Alperen Ocakları Çığ Gibi Büyüyor

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
rtdhrt.jpg

15 Şubat 2010 günü Genel Başkanımız ve Genel Merkez Heyetimiz Adıyaman Alperen Ocakları ‘nın yeni hizmet binasını açmak üzere Adıyaman’ a gittiler. Hizmet binasının açılışının ardından bir basın açıklaması yapan Genel Başkanımız Abdullah Gürgür sonrasında bu ocağın açılmasında emeği geçen herkese il ocak başkanımız Mehmet Emin Yardımcı şahsında teşekkür ediyorum dedi.

Buradan Adıyaman Asu Tv de bir açık oturum programına katılan genel başkanımız Adıyaman Gölbaşı Alperen ocaklarına doğru yola çıktı.

Ayrıca ziyarete Genel Başkan yardımcıları Muhammed Doğan kaya ve Sinan Hacinecipoğluda iştirak ettiler.

Gölbaşı Alperen ocaklarında kısa bir ziyarette bulunan Genel merkez heyetimiz Anodolunun dört bir tarafını kuşatan Alperen Ocakları’nın irili ufaklı ilçelere kadar yayılmasından duydukları memnuniyeti ilettiler. Kahramanmaraş’taki yoğun program nedeni ile kısa tutulan ziyaretten helallik alan genel merkez heyetimiz ilçeden ayrıldılar.

Kahramanmaraş’da ilk olarak Aksu Tv de canlı yayın programına iştirak eden genel başkanımız sonrasında Kahramanmaraş Alperen Ocakları’nın yeni hizmet binasının açılış merasimine katıldı. Açılış merasiminden sonra ocak merkezinde samimi bir ortamda gençlerle sohbet edildi.

Genel Başkanımız Kahramanmaraş’ta eski yönetimin emeklerinin yeni yönetimin heyecanı ile birleşmesinden ortaya çıkan kısa zamandaki bu güzel çalışmaları ocak başkanımız Selçuk Kara’nın şahsında tebrik etti. Buradan Eski ocak yöneticilerinden Mustafa Aslan beyin evine taziye ziyaretinde bulunan genel merkez heyetimiz Ankara’ya doğru yola çıktı.

YENİ TEMSİLCİLİKLER:

1. Adıyaman
2. Osmaniye
3. Mersin
4. Aydın
5. Yozgat
6. Çankırı
7. derince
8. Darıca
9. Gemlik
10. İznik
11.Zonguldak
12. Çorlu
13. Hendek
14. Elazığ

K.Alperen Ocaklari - Genel Başkanımız Adıyaman ve Kahramanmaraş İl Temsilciliklerinin Açılışını Gerçekleştirdi...

yozgattakilerin ne halt yedikleri belli değil kızla gezeni döverler reis ayağına dolananlar parkda bahçede hatunlarla yiyişirler

bi sivaslı olarak ii bi iş ama dopru amaçla kullanıldığı sürece ..

yozgattakilerin ne halt yedikleri belli değil kızla gezeni döverler reis ayağına dolananlar parkda bahçede hatunlarla yiyişirler

Yozgat temsilciliğimiz yeni açıldı gerekli nizam ve disiplin zamanla verilecek kalite çıtası yükselecektir. Altı ay sonra bahsettiğiniz durumlar kökünden kesilecektir. Ya cahiliye tavırları terkedilecek yada cahiliyeden vazgeçmeye gönlü olmayanlar defedilecektir. Lütfen zaman tanıyınız.

dediklerini çamur atmak olarak değerlendirmek istemiyorum, sende samimi isen ;

yozgat dediğin yer köy kadar ancaktır, bahsettiklerin gerçekten alperen olduğunu biliyor ve inanıyorsan, ya burdan pm den isim ve şeklini şemailini ver bilelim ya yozgatlıysan hiç çekinme korkma direk ocağına git şu şahısları şöyle gördüm de ihbarını yap, ters bişey diyen olursa direk gel burda LOOPUSED sen öyle dedin ama ocakta bana şunu yaptılar de ve istediğin lafı da söyle bana ve ocağa... sana garanti....

