Almanya Bu İtirafı Konuşuyor

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
b7ff5540-2010_08_17_m.jpg

Almanya'da kızlardan oluşan pop grubu No Angels üyelerinden 28 yaşındaki Nadja Benaissa, mahkemede HIV pozitif olduğunu açıklamadan korumasız seks ilişkisine girdiğini itiraf ederken bu kişilerden özür diledi.

Almanya'nın Darmstadt kentinde başlayan davada Benaissa, 'ciddi derecede bedensel hasara yol açmak ve bedensel hasara yol açma girişiminde bulunmakla' suçlandı. Annesi Alman, babası Faslı olan Benaissa, kendisine yönelik suçlamaların ardından geçen yıl Nisan ayında gözaltına alınmış, 10 gün sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Mahkeme ünlü şarkıcı hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Nadja Benaissa, geçen yılın Kasım ayında, Berlin'de AIDS'lilere yardım amacıyla düzenlenen bir galada, "Benim adım Nadja Benaissa, 27 yaşındayım. Bir kızım var ve ben HIV pozitivim." diye açıklamada bulundu.

Alman medyasının ilk duruşmasına çok geniş yer verdiği, hakkında 6 aydan 10 yıl kadar hapis istenen Benaissa, ilk duruşmada itiraflarda bulunurken, büyük psikolojik baskı altında kaldığını ve HIV'li olduğunu kimseye söyleyemediğini anlattı. 1999 yılında test sonucunu öğrendiğinde büyük şok yaşadığını ancak grupları No Angels'in büyük yükselişinin sarhoşluğu nedeniyle kontrolünü kaybettiğini anlatan Benaissa, “Çok korkmuştum. Kimseye anlatamadım. Çok üzgünüm. İstediğim en son şey, arkadaşıma HIV bulaştırmaktı” dedi.

2000 yılında uluslararası TV şovu Popstars sırasında kurulan No Angels, daha sonra birçok hit parçayla Almanya'nın en başarılı kız pop grubu oldu. Grubun albümleri 2000-2003 yılları arasında 5 milyon satış rakamına ulaşmıştı.

2007'de kendisini yenileyerek pop dünyasına dönen No Angels, 2008 Eurovision Şarkı Yarışmasına katıldı ve 23. oldu. 16 yaşında tek çocuğuna 3 aylık hamileyken HIV'li olduğunu öğrenen Nadja, virüsü taşımasına rağmen, bugüne kadar AIDS hastalığı belirtileri göstermedi.

İhsan DÖRTKARDEŞ / DHA

Oruç Başıma Vurdu Vallayi Konu Başlığını ( Almanya-Bu-İftarı-Konuşuyor ) Olarak Okudum Hey Allahım...

ne kadar mühim bişe bide babası faslı olacak.

Geri