Allah KOrusun :D

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Geçtiğimiz günlerde ‘’çocuğum olsa askere göndermem’’ diyen Bülent Ersoy ,jüri üyeliği yaptığı Pop Star Alaturka’nın son çekiminde sivil ve resmi kalabalık bir polis ekibiyle korunmuş.Bülent Ersoy’un’’ben koruma talep etmedim’’ dediği gazeteciler,korumadan sorumlu polislerin şefini bulmuşlar.Şef,demiş ki...

‘’Doğrudur,o talep etmedi.Biz kendiliğinden harekete geçtik.Rahip Santoro vuruldu. Hepimiz Hristiyan olduk.Hrant Dink vuruldu.Hepimiz Ermeni olduk.Şimdi Bülent Ersoy’u çok iyi korumak zorundayız.Allah ona uzun ömürler versin.

:hhmanD
O öLürse hepimiz ne oLur

eline sağlık :D
fatih ürek'lisini biliyordum bunun :D

Bülente yapılan linc bize yapılmıstır:D hepimiz bülo yuz:D:D:D yarıldım kemal dai:DAllah sanada uzun ömürler versin :D sonra her yer kuzay dolar valla:D

valla süper olmuş..mazallah ona bişi olursa sokaklarda gör panklartları şimdi... hepimiz bülentiz hepimiz kestireceğiz..zuhaaa

ahauahuahazuhahha eline saglık tskler.

:D komikti..

Bakalım cocugu olursa erkek mı olacak bırde onu dusunsun :)

onun oğlu olursa askere göndermezmiş ewt askerde onun oğlunu kışlaya almaz zaten cünkü bület abla+abi nin cocuğundada sorun olurr bu askere yapılmış bir terbiyesizliktir birde bunu diva yapıolar divan ne olcak

süprdi ya.allah korusun siz erkekleri..:durdurun

Allah korusun cidden öle şey olur mu? olmam abi ölünce hayatta öle:D

Geri