Ankaraspor'a, Ankaragücü'ne, Ankara'lılara ve Anadolu'ya büyük haksızlık!

ozgurbilge

New member
Reaction score
0
Federasyon'un aldığı haksız karara tepkiler çığ gibi büyüyor.

bassagligi_logosu1.jpg

"Futbol federasyonunun verdiği örneği görülmemiş cezalara ve en büyüğü olan Ankaraspor'un ligden düşürülmesine taraftarlardan, Ankara'lılardan ve Anadolu insanından ve Anadolu takımlarına gönül verenlerden tepki yağıyor."

akıLsız başın cezasını ayakLar çekermiş hesabı

kardeş bu haber mi ? yoksa senin şahsi fikrin mi, şayet haberse link koy da devamını okuyalım..

kardeş bu haber mi ? yoksa senin şahsi fikrin mi, şayet haberse link koy da devamını okuyalım..

tepkileri görmek için bakmak lazım spor sitelerine gir bak yorumlarda hep istanbul takımları eskişehir taraftarı gayseri taraftarı başka eleştrien yok

Radikal geyik

--------------------------------------------------------------------------------

Ankaraspor küme düşürüldü....
ankaragücüyle aynı yönetimin organik bağı olduğu için...........

şimdi geyik deyin bilmiyorum ama bursasporda küme düşe bilir
neyi diyeceksin maçları beraber izliyorlar ve çift rek atkı kullanıyorlar..
bursankargücü falan yazıyorlar....
sittin sene karşıyakalılar bizim oynadığımız likte oynayamaz taraftar birbiriye organik bir bağ kurmuş hiç heveslenmesinler...
ben geçen sene farkettim konyayla bizimkiler biraz kankalaştı hemen takım güme gitti...
ankaragüçlülere söylüyorum i.cavcav'ı sokakta görürseniz selam vermeyin gençler güme gider....
gençler maçındada sakın haaaa bursa kafkaf atkısı falan kulanmayın vallahi federayon tahkime yollar ordanda nereye gideceğini 3 gün içinde belli eder.........

haaaaaa arkadaşlar bu fedarasyonun kuralı şu..........
kanka olan takımların yıl itibariyle küçük olan kulüp küme düşürülür anladığım bu............

anlıyacağınız istanbulun üç takımıyla falan kanka olmayın yolda görüs seniz kafanızı çevirin bizi düşürürler.............

oruç muhabeti yemek le olur ama bu sefer böyle olsun.......

Çığ gibi büyüyormuş yalana gel körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar... Sen gel futbolunda içine

et ondan sonra laf salatası yap i... melih...

Lig başlamış adamalar birleşmeye karar vermişler. Olacak iş mi bu.Adamlar süre verdi uyarı verdi, hala bildiğinden şaşmadılar, ne bekliyorlardı ki...

i melih spora da elini attı ama eline büyük bi şey geçti .. açıkçası sevindim bu olaya. siyasetle sporu birbirine katmışlardı .. harika oldu

tepkı versınler normalde karar yasalara uygun bı sekılde verılmıs gerı donusu sadece mahkeme bozar yani cas :D

Kimse bişey demesin kardeşim küme düşürülmek iyi bişey değil ama göz göre göre de sonun böyle olacağını bile bile de hareket edilmez. kaşınanı kaşırlar o kadar basit.

Uyarı veriLdi,süre veriLdi ama nedense Gökçek'Ler bu işi kendi beLediyeLerinde dönen işLer gibi zannetti..
Çok iyi oLdu spora siyaset karıştırıLamaz.. Kimse kusura bakmasın..

Süre vermişlermiş! 3 gün sürede ne yapabilirsiniz? Koca Anonim Şirket 3 günde devredilecekmiş. Buna ancak gülünür. Hüküm verilmiş, ceza kesilmiş bahaneler hazır. Adamlar aba altında sopa gösteriyor "mahkemeye gitmeyin bak yoksa Bankasya 1. ligini de rüyanızda görürsünüz".

Gerçek adalet herkese lazım beyler; taraftarı olduğunuz takımlar da böyle büyük haksızlığa uğrayınca siz de görürsünüz. Başkası haksızlığa uğrayınca "iyi oldu" diyorsunuz; bakalım o zaman destekçiniz olarak yanınızda bir kişi bile olacak mı?

Ankaraspor'un düşüşüyle liderlik hesapları yapanlar gibi leş peşinde koşanlar da umduklarını bulamayacaklar çünkü hak ve adalet er geç tecelli edecektir. Bu dünyanın yaratılışında ve düzeninde vardır.

Size bir dörtlükle seslenmek isterim ey dostlar:

"Ekmek, su, aş bulmak gecikebilir,
Temele taş bulmak gecikebilir,
Devlete baş bulmak gecikebilir,
Adalet gecikmez! Tez verilmeli!"

