Amatör Fotografçılığın örnekleri...

paduk

"Chastise"
Reaction score
0
insan çalışırkene ne kadar sıkılıyormuş ahan görün işte....

25grq53.jpg

ne kadar güzel yahu..... wc dünyanın en güzel yeridir =) kadın erkek eşittir.... tek bir tabela istiyoruzz =P

f9rme.jpg

insanın yiğeni de metalci olursa helede bu yaşlarda böyle bir kare çıkar.... o_O

24buuyt.jpg

benim fotoğrafım kendi çalışmam.... ne kadar doğal değilmi ruhum gibi.... o_O (egoist hayvan)

2ppd54y.jpg

boş zamanlarımda çalışıyorum ve fotoğraf çekiyorum... nasıl ama.... evde kalırım ben dimi.... =)

104kcuc.jpg

her zaman güzel çıkacak değiliz ya iğrenç fotoğrafları ve etrafındaki garip olaylarıda paylaşmak gerek.... o_O (tabelayı keeeeessssss)

acg9sn.jpg

biraz enteresan... =) ben çektim gerçek o_O

264qpl3.jpg

can sıkıntısında çekilmiş bir fotoğraf....

35jf6rm.jpg

alem bana ben sana hastayım.....konserler geceler alemler...aydaaa.... =) bu fotoğraf yüzünden 7 gün siteye almadılar beni..... taktir-i ilahi..... bişe demiyorum =)

11ad89h.jpg

güzel bir resim paylaşmak istedim... =)

2rhmm4n.jpg

cennette yerim yok yerim =) =P

2vdo9xx.jpg

sağdaki arkdaşım.... soldaki amca da onun müşterisi..... bu görüşmeden sonra 950 saat gülüp arkdaşımla dalga geçmek farz idi bana..... orada olmalıydınız denilen bir fotoğraf =) löl's

2zibvyg.jpg

şişme kadın ve yapay kadın işene girerek çok para kazanmak istiyoruz.... arkadaşım test etmekte ahahaha =)

294s6f5.jpg

bayan adaylara koca adayı....

f23gub.jpg

ewwaaaahhhhh....

vl43o.jpg

eheheyyy

jt5klj.jpg

benim arabanın camı bozuk.... o_O

69i6up.jpg

ewwwaaahhhhh...2

27y7udu.jpg

ahahha en sevdiğim fotoğraflardan =)

1y4e43.jpg

bağzıları benim çekimim bağzıları internetten güzel bir sunum olmuştur umarım...iyi seyirler....

bkz. opeth- porvelain heart dinleyeyim az....yorumdum o_O

güzel..
su tip ayrıntıları verme sebebin ne acaba merak ettim senin icinde bulundugun psikolojiyi?!

bkz. opeth- porvelain heart dinleyeyim az....yorumdum

upload et kopyala yapıştır eylemini birden fazla kez yaptığım için haliyle bi sıkıntı çöktü.... yoruldum ve müziğimi açtım.... bu ayrıntıyı vermemin nedeni konu ile alakasız kişi varmı yokmu diye sınamak..... tebrikler diyeyim.......

upload et kopyala yapıştır eylemini birden fazla kez yaptığım için haliyle bi sıkıntı çöktü.... yoruldum ve müziğimi açtım.... bu ayrıntıyı vermemin nedeni konu ile alakasız kişi varmı yokmu diye sınamak..... tebrikler diyeyim.......

hea bi nevi sazan tesbiti diyosun yani:D ok iyi bakalım..
yalnız dısardan bakılınca metal dinleyen ozenti tiplerin dawranıslarını sergiliyormus gibi gozukuosun, o kadar kücük bi ayrıntı bile yetio buna bilgine...

hea bi nevi sazan tesbiti diyosun yani:D ok iyi bakalım..
yalnız dısardan bakılınca metal dinleyen ozenti tiplerin dawranıslarını sergiliyormus gibi gozukuosun, o kadar kücük bi ayrıntı bile yetio buna bilgine...

opeth dinleyebilen özentileride kucaklarım emin ol =) hekes sevemez opeth dinleyecek kadar kulak sahibi ise kişi ne olursa olsun......

kişiler nasıl algılarsa öyledir.....

özenti , prof , baba , hacı , ağbi arkdaş , dost vesaire......

bkz. all right...

yorumlar iyiden kötüye gidiyo nasıl bişe oldu yahu =) lol's

bkz. emeğine sağlık
eline sağlık
güzel olmuş
sağol arkadaşım
bir kaç eksik var ama idare eder
eehhh işte ama neyse eehh
ahulan böyle fotoğraf mı olur yahu
hayvansın
berbat
lanet olası canın cehenneme paduk