Ankara Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
Arkadaşlar 23 Nisan Ankarada HackHeLL

olarak buluşma düzenlenecektir. Katılmak isteyen arkadaşlar bu başlık altından

belirtebilir. Yeri ve saati gelen arkadaşlarla ortak belirleyeceğiz. İnşallah güzel bir

gün olur.

Lütfen Gereksiz Mesaj yazmayın.

Gekecek arkadaşkar bana msn adreslerini ve no larını pm atsınlar.

katılmak isterdim ama yaşımdan dolayı katılamıycağım :( hem parayıda bulamam :(

umarım eğlenceli geçirirsiniz

ben geLiyorum =) eğlenceLi geçicektir eminim :D kızılayda bildim bi kaç süper mekan var :D olmassa bahçeli 7. cadde yaparıs :D

bu arada dier illerden geLicek arkadasLar olursa bende kalabilirLer... koca ewde tek başıma kalıorum yeterince yatıcak ve yeticek kadar pc mevcuttur =) ew biraz internet cafeye bensioda :saskin

вℓα¢кωαя;2698684' Alıntı:
katılmak isterdim ama yaşımdan dolayı katılamıycağım :( hem parayıda bulamam :(

umarım eğlenceli geçirirsiniz

Yaşın 12 miş :D sen bilirsin istersen gel.

ben geLiyorum =) eğlenceLi geçicektir eminim :D kızılayda bildim bi kaç süper mekan var :D olmassa bahçeli 7. cadde yaparıs :D

bu arada dier illerden geLicek arkadasLar olursa bende kalabilirLer... koca ewde tek başıma kalıorum yeterince yatıcak ve yeticek kadar pc mevcuttur =) ew biraz internet cafeye bensioda :saskin

O zaman ortamı sizin evde yapalım ne gerek war cafeye :D

bak bu süper bir teklif işte =)

herzaman geçerli mi?

:durdurun:durdurun

Arkadaşlar gelmek isteyenler bana cep nosu ve msn lerini pm atsınlar listeye yazim oke:goz:

pazar güğnü benim işim var ya
hemen öle bu haftaya yapmasaydık buluşmayı
herkesin haberi olması için en kötü 1 hafta beklenir hani :goz:

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2699868' Alıntı:
pazar güğnü benim işim var ya
hemen öle bu haftaya yapmasaydık buluşmayı
herkesin haberi olması için en kötü 1 hafta beklenir hani :goz:

zaten bu hafta değilki bugün ayın 11 i biz 23 de yapacaz bu hafta değil öbür hafta pazar :goz:

Arkadaşlar bende çoğu hh Ankaralı olan arkadaşların tel nosu mevcut birinci
buluşmayı ben organize etmiştim

zannediyorsam Arkadaşların çoğu gelir ama şu buluşayı 1 nisandan sonra yapsak :saskin
bende para yokta şu an

bu arada Revo can istanbul buluşmasından daha eğlenceli geciceği kesin :D

bu arada ayın 1 den sonra dediğim gibi olursa ben her koşulda gelirim
eğer olmazsada size ii eğlenceler dilerim
iyi forumlar =)

eğer organizatör gerekirse bizim istanbul şubemizden revolation ve kırmızıkızdan yardım isteyebilirsiniz

ikiside alanlarında en iyiler, partiler, mekanlar kapatıyorlar bence bi danışın:D:D

eğer organizatör gerekirse bizim istanbul şubemizden revolation ve kırmızıkızdan yardım isteyebilirsiniz

ikiside alanlarında en iyiler, partiler, mekanlar kapatıyorlar bence bi danışın:D:D

dalga geçio bide bak utanmaza :Sopa

görücez beyfendi sıradaki buluşmada bakalım nasıl organizatörlük yapcaksın :hadiordan

magi eğer ank gelirsen bekleriz gel
bu arada kırmızı organizasyon hakkıında bilgi alışverişinde bulunalım :p
:D:D:D
magi ustat ın dediğine göre ii anlıyormuşsun =)

bu arada şehir dışından gelecek olan arkadaşlar da organize eden arkadaşa pm atsınlar =)

bak bu süper bir teklif işte =)

herzaman geçerli mi?

:durdurun:durdurun

he zaman gecerLi dai :hhmanD tej basıma sıkılıom walla ewde :( gel istedin kadar kaL :durdurun

mani ben varken sizin ist. bulusmasından daha eğlenceLi gecer :hhmanD neden dersen kızılay ve bahçelide sahibini tanımadığım eğLence merkezi yok :hhmanD

bütün bulusmaların adamı volki06 gelıyor tabiki erdem kardesım ayıp edıyon paranın lafı olmaz sen mutlaka gelıyon adamı hasta etme eski kadronun hepsi gelir işallah hadi bakalım hayırlısı falcon organizasyon için saols

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri