Ankara Cehennemi Yaşadı

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
Ankara OSTİM'de meydana gelen ilk patlamada 7, ikinci patlamada ise 9 kişinin can verdiği belirtiliyor
OSTİM'de akşam saatlerinde meydana gelen patlamalarda yaralananların isimleri açıklanırken, her iki patlamada ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre ilk ve ikinci patlamada yaralananların isimleri ve tedavi gördükleri hastaneler;
İLK PATLAMADA YARALANANLARIN KİMLİKLERİ
"Hasan Bozkurt; Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mükremin Atmaca, Abdurrahman Ersoy, Ataman Ergün, Faruk Ünlü; Onkoloji Araştırma Hastanesi, Orhan Er; Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Murat Özbek; Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İbrahim Demir; Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Güldal Ekim; Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sadullah Çoban ve Adnan Biber; Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Hacı Ali Şahman ve Muhammet Altınbaş; Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi, Ahmet Çağatay Gür; Ufuk Üniversitesi."
İKİNCİ PATLAMADA YARALANANLARIN KİMLİKLERİ
"Kemalettin Çenli, Hayrettin Çenli, Volkan Üçler, Ozan Bozer; Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ramazan Akkaya; Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mehmet Şimşek; Etimesgut Devlet Hastanesi, İbrahim Dal ve Nihat Gülerkaya; Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Volkan Özdemir ve Onur Çorumlu; Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi" olduğu bildirildi.

Şu saate kadar ikinci patlamadan 9 kişinin cesedi çıkarılırken, işyerinin bodrum katında olduğu iddia edilen bazı işçilere ise ulaşma çalışmaları sürüyor. Her iki patlamada ölenlerin sayısı 16'a yükselirken ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Ekli dosyalar

• ostim.jpg
    ostim.jpg
    36.3 KB · Görüntüleme: 3,755
Yaralılara Acil Şifa...Ölenlere Rahmet dileriz..Yakınlarına sabırlar...

Geri