Ambargolu Cumhuriyet reklamı

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0
Kimse bu reklamları yayınlamıyor. Cumhuriyet bu kez sandığa dikkat çekti.

41802.jpg

Cumhuriyet Gazetesi "Tehlikenin farkında mısınız?" reklamlarına devam ediyor. Bu kez işlenen tema 22 Temmuz seçimleri... Ancak hazırlanan reklamlar televizyon kanallarından ambargo yedi... Hiç bir kanal bu reklamları yayına almadı.

Buna karşılık reklam filmi Youtube'da izlenme rekorları kırıyor.
İşte Cumhuriyetin yeni reklamları;

[VIDEO]wrZzeM21Q3Y[/VIDEO][VIDEO]OGQt2FDhAEY[/VIDEO]

KAYNAK

Leke çok ii açıkLamı$...
SatıLık medyaya Kapak oLsun...Dostum ßunLara ders oLmaz akıLLanmaz kafası ßasmaz adamLar ßunLar... =)

Ha ha ha tehlikede olan cumhuriyet wea laiklik(!) deil elit olduunu iddaa edenlerin iktidarı....;)

olayı çarpıtmayın koltuk elden gidiyor demiyorsunuzda ... adını dogru koyun cumhuriyet degil elitlerin koltugu gidiyor puahh... yıllardır bir ülkeyi düzeltemediz bu kavgalardan daha ne kadar çekegiz

adını dogru koyun da koltuktan oluyoruz deyin inandırıcı olun

Bu hükümet zamanında tanıdığım işsiz akrabalar 1.5 2 bin ytl ye iş buldu.Cumhuriyet desen tam tıkır devam eee sıkıntı neeeeee!!!

ahahha 23 temmuz sabahını bekliorm :)

bölücülükle ve radikal dincilikle ilgili reklamlar insanları neden bu kadar rahatsız ediyor anlamak güç

Vakit gazetesinin manşette agresifçe Danıştay üyelerini hedef göstermesinden rahatsız olmayan insanlar
ve de teröre lanet eden insanlar!

Cumhuriyet gazetesinin, teröre siyasi yardım yapan partilere ve radikal dinciliği özendiren el altından destekleyenlere karşı olan, reklamını gördüklerinde provakasyon diyorlar,bazı kalıp cümleler ile(http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1935522&postcount=2) yorum yapıyorlar
kendi akp yandaşı çevrelerinin iş bulmasını konuyla bağdaştırabiliyorlar
ve hatta kendi kafalarındaki TSK düşmanlığını bir yana bırakıp; hayali bir "elit iktidardan" (AKP iktidarının ve yandaş çevresinin elitliğini göremeye gerek duymaksızın) bahsediyorlar(?!?)

konuyla ilgili en mantıklı ve gerçekçi yorumu yapan arkadaşlara teşekkür ettim
reklamın anlamlı olduğunu düşünüyorum
Göremeyenlerin de görmesi dileğimle

ASİL_1' Alıntı:
bunlar provakasyon kokan hareketler!
fletch açtığın konuları ve attığın mesajları genellikle takdir ederek okumuşumdur...

ama inan benimde ulusal televizyonum olsa bunları reklam diye koymazdım....

Buna karşılık reklam filmi Youtube'da izlenme rekorları kırıyor.

izlenme rekoru 35.000 mi oluyor ak partinin reklamlarını milyonlar iziliyor

Arkadaşlar reklamı 23 Temmuz sabahı yorumlarsak nasıl olur acaba.
Cumhuriyet gazetesi herhalde halkın seçimine karşı çıkmayacaktır,diye düşünüyorum.
Bu reklamları gören milletim oyunu ona göre kullanacaktır.Kazanan parti yada partiler,
Demokratik,laik T.C. NİN partileri olduğu için mesaj yerine gitmiş olur herhalde.
Birdahaki reklam serisinde nereye oy vereceğimizide söyleyeceklerdir,yoksa millet anlamaz
felan gider yanlış yerlere oy verir ayıp olur.Onuda söyleyinde tam olsun.
AKİTİ-VAKİTİ-ZAMANI eleştiren tarafsız gazeteciler,tarafmı oldunuz? sormuyorum çünki
hep taraftınız,cevabınızıda biliyorum'' biz laik,demokratik,T.C.ni kim savunursa onun tarafıyız''diyeceksiniz .Artık zor inandırırsınız,yemezler.Saltanatınız sonlanacak ona
üzülürsünüz ,gerisi takiye.Reklamları dinlediniz,şimdi haberler.
saygılar.

"ulkemizi bolunmeye surukleyenleri bu sandiga gomun"
iyi demis reklamda..baslarina gelecekleri biliyorlar demekki
ulkemizi bolmeye calisanlari, bu korelmis zihniyeti ve
ideolojiyi 22 temmuz'da gomuyoruz..bakalim sonra neyin
reklamini yapacaklar beyler....durmak yok yola devam!!

Geri