buyur samimi isen iddianda.. yok eğer bahsettiğin şahıslar polatçılık miroğluculuk oynayan yeni yetme genci ,ya da park-bahçe serserisi ise o laflar senin üzerinde çamurdan iz olarak kalsın diyorum.. hakaretten almassın umarım çünkü yaptığın iddiana önce sen sahip çık ve dediğimi yap,sana ters bir hareket eden olursada gel burda bana küfret..ben o kadar kefilim alperenlere... ama karıştırma serserilerle ....

editt; yukarda türkocağı kardeşimde işi bilen olarak yeni açıldığını izah etmiş ,yanlışa yanlış diyorum,ama toplumun her kesiminden hertür adamının yanlışının göze batmadığını, imamın sarığı gibi bizden çok güzel şeyler umduğunuz fikriyle bize bazı şeyleri yakıştıramadığınızı düşünerek,uyarınızı dikkate almak gerektiğini,hoş olmayan şeyleri tasvip etmeyeceimizi bildirmek isteriz. ben burdan hiçte yakın olmasamda oraya gereken şikayeti yapacağımı söylüyorum.

bırakın açsınlar hiç degilse vatan haini degil alperenler vatan sever insanlar zarar gelmez eski bir ülkücü olarak desdekliyorum allah yolunuzu açık etsin

Gec bile kalindi bunlari yapmakta geccc
keske evvelden yapilanma daha saglam olsaydi
ama türk gencligi özüne geri dönüyor artik
oh beee iyi haber diye buna derim ben iste

Egilde kulak ver ceddine
Türke Kefen Bicmek
Hangi iTinnnnnnnnnnn Haddine

Alperen ocakları umarım ülkenin dörtbir yanında olur.Allah hayırlara vesile kılsın...

bende ocakların coğalmasını isterim iyi bir idareci ( reis ) basında olduktan sonra coğalması taraftarıyım. neden derseniz bizim zamınımızda lise çağlarında mhp vardı ya ülkücü yada sol örgütlere kayıyordu gençler hangisi okul cevresinde hangisi varsa ona kayıyordu ne kadar ocaklar coğalırsa gençler zibidilerin ( örgüt ) ellerine gitmezler ülkücülerden zarar gelmez adam gibi adam olduktan sonra gençleri daha iyi bilinçlerdirmek gerekli oldugunu düşünüyorum.

her toplulukta olduğu gibi alperen ocaklarında da çürük elmalar olmuştur.ama bu çürükler cemiyeti lekeleyemez.

Alperenlere selam olsun!!

büyümesine büyüyordaaaa nasıl ve neresinden olduğu tartışmaya açılmalıdır.

Bence feto destekli bir büyüme var....

..:.. büyüsün büyümesine de içerde adam gibi adamLar istiyoruz bazı ülkü ocakLarındaki üLkücüLükLe aLakası oLmayan vatandaşLarın oLmasını değiL üye aLınırken dikkat ediLmesi Lazım sahsi görüşüm ..:..

BARTIN ALPEREN OCAKLARI HİZMETE BAŞLADI

İnsanımıza hayırlı hizmetler yapmayı üzerine görev adletmiş Türk-İslam davasının gönül erleri olarak, asrın yesevi ocağı olan Alperen Ocakları dergi temsilciliğimizi Bartında açmış bulunuyoruz.

Türk milletinin,İslam aleminin ve tüm mazlum milletlerin umudu olacak,Türk-İslam medeniyetimizin yeniden inkişafına vesile olacak kadroların yetişeceği,cem olacağı Alperen Ocaklarımızın her daim hayırlara vesile olacak hizmetleri yapması duamızla tüm Alperenlere saygılarımla..

Murat Demirel

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yozgat'lı Alperenler Muhsin YAZICIOĞLU Hatıra Ormanına Fidan Diktiler...

Yozgat Alperen Ocakları geçtiğimiz hafta topluma örnek bir davarnanış sergileyerek, binlerce fidan ekti. Bayanların ve çocukların da fazlaca emek verdiği fidan ekme çalışması sonrasında Alperen Ocakları Yozgat İl Temsilcisi Hacı Ballı şunları söyledi;

Resulullah Efendimiz’in (s.a.v.) “ Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz” buyurmaktadır.

