AMD, Phenom II X6 1090T Black Edition işlemcisinin fiyatında indirime gitti

HeCToR

New member
Reaction score
0
Şimdiye kadar hazırladığı en güçlü işlemci olan Phenom II X6 1100T Black Edition modelini Aralık ayı içerisinde satışa sunmaya hazırlanan AMD, Phenom II X6 1090T Black Edition modelinde fiyat indirimine gitti. Henüz firma tarafından yapılmış resmi herhangi bir açıklama olmasa da 1 Kasım itibariyle Avrupa ve Amerika'da fiyatlar düşmüş durumda.

Avrupa'da 200 Avro seviyesinden satın alınabilen Phenom II X6 1090T Black Edition, Amerika'da ise 230 dolar civarı bir fiyatlandırma temin edilebiliyor. AMD'nin 45nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Soket AM3 formundaki 1090T Black Edition işlemcisi standart olarak 3.2GHz'de çalışıyor ve çekirdek hızını 3.6GHz'e kadar otomatik çıkartabiliyor.
amd1090tbefi0_dh_fx57.jpg

Donanım Haber

Benim işlemcim de Amd Phenom II X4 965 BE 3.4 Ghz kendi ayarlarından 4.0 yapabilyorum overclock yaparsam en son 5.0 ı gördüm ama korkttum o yüzden 4.0 da kullanıyorum dünya rekoruna sahip bir işlemcidir benim işlemcim en son 7.1 görünmüştür bilginize.

Şuan için bu işlemciyi almak için çok erken eğer sabredebiliyorsanız yaz aylarını beklememiz şart AMD ''Fusion'' işlemcilerini duyurduktan sonra bu işlemcilerde büyük bir damping olacağı kanısındayım neredeyse yarı fiyatına inacek bu işlemciler

Ahmet benim kullandığımdan sonrası gereksiz eğer oyun hd film yada üst düzey bir program kullanmıyorsan ama ben üst düzey yazılımlar kullancağım diyorsan gerekli

Dostum ona bakarsan çift çekirdekten sonra zaten gereksiz Sistemim amd 4800+atihd4830 bu ikilinin şuan için açamadığı oyun göstermediği efekt yok (nvidia efekleri hariç :laugh: ) Zaten böyle düzeneklerden sonrası ''Pastanın üzerindeki krema misali olmasa olmaz ama olunca tadından yenmez''
Bu arada güle güle kullan dostum burda ağzımın sulları aktırdın bi ara test sistemi kur yeni oyunlardan donanım bölümüne konu aç bilgilendir bizi vaktin olursa

Zamanın var da fransız kaldım hackhell a yardımcı olursan nerye nasıl konu açacağımı açarım tabi seve seve .

donanımın içine açabilirsin bende bu ay içinde sistem toplayacağım ve parçaları şu şekilde seçtim uygun ve performans verici bir sistem

İşlemci AMD Phenom II X4 955 Black Editon

Anakart ASUS M4A88TD-V EVO/USB 3.0

Bellek OCZ Gold Edition (OCZ3G1600LV4GK), 4GB Dual KIT, (2x2GB) DDR3-1600MHz

Ekran Kartı PALIT - GTX 460 SONIC 1 GB

Benim sistemim de şudur.

İşlemci AMD Phenom II X4 965 BE

Anakart ASUS M4A88TD-V EVO/USB 3.0

RAM KİNGSTON HYPERX 2x2 Dual kit 1600 MHZ DDR3

Ekran Kartı HIS HD4850 TITAN 2815 MB overclock suz 1 GB

Geri