Amerika ağzındaki baklayı çıkardı!

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
137912.jpg

Amerika sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Öyle bir açıklama yaptı ki İsrail'i köküne kadar savundu. Hatta İsrail bile kendini böyle savunamamıştı.

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, İsrail'in Gazze'ye giden gemileri durdurmaya hakkı olduğunu söyledi ve "Doğrudan Gazze'ye gitmede ısrar etmenin ne anlamı var?" deyip gemilerin İsrail'in istediği gibi yardım malzemelerinin Aşdot limanına boşaltılması gerektiğini savundu.

Hatta "tarihteki hiçbir Amerikan yönetiminin, şimdiki yönetim kadar İsrail'in güvenliği konusunda bu derecede olumlu ve destek veren bir tavır içinde olmadığını" söyleyerek son noktayı koydu.

İSRAİL'İN O GEMİLERİ DURDURMAYA HAKKI VAR

PBS televizyonunda "Charlie Rose Show" adlı programda soruları yanıtlayan Biden, İsrail'in, gemilerdeki malzemeyi arama hakkına sahip olduğunu ifade ederken, "İsrail, gemiye askerleri çıkarmalı mıydı, çıkarmamalı mıydı, bunu tartışabilirsiniz. Ama işin doğrusu, Hamas ile savaş halindeki İsrail'in, silahların kaçırıp kaçırılmadığını bilmeye hakkı var. İsrail'in kendi güvenlik çıkarlarıyla ilgilenmeye kesin bir hakkı bulunuyor" diye konuştu.

DOĞRUDAN GAZZE'YE GİTMEDE ISRAR ETMENİN NE ANLAMI VAR?

Biden, "İsrail, 'Buyurun, işte Akdeniz'desiniz. Birazcık kuzeye kırıp yükünüzü boşaltırsanız, biz bunları Gazze'ye sokacağız' dedi. Bunda ne sorun var? Doğrudan Gazze'ye gitmede ısrar etmenin ne anlamı var? İsrail'in, 'Gemide ne olduğunu bilmiyorum. Bu kişiler (Hamas) benim halkıma 3 bin roket atıyor' demesi meşru" diye konuştu.

SORUŞTURMAYI İSRAİL YÜRÜTSÜN

ABD Başkanı Barack Obama yönetiminin, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısında meydana gelenlere dair şeffaf ve tarafsız bir soruşturulma yürütülmesine olan desteğini yineleyen Biden, ülkesinin olaya dair, uluslararası katılımın da olduğu, İsrail tarafından yürütülecek bir soruşturmayı desteklediğini kaydetti.

YARDIM MALZEMELERİ İÇİN BASKI YAPIYORUZ

Bununla birlikte, Amerikan yönetiminin, abluka altındaki Gazze'ye yardımlar konusunda İsrail hükümetini etkilemeye çalıştığını da söyleyen Biden, ülkesinin İsrail'e, inşaat malzemesi ve diğer insani yardımların Gazze'ye girişine izin vermesi için, yapabildiği kadar baskı ve ikna yolunu uyguladığını ifade etti.

HİÇBİR YÖNETİM BİZİM KADAR DESTEK VERMEDİ

Biden, ABD ile İsrail arasındaki ilişkilerde "çatlaklar" olduğu yönündeki fikirleri de reddederek, "İsrail hükümetinin izlediği taktiksel yollarda ya da bazı bakanlarının, yapıcı olmadığını düşündüğümüz bazı söylemlerinde görüş ayrılıklarımız var mı? Evet, ama bunlar her zaman var" dedi.

ABD Başkan Yardımcısı Biden, tarihteki hiçbir Amerikan yönetiminin, şimdiki yönetim kadar İsrail'in güvenliği konusunda bu derecede olumlu ve destek veren bir tavır içinde olmadığını savundu.

KaynaK

Söylemiştim ABD ile İsrail Birbirlerine Ters Düşmek İStemezler Çünkü Para Akışı Kesilebilir Ve Bana Göre ABD Başkanını Bi Şekilde İsrailin Elinde Bulunan Bi Güç Seçiyo...

ABD-İsrail al birini vur ötekine mason locaları olsun obamayı başa getirenler olsun hepsi bu saldırıyı zaten çok ama çok önceden planlamışlardı ABD'nin bu tavrı hiçte alışılmadık değil.

ya it iti ısıracak değil ya utanmasalar bizi zan altında bırakacaklar
ne de olsa ölenler Türk , ne kadar öldürürsen kar zihniyeti onunki bununkiler....

Aslında Bunların Alayı Bizden Korkuyo Dünyada 16 Kez Devleti Yıkılan Ve 17. Kez Devlet Kuran Başka Bir Millet Yok. Bunların Bize Saldırganlıgı Ondan Aynı Köpekler Gibi...

