paduk
"Chastise"
insan çalışırkene ne kadar sıkılıyormuş ahan görün işte....
ne kadar güzel yahu..... wc dünyanın en güzel yeridir =) kadın erkek eşittir.... tek bir tabela istiyoruzz =P
insanın yiğeni de metalci olursa helede bu yaşlarda böyle bir kare çıkar....
benim fotoğrafım kendi çalışmam.... ne kadar doğal değilmi ruhum gibi....
(egoist hayvan)
boş zamanlarımda çalışıyorum ve fotoğraf çekiyorum... nasıl ama.... evde kalırım ben dimi.... =)
her zaman güzel çıkacak değiliz ya iğrenç fotoğrafları ve etrafındaki garip olaylarıda paylaşmak gerek....
(tabelayı keeeeessssss)
biraz enteresan... =) ben çektim gerçek
can sıkıntısında çekilmiş bir fotoğraf....
alem bana ben sana hastayım.....konserler geceler alemler...aydaaa.... =) bu fotoğraf yüzünden 7 gün siteye almadılar beni..... taktir-i ilahi..... bişe demiyorum =)
güzel bir resim paylaşmak istedim... =)
cennette yerim yok yerim =) =P
sağdaki arkdaşım.... soldaki amca da onun müşterisi..... bu görüşmeden sonra 950 saat gülüp arkdaşımla dalga geçmek farz idi bana..... orada olmalıydınız denilen bir fotoğraf =) löl's
şişme kadın ve yapay kadın işene girerek çok para kazanmak istiyoruz.... arkadaşım test etmekte ahahaha =)
bayan adaylara koca adayı....
ewwaaaahhhhh....
eheheyyy
benim arabanın camı bozuk....
ewwwaaahhhhh...2
ahahha en sevdiğim fotoğraflardan =)
bağzıları benim çekimim bağzıları internetten güzel bir sunum olmuştur umarım...iyi seyirler....
bkz. opeth- porvelain heart dinleyeyim az....yorumdum

ne kadar güzel yahu..... wc dünyanın en güzel yeridir =) kadın erkek eşittir.... tek bir tabela istiyoruzz =P

insanın yiğeni de metalci olursa helede bu yaşlarda böyle bir kare çıkar....

benim fotoğrafım kendi çalışmam.... ne kadar doğal değilmi ruhum gibi....

boş zamanlarımda çalışıyorum ve fotoğraf çekiyorum... nasıl ama.... evde kalırım ben dimi.... =)

her zaman güzel çıkacak değiliz ya iğrenç fotoğrafları ve etrafındaki garip olaylarıda paylaşmak gerek....

biraz enteresan... =) ben çektim gerçek

can sıkıntısında çekilmiş bir fotoğraf....

alem bana ben sana hastayım.....konserler geceler alemler...aydaaa.... =) bu fotoğraf yüzünden 7 gün siteye almadılar beni..... taktir-i ilahi..... bişe demiyorum =)

güzel bir resim paylaşmak istedim... =)

cennette yerim yok yerim =) =P

sağdaki arkdaşım.... soldaki amca da onun müşterisi..... bu görüşmeden sonra 950 saat gülüp arkdaşımla dalga geçmek farz idi bana..... orada olmalıydınız denilen bir fotoğraf =) löl's

şişme kadın ve yapay kadın işene girerek çok para kazanmak istiyoruz.... arkadaşım test etmekte ahahaha =)

bayan adaylara koca adayı....

ewwaaaahhhhh....

eheheyyy

benim arabanın camı bozuk....

ewwwaaahhhhh...2

ahahha en sevdiğim fotoğraflardan =)

bağzıları benim çekimim bağzıları internetten güzel bir sunum olmuştur umarım...iyi seyirler....
bkz. opeth- porvelain heart dinleyeyim az....yorumdum