Anıtkabir neden yıkılmalı?

Catotonic

New member
Reaction score
0
Amerika'nın Lozan'ı imzalamadığını bilir misiniz? ABD, Sevr'i imzalamıştır ama Lozan'ı imzalamayı reddeder.
Yani aslında Türkiye Cumhuriyeti denen devleti tanımaz bu coniler.
ABD'nin yeni vitrini Hüseyin Obama kardeşimiz geldi ya üç ay önce... TBMM'de bir konuşma yaptı.
'Ermeni Soykırımı' dedi mi?
Dedi...
'Patrikhaneyi açacaksınız'
dedi mi?
Dedi...
'Ermenistan sınır kapısını açacaksınız' dedi mi?
Dedi...
'Limanları açacaksanız' dedi mi?
Dedi...
TBMM bunu ayakta alkışladı mı?
Alkışladı.
DTP'liler de ayakta alkışladı. İşte orada çok güldüm.
Kenya'da Apo'yu paketleyip veren bunlar değil miydi? Bunlardı...
Hatırlayın o günleri, Apo'yu alan uçaktaki kar maskeli ağır ağbilere bakıp, 'Breh breh ulan ne biçim MİT'imiz, ne biçim ordumuz var. Adamı Kenya'dan paketleyip aldılar' dedik.
Aradan bir süre geçti, o kar maskelilere, 'Ergenekon'cu maskesini giydirip maymun ettiler.
Amerika'yı ayakta alkışlayan o siyasetçiler değil onları oraya seçen bu millettir. Kimse kendini kandırmasın.
Dün gazetelere bakıyoruz.
AKP, fındık dikim alanını 642 bin hektardan 406 bin hektara indiriyor.
Fındıktan yılda 2 milyar dolar kazanabilen bir ülke neden üretimini daraltır?
Bu açıkça ihanet değil midir? İhanettir. İhaneti yapan da hükümet falan değildir... Aliverici denen madrabazlar da değildir... Bizzat bu millettir.
'Hoop hemşerim! Ne oluyor?' diye ayağa kalkmadığı için...
Müstehaktır yani...
Vaziyete, umum hale (umumhane değil!) bakalım.
Harita dışardan dayatılıyor. Ahlak çöktü. Rüşvet, yolsuzluk, kapkaç, gasp, terör ve misyonerlik sıradan vaka mı? Öyle...
Bu külhanbeyleri; milleti 'biz ve siz' diye bölenler, 40 milyar dolar bulmalı... Yoksa ekimde yandı gülüm keten helva... Ama kimin umurunda?
Şimdi 'rahmetli' zamanında ne yazmıştı?
'Zorla ya da aldatıcı düzenlerle, sevgili yurdunun bütün kaleleri alınmış, bütün gemi yapım yerleri ele geçirilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve yurdun her köşesine eylemli olarak girilmiş olabilir. Bütün bu durumlardan daha acı ve daha korkunç olmak üzere, yurdun içinde yönetim başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık ve üstelik hayınlık içinde bulunabilirler. Dahası, yönetim başında bulunan böyleleri, kişisel çıkarlarını, yurduna girip yayılmış olan dış düşmanların siyasal amaçlarıyla birleştirebilirler. Ulus, yoksulluk ve darlık içinde ezgin ve bitkin düşmüş olabilir. Ey Türk geleceğinin genç kuşakları!
İşte bu ortam ve koşullarda bile ödevin, Türk bağımsızlığını ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır.'
Kafadan bacaklı siyasetçileri ve sermayeyi, yüksek bürokrasiyi, satılmış aydınlarını, ABD'nin 'doğal müttefiki' TSK'yı bir kenara bırakın. Millette, yani 'rahmetli'nin muhatap alıp güvendiği o Türk gençliğinde böyle bir bilinç var mı?
Yok.
O halde Anıtkabir yıkılıp AVM
yapılsın...
Rahmetli de sizden bir bok olmayacağını görsün. Biz de önünden geçerken bakışlarımızı utançla başka yönlere kaçırmak zorunda kalmayalım.

Serdar Akinan

Ne yazıkki haklısın ... Kalkınmak isteyen Türkiye'nin önüne taş konuyor !

Ben de vakti zamanında Anıtkabir için 800.000 harcandı ya,o yüzden yıkılmalı diye düşündüğünü zannetmiştim başlığı görünce.

Bu halka bunlar az bile. ( Millet demiyorum çünkü bu çıkarcı, yalaka, cahil ve dilenci halk hiçbir zaman millet olamaz. ) Dilerim çok kötü günlerde koyunlar gibi melerler. Fakirmiş. Kim fakir? Gerçek fakir başı dik ve onurla yaşam mücadelesini sürdürüyor. Devlet arazisine gecekondu diken şahsiyetsiz kan emiciler hem fakir edebiyatı yaparlar, hem her türlü haltı yiyip müslüman geçinirler hemde bu ülkenin maddi ve siyasi içine ederler. Defolup, gidin geldiğiniz o yobaz anadolu şehirlerine.
Neden bu kadar kin ile nefret kusuyorum, biliyor musunuz? Şu an doğudayım. İşim insan sarraflığı. Buralarda zerre kadar insanlık bulamazsınız. Para ve onun bunun karısını ayartmak hat safhada. Menfeati olmadan kimse kimseye yardım etmiyor. Dostluk ve arkadaşlıklar tamamen palavra. Kalkanın arkasından dedikodu edemezlerse, o gece uyuyamazlar. Adamlar, karılardan çok daha dedikoducu. Veresiye verdiniz mi? Battınız demektir. Veresiyenin % 1'i ancak gelir. Sözünün erini büyüteç ile aramanız gerekir. Burada genelev yok ama geneleve de ihtiyaç yok!
Şimdi bu satırları okuyan bir zibidinin; " ne diyorsun lan sen?" dediğini duyar gibiyim. Yediremiyorsan, yatacaksın aslanım. Gerçekler acıtır. Onun için, olmayan din ve ahlak gösterişi ile dışarıya şirin görünmeyeceksin. Benim gibi işin ehli gelir, takkenizi düşürür, keliniz böyle ortaya çıkar.Bir haftadır zor duruma düşmüş adamı oynuyorum. Bana saygısı olanların kabalaştığını, hakarete varan davranış ve söz dizimine girdiklerini ve beni daha da zor durumda bırakmak için guruplaştıklarını gördüm. Olayın başından beri yanımda olan birisi artık kendini tutamadı ve küfür lugatında ne kadar küfür varsa, hepsini hemşehrilerine etti. Maalesef! O yiğit anadolu insanının torunları bu kadar bayağı ve acınacak durumda.

Ben de vakti zamanında Anıtkabir için 800.000 harcandı ya,o yüzden yıkılmalı diye düşündüğünü zannetmiştim başlığı görünce.

onu demek için ya abd ajanı ya da yobaz vakit-zaman vs gazetecileri olmalı :goz: onlarda dese önce kendilerini öldürmeliler ondan sonra bunu yapmalılar :goz:

onu demek için ya abd ajanı ya da yobaz vakit-zaman vs gazetecileri olmalı :goz: onlarda dese önce kendilerini öldürmeliler ondan sonra bunu yapmalılar :goz:

Yoo Vakitçi olmaya gerek yok...

Osman Yüksel Serdengeçti merhum bunu 40 yıl önce sizin ağababalarınız Falih Rıfkılara,Hüseyin Cahitlere vb ladini komünist kırması yobazlara söylemişti:D

Arkadaşlar ben aslında son zamanlarda biraz farklı düşünmeye başladım. Ya bu milletin hiç mi işi gücü yok da hep bizi mi yıkmaya, sömürmeye çalışıyor?! bizim çıkarlarımız için çalışmadıkları ya da iyiliğimiz düşünmedikleri kesin... ona bir lafım yok. Ama bizim millet de uyanık olsun biraz ya. Yani siz ülkenizi karış karış satarsanız, dışarıya yatırım yapmazsanız, vergi kaçırmak için binbir tür çözüm üretirseniz; onlar da sizi tepe tepe kullanır.

Bu halka bunlar az bile. ( Millet demiyorum çünkü bu çıkarcı, yalaka, cahil ve dilenci halk hiçbir zaman millet olamaz. ) Dilerim çok kötü günlerde koyunlar gibi melerler. Fakirmiş. Kim fakir? Gerçek fakir başı dik ve onurla yaşam mücadelesini sürdürüyor. Devlet arazisine gecekondu diken şahsiyetsiz kan emiciler hem fakir edebiyatı yaparlar, hem her türlü haltı yiyip müslüman geçinirler hemde bu ülkenin maddi ve siyasi içine ederler. Defolup, gidin geldiğiniz o yobaz anadolu şehirlerine.
Neden bu kadar kin ile nefret kusuyorum, biliyor musunuz? Şu an doğudayım. İşim insan sarraflığı. Buralarda zerre kadar insanlık bulamazsınız. Para ve onun bunun karısını ayartmak hat safhada. Menfeati olmadan kimse kimseye yardım etmiyor. Dostluk ve arkadaşlıklar tamamen palavra. Kalkanın arkasından dedikodu edemezlerse, o gece uyuyamazlar. Adamlar, karılardan çok daha dedikoducu. Veresiye verdiniz mi? Battınız demektir. Veresiyenin % 1'i ancak gelir. Sözünün erini büyüteç ile aramanız gerekir. Burada genelev yok ama geneleve de ihtiyaç yok!
Şimdi bu satırları okuyan bir zibidinin; " ne diyorsun lan sen?" dediğini duyar gibiyim. Yediremiyorsan, yatacaksın aslanım. Gerçekler acıtır. Onun için, olmayan din ve ahlak gösterişi ile dışarıya şirin görünmeyeceksin. Benim gibi işin ehli gelir, takkenizi düşürür, keliniz böyle ortaya çıkar.Bir haftadır zor duruma düşmüş adamı oynuyorum. Bana saygısı olanların kabalaştığını, hakarete varan davranış ve söz dizimine girdiklerini ve beni daha da zor durumda bırakmak için guruplaştıklarını gördüm. Olayın başından beri yanımda olan birisi artık kendini tutamadı ve küfür lugatında ne kadar küfür varsa, hepsini hemşehrilerine etti. Maalesef! O yiğit anadolu insanının torunları bu kadar bayağı ve acınacak durumda.

Sen hiç tanımadığın insanlara bu sözleri sarfediyorsun ya! Karakterini çok iyi anladım ben senin. Ve önümde düşsen sana bir tekmede ben atarım bilmiş ol.

Hep sonradan gelir aklı başına bu milletin. Atatürk giderken kendisi gibi birisini bırakmadı işte.
Bıçak kemiğe dayanacak ve bir uyanış başlayacak. O zaman herkes anlayacak Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü

Anıtkabir yıkılmasın diyorum.

Çünkü ben her geçtiğimde ankara Sıhıye u dönüşünden oraya bakıp selam duruyorum.

Çünkü oraya her baktığım da gözlerim doluyor ama ağlamıyorum.

Çünkü ben orayı her gördüğümde yeniden bileklerime güç geliyor.

Çünkü her gördüğümde orasını beni ölmeden önce bir şeyler yapacağım geliyor aklıma.

Hani bir hitabı vardı ya bana. O hitaptaki Türk gençliğine layık olmak için çalışmak geliyor aklıma.

Ve güzel memleketimi bu beladan kurtarmak, köpeklikten kurtarmak için çalışmak geliyor aklıma.

Utançtan yüzü kızaracak olanlar aslında ülkeyi bu hale sokanlar, ama onların utanacak hali olsaydı çoktan intahar etmişlerdi.

Ve ölüm beni gerçekten hiç bir şey yapamadan alırsa, gözlerim açık kalacak.

ALLAH; ORTA ASYADAN GELİP BURALARI YURT BELLEYEN, DİNİNE İSLAMI SEÇEN, CİHANDA YÜZLERCE MİLLETİ BİR ARADA BARIŞ İÇİNDE YAŞATMIŞ OLAN, MİSAFİRPERVER, HOŞ GÖRÜLÜ, AHLAKLI, AZİZ TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN.

ALLAH; AZİZ MİLLETİME YOL GÖSTEREN KÜLTİGİNLERİ, TONYUKUKLARI, OĞUZ KAĞANLARI, ALPASLANLARI, ATTİLALARI, KILIÇARSLANLARI, FATİHLERİ, YAVUZLARI, KANUNİLERİ, MUSTAFA KEMALLERİ ARAMIZDAN HİÇ EKSİK ETMESİN.

RUHLARI ŞAD OLSUN...

Yoo Vakitçi olmaya gerek yok...

Osman Yüksel Serdengeçti merhum bunu 40 yıl önce sizin ağababalarınız Falih Rıfkılara,Hüseyin Cahitlere vb ladini komünist kırması yobazlara söylemişti:D

Sağcı Bi İnsan Her Zaman Solcuya Bu Tür Lafları Söyleyebilir... Siz Hatta Her Solcu Kominist Tanrısız Dersiniz Onun Gibi Anladın mı :) Daha Dün'e Kadar Solcu Gibi Görünen Tayyip Erdoğan Şu an'da Liberal Çaktın mı :)

Serdar Akinan döktürmüş yine. Harika yazmış.

sert bir yazı olmuş

üzerinde düşünülmesi gereken şeyler

bu ülkede zamanında cumhuriyeti, bağımsızlığı korumak isteyen antiamerikancı, anti emperyalist gençler asılmıştı. ve savunmalarında bu görevi anayasadan ve gençliğe hitabeden aldıklarını söylemişlerdi.

