Allah'la konuşan adam

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
755720090701032604849.jpg

Kendini 'Allah'ın Resulü' ilan eden Mihr tarikatı lideri Evrenesoğlu'nun bir müridi için Allah ile iletişime geçme görüntüleri 'simsarcılığın da bu kadarı' dedirtiyor.

Dün tutuklanan Denizci Kurmay Albay Dursun Çiçek tarafından hazırlandığı iddia edilen 'İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nda "hazırda bekletilen eleman" olarak geçen Mihr Tarikatı lidedi İskender Erol Evrenesoğlu'nun internet sitelerine düşen bir görüntüsü "bu kadar olur" dedirtiyor.

VAHİY ALIP İLETİYOR!

Evrenesoğlu müridinin sorusuna cevap vermek için sözde vahiy bekliyor, 10 saniye sonra da "Ihhh" diye irkilip gelen cevabı iletiyor. Allah ile konuştuğunu ve kendisinin Allah'ın Resulü olduğunu iddia eden Evrenesoğlu, 16 yaşındaki bir müridinin kendisine yönelttiği, "Size tabiyetim kabul oldu mu?" şeklindeki soruya kameralar önünde "vahiy alıyor gibi" yaparak cevap veriyor. Evrenesoğlu kendisine gelen sözde vahiyi ilettiği müridinden bir de namaz raporu istiyor.

"IHHH" DEDİ CEVABI VERDİ

Aralarına yeni katılan genç müridinin sorusuna, "bilmiyoruz" diye cevap verdikten sonra oturduğue yerde kafasını öne eğip 10 saniye kadar bekledikten sonra irkilerek doğrulan Evrenesoğlu, "Evet evladım tabiyetin kabul olmuş." şeklinde yanıtlıyor.

İŞTE EVRENESOĞLU'NUN YOK ARTIK DEDİRTEN GÖRÜNTÜSÜ / VİDEO

Videoda Evrenesoğlu'nun Allah ile iletişime geçme hareketi kadar, 16 yaşındaki müridinin sorduğu soru da dikkat çekiyor. Yeni ve genç müridin Evrenesoğlu'na sorduğu soru şöyle: "Sevgili Mehdi Efendimiz. Ben 16 yaşındayım. Rotherdam konferansında tabii oldum. Şu an edebi bir zikirdeyim ve zikrimi zevkle çekiyorum. Ama yinde de içimde bir şüphe var; tabiyetim geçerli oldu mu? diye. Henüz namaza başlamadım ama zikrimi aksatmadan hergün çekiyorum. Efendimiz lütfen bana cevap verebilir misiniz, tabiyetim kabul olmuş mu diye."

"KURAN TADINDA" KİTAP VE FOTOMONTAJLA NUR İNDİRDİ

Türkiye'ye girişi yasak olan ve başında olduğu Mihr tarikatını ABD'den yönetene Evrenesoğlu'nun başta ABD olmak üzere Avrupa ve Türkiye'de azımsanmayacak kadar müritleri var. Zaman zaman müritlerine internet üzerinden görüntülü sohbetler veren Evrenesoğlu'nun, kendisine Allah'tan Kuran-ı Kerim tadında bir kitiap indirildiğini ve Allah'ın Resulü olduğuna dair iddiaları var. Evrenesoğlu Türkiye'de bulunduğu dönemlerde de Hulki Cevizoğlu'nun Ceviz Kabuğu programına çıkarak, üzerine nur indiğini belirtmiş delil olarak da fotomontaj olduğu anlaşılan resimleri göstermişti.

Kaynak

Bi bitmediniz yaa...!

:mad: :mad: :mad:

Cenabe hak bile peygamberlerine melekler aracılığla vahiy gönderir oyle konuşur adamın yaptığına bak.

Tövbeeeeeee adam demeye bin şahit ister buna.....

Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır. Şifa bulmak için kilise kapılarını aşındıran, cansız kayaları öpüp koklayan, bir ağacın etrafında göbek atarak dönen, mezarlara mum diken insanlar bulundukça, böyle adamlara da rağbet mutlaka olacaktır. Suçun büyüğü halkta değil, onların bu dereceye kadar cahil kalabilmesine sebep olanlarda ve göz yumanlarda, bunu da görmek lazım tabi.

Hasan Mezarci Versiyon 2 :hhmanD
Tipleri Standart BunLarin
BunLari Yakaladigin Yerde EZECEKSIN

bu kadarına yok artık denir.. hangi kanalda tv ye cıkıyorsa o tv kapatılmalı bu adam da artık nasıl biliniyosa öyle yapılmalı..

Video'yu Sonuna Kadar Izleyin ArkadasLar
Sahtekar, Düzenbaz .................................
Allahin Laneti DINI Kullananlarin Üzerine OLsun

Bu amcama hastayım ne zaman canım sıkılsa açar bunun kanalını izlerdim eskiden
Ben böyle bu kadar komik bi yaratık daha görmedim

Buna inananların olduğunu düşünmek gerçekten ürpertici

[VIDEO]X5iGjWwPGlg[/VIDEO]

Sahte Mesih, YıLLardır Saf MüsLümanLarı Kandırmakta ALçak

Puhahhaha
Adam acayip yetenekli yaa
Baksana nasıl kontak kuruyo=)
Tövbe tövbe

bence hakkında kötü şeyler söylemeyelim çarpar vallaha :D:durdurun

:durdurun