altyazı isteyenler yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bonusssimo

New member
Reaction score
0
altyazı isteyen arkadaşlar aradığınız filmi yazın buluyum:victory

simpsıns sezon 18 bitürlü bulamadım.yardımcı olursan çok makbule geçer.sağol

sezon mu onsekiz yoksa hangi sezonsa onun 18. bölümü mü?

ya da sezon 18de hangi bölüm

the simpsons sezon 18 tüm altyazılarını arıyorum.yardım edersen çkoçok makbule geçer.teşekkürler.

the voyeur tinto brassın filmi....birde exposed diye bir film var süper bir film anna nixole smith oynuyor bu ikisini bulabilirsen çok makbule geçer kardeş şimdiden tşk

merhabalar

simdi oncelikle sunu soyleyeyim ben forum kullanma hususunda inanilmaz yetersizim simdi altyazi icin diger bi basliga mesaj biraktim bi daha nasil bulucam lan o alt yaziyi diye simdiden stres oldum. demem o ki benim dejavu filminin yazisina ve bi de buffalo 66 filmine ihtiyacim var. bu sayfayi kapatmadan bekliycem bi sure olurda bi sey cikarda ben goremem kaygisila.

Aga Bana Bİtİrİm İklİ 3 Ün Altyazisini Bulsana Yavalla Çok BÜyÜk İyİlİlk EtÖİŞ Olursxun
Şİmdİİden TeŞekkÜreler Bye

merhaba koLay geLsin... Harry Potter the order and the phoenix in yürkçe divz alt yazısını buLursan sevinirim teşşkeür ederim şimdiden....

yabancı dizilerin altyazılarını da bulabilirmisin mesela its always sunny in philadelphia gibi

spiderman-3 türkçe dublaj ses dosyası veya alt yazısını bulabilirsen çok memnun oluruk şimdiden tş.

resident evil extinction filmine altyazı arıyorum.Türkçe 23.976 fps 1 cd film boyutu 700 mb bulabilirsen sevinirim.

kardeşim rambo 4 ün alt yazısını bulamıyom bulabilirsen sevinirim ben filmi indirdim de alt yazı yok ingilizce karmaşık oluyor

arkadaşım malesef rambonun altyazısını bulamadım bulursam buraya yazarım tekrardan ya da özel mesaj atarım sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri