Ankarada istanbulda heryerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chaglar

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar şöle enstrüman çalanlar toplanıp gurup kuralımmı dersiniz hackhell adına cover fln yaparız ben anakaradayım ilgilenen olur in$

aslinda guzel fikir

ben seker kabugundan muzik yapabiliyom olur dimi :)

abi hep bi grubum olsun istedim ama nafiş :p , valla sesim güzel değil ama içten söylerim özellkle ROck :p güzel müzik yaparım ama çalmasını bilmiyomki :p

ozaman herkez çalacağı ve ya konumunu söylesin benim gibi ilgilenenleri doplayalım :D
Ankara = elektro gitar , bass gitar ,bateride azcık bişi ,klavyede çalarım :D

ben de ilk seyiciniz olayım bari :D

izin vardır umarım :D

Kolay gelsin..

cevap

ben elektro calarım ankara uyar bu arada zaten inek bayramına calacak grup lazım arkadaslar ciddi cvp lutfen .rock(trash,hard rock,blues)

benim ankarada bir grubum var bilmem beyenirmisiniz ama çıkarta bilirim

wala ankarada olsam bnde gelirdm akustik gitar calrdm...((:)

waouww

arkadaslar inek bayramnının ne oldugunu bilmeyen varsa yanlıs anlamasın sakın:)
mülkiyenin bahar senligi oluo nisanda ben muzikten biraz uzak kaldım bu ara ama istiyorum ki fırsat varken bunu degerlendireyim cunku o bahcede calmak istemisimdir hep.beni elektro lead olarak isteyen varsalutfen pm falan atsın yada mail atsın plz" ..................................... " dusundugum bi kac grup var "KUrbaN" "manga (bir iki sarkı)" "system" "metallica" "nirvana" "nickelback" "guano apes" falan filan iste ama turkce rock oncelikli tercihim uyusabilcegimiz arkadaslar varsa goruselim yılbasından sonraki hfta olabilir oyakta oturuorum.iyi gunler

bi dk beni nie kimse çağırmadı ankarya çok sık gidip geliorm yaz tatilinde inş 1 ay ordayım 1ayı hem cover yaparız hemde canlı müzik tabi canlı müzik yapma kapasitesi kimde vardır bilmiorm onu göricez

bende bass- elektro- akustik- bateri var uzmanlık alanım çoğu kişinin çalışmalarımdan bildiği gibi elektro bakalım inş yaparız. . .

bu ne ya :s bende calarım ama yazılarınızı okudum waz gectm calmam ben sizle fln

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri