AlpMontana

maximus' Alıntı:
GUZEL ROPORTAJ OLMUS. YENGE ELLERINE SAGLIK AYRICA ALP LE YAPTIGIN ROPORTAj cok zamanını almıstır. ALLAH sabır versın :durdurun. olum duzgun yazsana lem sımdı bıle okuyamıyom yazılarını , kesin yenge duzeltmöıstır yoksa hıc okunmazdı :durdurun .
saka bı tarafa alp gerckten deger verıulmesı gereken arkadaslarımızdan bırısı. onunla tanıstıgım ıcın cok memnunum. yafru kus yarın yanımdasın demı ?

walla copy paste mi yaptım kendimmi yazdım bilmiorum maxi, elimden geldiği kadar düzelttim =)))

güzel bir röpörtaj olmuş daha iyi tanımış olduk alpi:)

infatuate' Alıntı:
walla copy paste mi yaptım kendimmi yazdım bilmiorum maxi, elimden geldiği kadar düzelttim =)))

yenge neler cektıgını cok ıı bılıyorum. bunu benden ıı tanıyamazsınız bıde karmadasn :durdurun

infatuate' Alıntı:

maximus' Alıntı:
yenge neler cektıgını cok ıı bılıyorum. bunu benden ıı tanıyamazsınız bıde karmadasn

aaa utandırıorsunuz ama:durdurun
trend bu sımdı :p

güzel olmuş gerçi ben seni maximustan tanıyodum ama olsun

Güzel olmuş =)
ayakkabı maceranıza bayıldım :durdurun

Seni tanımak güzel kardeşim ;)

hehe yine keyifli bir sohbet olmuş
ellerinize sağlık

ALpMontana' Alıntı:
aaa utandırıorsunuz ama:durdurun
trend bu sımdı :p

lem bundanda bıse anlamadım neyse yazıyon sen
suanda yanımdasın ama yınede yazıyom. bu alpten alacagı falan olan varsa solesın suanda yanımda alayım yada gıcık olan falan var solesın doveyım.

fleety sende naptın yauv :D:D

2dk. terlikçi yaptın Alp'i neyse röp süper olmuş valla son ayakkabı tam süper

müthiş ya yazlık noylon terlik gel gel shakira da buradan aldı gelll :D

:clap Eline sağlık infuate. Güzel bir reportaj. Alp hayatında başarılar dilerim. Seni tanımak çok güzel. :) :biggrin

Geri