Ankara'da 1 günde gezilebilecek yerler...

BASAR06

New member
Reaction score
0
:melek Arkadaşlar 2 hafta içinde ankara'ya bi misafirim gelecek ve kalacağı gün sayısı sınırlı, sizden daha doğrusu Ankaralı arkadaşlardan isteğim 1 günde Ankara'nın nerelerini gezdirmeliyim ben bu arkadaşa, bunun için bana yardımcı olun:melek önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

kızılaya sakaryaya gıt otur bı barda turku sevıyosan zx bara gıt derım sana

ankarada gezecek yer varsa banada söleyin yaf (; kendimi bildim bileli ankaradayım ama gezecek yer bilmiom (;

müzeleri saymayın (;

Bence bu sıcakta barda oturmaktansa, Anıtkabire gidebilirsiniz sonra Ankara Kalesine çıkabilirsiniz aile için çok hoş nezih mekanlar var Akşamda Bi Atatürk orman çifliği yaptınmı tarihi bir gün olacağına inanıyorum.

Harİkalar Dİyari, GÖlbaŞi, KeÇİÖren Şelale Ve Estergon Kalesİ, Atakulede Ankara Manzarasi

:melek
Dj_GeCe' Alıntı:
ankarada gezecek yer varsa banada söleyin yaf (; kendimi bildim bileli ankaradayım ama gezecek yer bilmiom (;

müzeleri saymayın (;

:D:D:D:D :clap

Bi atakuleye çıkarıp ankarayı gösteririm, bi de Anıtkabir e götürücem, başkada bişi gelmiyo aklıma

batıkent carrefour,bilkent ankuva ,ankamall ,atatürk orman çiftliği, tunalu, karum gezdirebileceğin yerler

antiix' Alıntı:
batıkent carrefour,bilkent ankuva ,ankamall ,atatürk orman çiftliği, tunalu, karum gezdirebileceğin yerler

nisana' Alıntı:
Harİkalar Dİyari, GÖlbaŞi, KeÇİÖren Şelale Ve Estergon Kalesİ, Atakulede Ankara Manzarasi

saolun arkadaşlar öneriler için...
söylediğiniz çoğu yer aklımda ama aralardaki mesafeler çok fazla, mesela bi harikalar diyarıyla, gölbaşı arası ya da atakuleyle estergon kalesi arası çok mesafe var. Yani benim aklımdaki az ama öz olsun,

en kıl olduğum yerlerdir carrefour vs alışveriş merkezleri(; alışverişimi yapar cıkarım...

gardaşım sana tek bi yer tavsiye edeyim(; ama gece git

Cebeci (; (anladın sen onu)

Dj_GeCe' Alıntı:
en kıl olduğum yerlerdir carrefour vs alışveriş merkezleri(; alışverişimi yapar cıkarım...

gardaşım sana tek bi yer tavsiye edeyim(; ama gece git

Cebeci (; (anladın sen onu)

:clap eyvallah kardeş ama gelecek olan arkadaş bayan :D

bi piknik yaparım diyorsan göksu, gölbaşı veya mavigöl'ü öneririm.. gölbaşı mogan birinci

sırada gelir ama seviyorum orayı:)

ankamall, atakule olabilir.. arkadaşın bayansa pek öneremem ankra kalesini, çünkü çingene

kaynıyor oralarda bebe böcük ayrılmıyo peşinden:) onun yerine ankara manzarası için

atakule tercihimdir..

başka da doğru düzgün gezilecek biyer yok ankarada.. bu yönden çok sefil işte..

