Allah Rızası Için Okuyun !!!

Master Hck

New member
Reaction score
0
[sıze="5"]arkadaşlar Daha 14 Yaşında 22.03.2009 Tarihinde Aramızdan Ayrılan Benim En Yakın Arkadaşım Dostum Herşeyim Olan Ferhat Bugöl Için Allah Rızası Için Bir Fatiha Okuyun Ve Bu Mesajı Yollayabildiginiz Herkeze Yollayın Herkezden Allah Razı Olsun[/sıze]

Arkadaşım sözünü ettiğin Ferhat FERHAT BİNGÖL mü?Daha dün facebookta sayfasına üye olmuştum.Eğer o ise yazık.Değilse de 14 yaşında vefat eden biri için ne denilebilir ki?Allah Rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Geridekilere de sabır.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

birtanecik yeğenim benim.mekanın cennet olsun.seni çok seviyorum.napalım allah seni bizden daha çok seviyormuş.sana orada bizden daha iyi bakacağından eminim.ne zormuş seni kendi ellerimle toprağa vermek.sen olmucaksın bundan sonra hayatımızda.seni şimdiden çok özledim.dün yeni evini çiçek bahçesine çevirdim.sana hiç yakışmadı bu.bukadar küçük yaşta gitmeseydin olmazmıydı.
trafik terörüne bi dur diyelim artık.bizim canımız yandı artık başkasının yanmasın.bu son olsun.

Fani dünya işte...Ne zaman öleceğimiz belli mi ?

Allah küçük ferhatın mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun...
Geride kalan annesi,babası ve yakınlarınada cenab-ı Hak sabır versin...

Fani dünya işte...Ne zaman öleceğimiz belli mi ?

bende katılıyorum dileklerine... :((

Başınız sağolsun,Allahım tüm Müslüman Aleminin Günahlarını Af Sevaplarını Kabul Eylesin.

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.

allah taksilatını affetsin ,ruhuna fatiha okudum kardeş...

Allah rahmet eylesin,kalanlara büyük sabırlar diliyorum.

başın sağolsun allah rahmet eylesin

Geri