Yozgat Alperen Ocakları olarak, Erkoç tepe mevkinde buluşarak, yurdumuzun ve Yozgat’ımızın orman varlığını arttırmak, vatandaşlarımıza ağaç ve orman sevgisini aşılamak, fidan dikme alışkanlığını kazandırmak, bu alışkanlığı milli ve dini bayramlarda, özel günlerde sürdürmek ve yaygınlaştırmak için ömrünü devletin birlik ve beraberliğine adayan dava adamı şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini ve yaptıklarını gelecek nesillere unutturmamak ve sonsuza kadar yaşatmak için, “Muhsin YAZICIOĞLU Hatıra Ormanı “ oluşturduk.

Yozgat'ımıza hayırlı olması dileğiyle…

Oldu olacak Hacı Bektaşi Veliyide literatürünüze ekleyin eksik kalmasın...

Nafile herşey sadece isimden ibaret içi boş .....şeklen var ruhen yok....

Hayırdır birader, derdin ne anlamadım? Çekememezlik içinde olduğun bellide onca hain dururken karşına alacak bizimi buldun? Hacı Bektaşı Veliyide koyarız elbette literatürümüze sorunmu var? İçinin boşmu dolumu olduğunu görmen için içeri girip bakman gerekir. Baktıysan beğenmediğin noktayı söyle bakmadıysan önce bak sonra konuş...

Hayırdır birader, derdin ne anlamadım? Çekememezlik içinde olduğun bellide onca hain dururken karşına alacak bizimi buldun? Hacı Bektaşı Veliyide koyarız elbette literatürümüze sorunmu var? İçinin boşmu dolumu olduğunu görmen için içeri girip bakman gerekir. Baktıysan beğenmediğin noktayı söyle bakmadıysan önce bak sonra konuş...

Peki Atatürk ve Devrimleri desem ve devrimleri içindede Laiklik desem.

Öncelikle bbp hakkında bir çok şey sormak istiyorum, bbp adına cevaplıyabilecek bilgi ve yetrliliğiniz varmı?

Varsa Yetkinliğiniz Buyrun:

-Tam Bağımsızlık Konusunda Ne düşünüyorsunuz?
-Feto ile olan bağınız (maddi ve manevi) nedir?
-Emperyalistlere ve Emperyalistlerin projelerine bakışınız ne?

Devamı gelicek...

Peki Atatürk ve Devrimleri desem ve devrimleri içindede Laiklik desem.

Öncelikle bbp hakkında bir çok şey sormak istiyorum, bbp adına cevaplıyabilecek bilgi ve yetrliliğiniz varmı?

Varsa Yetkinliğiniz Buyrun:

-Tam Bağımsızlık Konusunda Ne düşünüyorsunuz?
-Feto ile olan bağınız (maddi ve manevi) nedir?
-Emperyalistlere ve Emperyalistlerin projelerine bakışınız ne?

Devamı gelicek...

- Tam bağımsızlığı savunan tek partiyiz, ab ye karşıyız abd ye karşıyız, rusya ve çin gibi doğu bloklarına karşıyız, güçlü bir türk - islam dünyası birliğinden başka payandalara ve dayatmalara ayrıca teslimiyetlere karşıyız.

- Bahsi geçen şahısla hiç bir bağımız yoktur, hatta siyasi olarak rakip olarak görmekte mümkündür. Kendi projemiz ve dünya görüşümüz var diğer siyasi unsurlarla rekabet halindeyiz birine uzak diğerine yakın değiliz. Gönüldaşlarımız haricinde hiçkimseylede maddi bir bağımız yoktur.

- Tek cümleyle özetlemek gerekirse ne küreselci nede ulusalcıyız hak yolunda ülkücüyüz. Milleti ulusalcı ve küreselci politikalar arasında tercihe zorlayanlara karşı yerli ve milli bir duruş sergilenmesi gerektiğine inanıyoruz.

Geri