TuRK_HaRD' Alıntı:
bi piknik yaparım diyorsan göksu, gölbaşı veya mavigöl'ü öneririm.. gölbaşı mogan birinci

sırada gelir ama seviyorum orayı:)

ankamall, atakule olabilir.. arkadaşın bayansa pek öneremem ankra kalesini, çünkü çingene

kaynıyor oralarda bebe böcük ayrılmıyo peşinden:) onun yerine ankara manzarası için

atakule tercihimdir..

başka da doğru düzgün gezilecek biyer yok ankarada.. bu yönden çok sefil işte..

teşekkürler önerilerin için...

yukA' Alıntı:
bence bi günde gezebileceğiniz yerler anıtkabire götür sonra atakule ve mogan yada göksuda piknik olabilir

saol, seninle sık karşılaşır olduk Gazili arkadaşım :D

şimdik bak

kafeler;
ciks ortamları seviyosanız caya kahveye 80 lira veririm diyosanoz arjantin caddesindeki kafeleri oneririm
yok hacı ogrenciyik daha makul olsun diyosan bahceli ye gidin

piknik;
mogan ı onerebilirm

mangal olmasın hazır bişeyler alıp yiyelim çimlere uzanalım geyik yapalım diyosan cankaya belediyesinin ahlatlıbel tesislerine gidin veya gaziosmanpaşa papazın bağı olabilir gozleme esliginde semaver veya armadanın assagısındaki saklı bahce olabilir

bar olarak bi yer oneremem cunku nasıl ortamlardan hoslandıgınızı bilmiyorum ayrıca iş biraz da maddiyata dondugu icin biraz karısır işler

alışveriş merkezleri olarak da hiç kasma ya armada ya da ankamall derim
ha ankarayı tepeden izletiim diosan atakulenin tepesine cıkın

yemek işi de karısık arkadasın bayansa romantik ortam olarak valla ortam bilmiorum
cunku ben kebap yerim salgam icerim :p o yuzden kebapcı olarak esattaki recep ustaya gotur orası cok tuzlu olur diosan yine esattaki aspavaya gotur bi soslu soganlı durum yiyin allah canım istedi :durdurun

harikalar marikalar diyarı var istanbula 3 saat uzaklıktaki :) oraya da gidibilirsiniz sonra altınpark var ben 2sine de hiç gitmedim ama git gor bana anlatırsın :)

hadi bakalım kolay gelsin şimdilik bunlar geldi aklıma daha gelirse yazarım ;)

facetoface' Alıntı:
şimdik bak

kafeler;
ciks ortamları seviyosanız caya kahveye 80 lira veririm diyosanoz arjantin caddesindeki kafeleri oneririm
yok hacı ogrenciyik daha makul olsun diyosan bahceli ye gidin

piknik;
mogan ı onerebilirm

mangal olmasın hazır bişeyler alıp yiyelim çimlere uzanalım geyik yapalım diyosan cankaya belediyesinin ahlatlıbel tesislerine gidin veya gaziosmanpaşa papazın bağı olabilir gozleme esliginde semaver veya armadanın assagısındaki saklı bahce olabilir

bar olarak bi yer oneremem cunku nasıl ortamlardan hoslandıgınızı bilmiyorum ayrıca iş biraz da maddiyata dondugu icin biraz karısır işler

alışveriş merkezleri olarak da hiç kasma ya armada ya da ankamall derim
ha ankarayı tepeden izletiim diosan atakulenin tepesine cıkın

yemek işi de karısık arkadasın bayansa romantik ortam olarak valla ortam bilmiorum
cunku ben kebap yerim salgam icerim :p o yuzden kebapcı olarak esattaki recep ustaya gotur orası cok tuzlu olur diosan yine esattaki aspavaya gotur bi soslu soganlı durum yiyin allah canım istedi :durdurun

harikalar marikalar diyarı var istanbula 3 saat uzaklıktaki :) oraya da gidibilirsiniz sonra altınpark var ben 2sine de hiç gitmedim ama git gor bana anlatırsın :)

hadi bakalım kolay gelsin şimdilik bunlar geldi aklıma daha gelirse yazarım ;)

Eyvallah arkadaşım baya ilgilenmişsin konuyla, vakit sınırlı olmasa, maddiyat da bu sıralar sorun olmasa (bu sıralar tüm parayı yaz okuluna yatıracak gibi gözüküyorda :vur ) hepsine giderdim.
Tekrar saol önerilerin için... aklına gelirse yaz yine:goz:

Geri