sonuç ne oldu?

idam!!!

ve o gençler vatan için can verdikleri halde vatan haini ilan edildiler

ve şu anda bile "rahmetlinin" vatan haini olduğunu düşünen bir zümre var bu ülkede

ne acı

Konunun başını okudum ve asılsız olduğu belli. Obama Türkiye'de ermeni soykırımı diye bir terim kullanmadı. Ve kimsede böyle bişey dediğinden dolayı onu alkışlamadı... Ermeni soykırımını ABD'de soyledi. Türkiye'de böyle bir şey soyleseydi neler olacağını herkes bililyodu... Şimdi diyorsunuz ki Obama ermeni soykırımı'nı kabul edin dedi... Böyle bişey diyemez burada ona göre yazdıklarınıza dikkat edin

Konunun başını okudum ve asılsız olduğu belli. Obama Türkiye'de ermeni soykırımı diye bir terim kullanmadı. Ve kimsede böyle bişey dediğinden dolayı onu alkışlamadı... Ermeni soykırımını ABD'de soyledi. Türkiye'de böyle bir şey soyleseydi neler olacağını herkes bililyodu... Şimdi diyorsunuz ki Obama ermeni soykırımı'nı kabul edin dedi... Böyle bişey diyemez burada ona göre yazdıklarınıza dikkat edin

OBAMA MECLİSTE ÇIKSA ERMENİ SOYKIRMINI KABUL EDİN DESE NE OLUR SÖYLERMİSİN?

BEN SÖYLEYEYİM HİÇBİŞEY...

sert bir yazı olmuş

üzerinde düşünülmesi gereken şeyler

bu ülkede zamanında cumhuriyeti, bağımsızlığı korumak isteyen antiamerikancı, anti emperyalist gençler asılmıştı. ve savunmalarında bu görevi anayasadan ve gençliğe hitabeden aldıklarını söylemişlerdi.

sonuç ne oldu?

idam!!!

ve o gençler vatan için can verdikleri halde vatan haini ilan edildiler

ve şu anda bile "rahmetlinin" vatan haini olduğunu düşünen bir zümre var bu ülkede

ne acı

O GENÇLERİN ANTİAMERİKAN ANTİ EMPERYALİST OLMASININ TEK SEBEBİ RUS AŞIĞI KOMİNİST OLMALARIDIR.AYRICA İDAM EDİLME SEBEPLERİDE POLİSE KURSUN SIKMA BANKA SOYMA VESAİRE VESAİRE... BENİ LENİN YARATTI DİYEN NAZIM DEİLMİ ODA KAHRAMAN DELMİ...

O GENÇLERİN ANTİAMERİKAN ANTİ EMPERYALİST OLMASININ TEK SEBEBİ RUS AŞIĞI KOMİNİST OLMALARIDIR.AYRICA İDAM EDİLME SEBEPLERİDE POLİSE KURSUN SIKMA BANKA SOYMA VESAİRE VESAİRE... BENİ LENİN YARATTI DİYEN NAZIM DEİLMİ ODA KAHRAMAN DELMİ...

mahkemede idam karaını veren hakim "o kişiler mahkemedeki hal ve hareketlerinden dolayı idam aldılar. eğer mahlemede daha saygılı davransalardı idam değil müebbette alabilirlerdi" demişti

demek ki suçlarının tam akrşılığı idam değilmiş.

ve bu ülkede aynı suçları işleyipte "kahraman " ilan edilen zatlar varken onların vatan hainliğinden söz edilemez.

7 TİP'li öğrencinin katili haluk kırcı ve o katliamın emrini veren abdullah çatlının durumu bellidir.

nazıma gelince. o kendinin "vatan haini" olduğunu, diğerlerinin vatan perver olduğunu kendisi söylemiştir. şimdi diyebilirsin ki bu adamın sözüne nasıl inanayım. beni lenin yarattı sözüne inanmayı biliyorsunuz da buna mı inanmıyorsunuz?

"Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet.
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."
Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla,
bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un
66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali
Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira.
"Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."

Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt
hainiyim, ben vatan hainiyim.
Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.
Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.

28.7.962

OBAMA MECLİSTE ÇIKSA ERMENİ SOYKIRMINI KABUL EDİN DESE NE OLUR SÖYLERMİSİN?

BEN SÖYLEYEYİM HİÇBİŞEY...

Belli oluyo işte işte senin zihniyetin! Amerikadaki adam biliyo bizim ne yapabiliceğimizi en kalabalık güvenlik ordusuyla Tükiye'ye geliyo. Senin dediklerine bak...

Geri