Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ozaman herkez çalacağı ve ya konumunu söylesin benim gibi ilgilenenleri doplayalım
Ankara = elektro gitar , bass gitar ,bateride azcık bişi ,klavyede çalarım
arkadaslar inek bayramnının ne oldugunu bilmeyen varsa yanlıs anlamasın sakın
mülkiyenin bahar senligi oluo nisanda ben muzikten biraz uzak kaldım bu ara ama istiyorum ki fırsat varken bunu degerlendireyim cunku o bahcede calmak istemisimdir hep.beni elektro lead olarak isteyen varsalutfen pm falan atsın yada mail atsın plz" ..................................... " dusundugum bi kac grup var "KUrbaN" "manga (bir iki sarkı)" "system" "metallica" "nirvana" "nickelback" "guano apes" falan filan iste ama turkce rock oncelikli tercihim uyusabilcegimiz arkadaslar varsa goruselim yılbasından sonraki hfta olabilir oyakta oturuorum.iyi gunler
bi dk beni nie kimse çağırmadı ankarya çok sık gidip geliorm yaz tatilinde inş 1 ay ordayım 1ayı hem cover yaparız hemde canlı müzik tabi canlı müzik yapma kapasitesi kimde vardır bilmiorm onu göricez
bende bass- elektro- akustik- bateri var uzmanlık alanım çoğu kişinin çalışmalarımdan bildiği gibi elektro bakalım inş yaparız. . .