Amaçlara Göre Yönetim

Solariz

Administration
Reaction score
0
İndireceğiniz Ödev ya da Tez'in Mini Özeti ...

Modern yöneticinin görevi yalnızca teşebbüs içinde gerekli organizasyonu yapma ve işletmenin iç havasını gözetleme olmayıp, somut işletme olaylarına da hakim olmaktır. Bugünkü yönetsel uygulamalarda belirtilmeğe değer farklılıklar şunlardır:
•Yönetici kendine bağlı ast yöneticilerin yaptığı işe göre değerlendirilir. Böylece üst yöneticinin niteliği, ast yöneticilerin niteliğiyle doğrudan ilgilidir.
•Kolayca tanımlanan bir önder yönetici tipi söz konusu olamaz. Tam olarak belirlenen bazı davranı&

Ekli dosyalar

• hackhell_isletme.zip
    9.7 KB · Görüntüleme: 134
ar-ge için nerden tam ve mükemmel bilgi edinebilirim lütfen yardımcı olun tez hazırlıyorum maydonuzun küçük kardeşinin ricasıdırrr acele deildir ama çok gerekli

lütfen biri beni duysunn hadiiii okuldayımmmm zaten sinirlerim gerginnn 13.30 a kadar burdayımmm uykum varr bide kimse benii kaile almıyor geyikte yapmıyorummm DUYUNNN BENİİİİİİİİİİİİİİİ

flood yapmışınn yanlış yere yazmısınn kızımm bana sorsanaa buraya yazmadannnn....ben buldumm istedikleriniii...

pek umudum yok ama bu ödevin kaynaklarını da verebilir misiniz?çok zaman geçmiş üstünden ama olursa kaymaklı kadayıf olacak tam....

Hizmet pazarlaması ve YEni yaklaşımlar Hizmet kalitesi ve Hizmet karşılaştılması ve ilişkisel pazarlma konulşarı hakkından bilgi veriniz die bi konum var aradakaşlar lütfen yarıdm edinn A.r için yahhh ................... :(:(:(

Geri