar kediyi köpeği sahiplenip geri kalanını sokaklardan temizlememiz lazım yada güzel bakım evlerine göderip orda sahiplenilmesini beklememiz lazım yazık artık bu kadar psikopat dolaşan sokaklarda kediler köepkler telef oluyo yeker altında geberenler birbirine saldıran köpekler aç kalan uyuz gezen can çekişen tonla kedi köpek ... çketirmiyelim artık bu eziyeti... öle acıyıp 1-2 parça simit boozuk yemek artık yemekle kedi köpek besleyerek olmuyo bu işler... ayrıca bunları yapanların eğitimle alakası yoq psikolojik bozuk ve kesinlikle bunu yapanlar ezik ve kompleksli insanlar...

Her kim hayvanlara düşmansa o da benim düşmanımdır...İnsandan dost olmaz ama hayvandan çok güzel dost olur...Bu işkenceleri yapan insanalrın yaşamaya hakları olmadığını düşünüyorum..

ishynum846' Alıntı:
Vay be insan cani olunca demek elinden hersey deliyor.
Ilim adina bile oldugunda kurbaya zarar veremeyen birisi olaraktan
bu gibi insanlar hangi zihniyetle yetismis merak ediyorum..
Haber icin sagol fakat kaynak belirtmemissin?
kaynak var orda dostum... arkadaşlar yemin ederim aklım fikrim yetmio anlamaya... bu haberi nereye yazarsan yaz böle tepkilerlerle karşılaşıyorsun... peki bu hayvanlığı yapan kim?.. Demekki gerçekten insan olmayan bir varlık... utanın be utanın...
sabah okudum bu haberi ve direk buraya aktardım ve emin olun bütün gün piskopat gibi gezdim... ve hala öleyim...

o belasını bulsun dönüp dolaşan belanın başımın üzerinde yeri var ALLAH BELALARINI VERSİN!.. o hayvana yapılan o eziyetten sonra ben zaten belamı bulmaktan beter oluyorum...

Tabiatta hayvanlar insanlara sadece aç olduğu (etçil hayvanlar)
yada içgüdüsel korktuklarında savunma için biinçsizce saldırırlar.

Madalyonu ters çevirelim peki ya İnsanlar hayvanlara neden saldırır.
Besin maddesi olarak eti yenilenlerin dışında;
Kürkü değerlidir katledilir,
Kendisi değerlidir katledilir,
Saldıracağı düşünülür katledilir,
Kaşının üstünde gözü vardır katledilir,
Zevk için katledilir,
İnsan gibi insan olmayan birisi karşısına çıkınca

HER TÜRLÜ KATLEDİLİR...

Bence bunlar insan değil hayvandanda daha aşşağı bir
varlık baksanıza hayvanlar bile onlardan daha İNSAN!

Geri