..:.. ne oLacaktı amerikayı ayakta yahudiler tutuyor ABD dedıgın nedırkı İngiLizden bozma miLLet işte ..:..

Aslında Bunların Alayı Bizden Korkuyo Dünyada 16 Kez Devleti Yıkılan Ve 17. Kez Devlet Kuran Başka Bir Millet Yok. Bunların Bize Saldırganlıgı Ondan Aynı Köpekler Gibi...

yahu arkadaşım hala aynı şeyi sölüyorsunuz.

bi konudada demiştim Allah'tan korkmayıp peygamberlerini öldüren millet,tayyip azarladı diye türkiye den mi korkacaklar ya.biraz mantıklı düşünün.

artık uyanın.bu adamların hiçbişeyden korktukları yok.

hala korktuklarından bahsediyosunuz.:thumbdown:

oyunu göremiyorsunuz hala.abd böle istedi.herşey şu an onun kontrolünde gerçekleşiyo.

israil in korkması palavra.israil korksa arkasından israil başbakanı çıkıpta gurur duyuyorum dermiydi ?

adamlar bizim gibi 20 tane uçak almıyo ki milyar dolarlık askeri alımlar yapıyorlar.
o yüzden en iyi müttefikimiz israil diyor
(para konuşur)

Ne derseniz deyin bu durum yalniz hükümetimize mal degil, baska bir hükümette olsa ona göre baska nedenler ortaya cikardi.
Niyet su, Türkiye biraz kendine gelmeye basladi, önceleri bagirsa bile duyan yoktu, sesi kuvvetlesti.
Sesini dünyaya duyurabilen Türkiye istemiyorlar.
Ben herzaman diyordum, Iraktan sonra Suriye sonra Iran
Iran bitirildimi sira Türkiyede diyordum her zaman.
Daha biz Natodaymisiz veya baska nedenler söyleyip bizi vurmak istemezler diyenler hayallerinden vazgecsinler.
Türkiyenin bunu yapacagini Irak harbinden sonra sezmislerdir.

yahu arkadaşım hala aynı şeyi sölüyorsunuz.

bi konudada demiştim Allah'tan korkmayıp peygamberlerini öldüren millet,tayyip azarladı diye türkiye den mi korkacaklar ya.biraz mantıklı düşünün.

artık uyanın.bu adamların hiçbişeyden korktukları yok.

hala korktuklarından bahsediyosunuz.:thumbdown:

oyunu göremiyorsunuz hala.abd böle istedi.herşey şu an onun kontrolünde gerçekleşiyo.

israil in korkması palavra.israil korksa arkasından israil başbakanı çıkıpta gurur duyuyorum dermiydi ?

ABD Falan Diyorsunuzda Biraz Araştırın Derin Bi Araştırma Olsun Ama Yapacagınız. Görün Bakın ABD İle İlk İşbirligini Kim Yapmış. Eger ABD Başımıza Musallat Olmuşsa İlk İş Birligindendir... Bi Araştırın Bakalım İlk Traktörler Türkiyeye Ne Zaman Kimin İstegiyle Nerden Geldi ? Görünce Sizde Şaşıracaksınız...

Erzurum Kongresinde bile ABD mandası tartışılmıştır , hatta manda fikrinin altında ilerde Başbakan ve Cumhurbaşkanı olacak İsmet İnönü nünde imzası vardır , yani traktöre gelmeden çok önce başladı her şey...

mollalara kapak olsun.........

Erzurum Kongresinde bile ABD mandası tartışılmıştır , hatta manda fikrinin altında ilerde Başbakan ve Cumhurbaşkanı olacak İsmet İnönü nünde imzası vardır , yani traktöre gelmeden çok önce başladı her şey...

Bende Bundan Bahsediyorum İşte Forumda Yazılanlara Bakıyorum Bazen Sanki ABD yi Başımıza Musallat Eden Ak Parti Ve Recep Tayyip Erdogan Agzı Olan Konuşuyo Bilip Bilmeden.

Bende Bundan Bahsediyorum İşte Forumda Yazılanlara Bakıyorum Bazen Sanki ABD yi Başımıza Musallat Eden Ak Parti Ve Recep Tayyip Erdogan Agzı Olan Konuşuyo Bilip Bilmeden.

bana diyosan ben öle bişey demedim.

abd yi başımıza musallat edenler çok önceden vardı bu sadece akp döneminde olmadı.

çok önceden beri vardı akp döneminde yine var.hiçbişey değişmedi...

Şaşırtan bir konuşma deil ....
ABD yi besleyen İsrail ...
İsrail in yanında ABD de yanacak ...
israil kendi sonunu hazırlarken yanında abd yi de götürecek Allah ın izni ile

Geri