Niyazi Yıldırım GENÇOSMANOĞLU

"Yaşasın Ankaraspor! Yaşasın Ankaragücü! Yaşasın Anadolu Kulüpleri ve Taraftarları Dayanışması"

ya arkadaslar anadolu demogojisi yapmayın
hepınızde bır ıstanbul hastalıgı var ılk once bunyenızde yetıstırılen futbolculara hesap sorun adamlar ıst gıdebılmek ıcın can atıyorlar
gelelım ankaraspora
bence az bıle olmus ucuz kurtuldu ya ne ısı var beledıye baskanının futbolda o gıtsın ankarayla ılgılensın cocugunuda yanında calıstırsın halka hızmet ıcın bıraksınlar sporu...
ben sadece ankaraspor ıcın demıyorum buna hacettepe genclerbırlıgı ıstanbulspor.... ve bunun gıbı dıger kluplerınde kulagı cekılsın

Merak etme Ankaraspor şampiyonu etkiLemez; Gs iki averaj aLdı Ankara'dan Fb 3 oLacak anaLarının ak sütü gibi heLaL oLsun.. :goz:

konuya geLince Ahmet ve MeLih Gökçek'ten daha iyi bu işin prosedürünü biLmesi gereken kişi göremiyorum ben Ankara'da,organik inorganik her ne haLtsa biLip hareket etmeLeri Lazımdı.. FutboL ayrı beLediyeciLik ayrı.. Hadi başka Lige.. ;)
unutmayın ki Diyarbakırspor kürt açıLımıyLa,Kasımpaşa da Tayyip açıLımıyLa üst Lige çıktıLar..
FutboLdan uzak durun!

Evet bir haksızlık var Ankaralı olarak ikiside düşmeliydi...Siyasette açık veremeyen MELİH GÖKÇEK
spor sonunda patladı...

Süre vermişlermiş! 3 gün sürede ne yapabilirsiniz? Koca Anonim Şirket 3 günde devredilecekmiş. Buna ancak gülünür. Hüküm verilmiş, ceza kesilmiş bahaneler hazır. Adamlar aba altında sopa gösteriyor "mahkemeye gitmeyin bak yoksa Bankasya 1. ligini de rüyanızda görürsünüz".

Gerçek adalet herkese lazım beyler; taraftarı olduğunuz takımlar da böyle büyük haksızlığa uğrayınca siz de görürsünüz. Başkası haksızlığa uğrayınca "iyi oldu" diyorsunuz; bakalım o zaman destekçiniz olarak yanınızda bir kişi bile olacak mı?

Ankaraspor'un düşüşüyle liderlik hesapları yapanlar gibi leş peşinde koşanlar da umduklarını bulamayacaklar çünkü hak ve adalet er geç tecelli edecektir. Bu dünyanın yaratılışında ve düzeninde vardır.

Size bir dörtlükle seslenmek isterim ey dostlar:

"Ekmek, su, aş bulmak gecikebilir,
Temele taş bulmak gecikebilir,
Devlete baş bulmak gecikebilir,
Adalet gecikmez! Tez verilmeli!"

Niyazi Yıldırım GENÇOSMANOĞLU

"Yaşasın Ankaraspor! Yaşasın Ankaragücü! Yaşasın Anadolu Kulüpleri ve Taraftarları Dayanışması"

birgünde birleştirmesini biliyolar yaaa,3 günde neler olmaz

Lig BaşLadıktan Sonra Bu İşLere GirmeLeri Hataydı Tmm Ama Federasyon'da Süper Lig'in Marka Değerinin DüşürüLmemesi İçin MakuL Bir Çözüm BuLmaLıydı Bu İşe, Ligden Düşürmek KoLay DeğiLdir, Her Takımı Düşürmekte KoLay DeğiLdir Ama Federasyonun Yaptığı Da SaçmaLık Ötesi Bir OLay, GökçekLer HataLı Çünkü Bu İşLer Lig BaşLadıktan Sonra ARTIK YASAK Çünkü TFF Yeni DüzenLeme Yaparak KuraLLarı YeniLedi Artık BöyLe OLayLara Yer Yok, Bu Seneden İtibaren, NasıL Yani ŞöyLe Yani, Adanaspor - İstanbuLspor Veya GençLerbirLiği - Hacettepe TakımLarının Arasındaki OLayLar Gibi, Federasyon Da HataLı Ahmet Gökçek Ankaragücü'nden AyrıLdı BaşkanLıktan HaLa Devam EdiLdi, Bir Orta YoL BuLunmaLıydı, Ligin Marka Değeri YerLe Bir OLdu, Federasyon Süpersin Bravo, Aynen Devam, Sonra Neden Bizim Ligimiz KaLitesiz, Neden İngiLtere'de Kaç MiLyar DoLarLar Dönerken Bizim Ligimiz Hep GeriLiyor, Yarışamıyoruz Der Dururuz, HaLa 5. Dünya ÜLkeLeri Zihniyetinde YönetiLiyoruz, Her DaLda Da, Yazık Günah Sonra Diyoruz Ki Bizim ÜLkemize R.CarLos Neden 30'undan Sonra GeLiyor, Bunu Sen Kendin Yaratıyorsun Ki, BuyursunLar Şimdi KendiLeri ÇaLsınLar KendiLeri OynasınLar BabaanneLerinin Ligi'nde, Bu Federasyon SağoLsun...

İ.Melih Gökçek'le ya da belediyesiyle ya da Ahmet Gökçek'le bir işimiz yok önemli olan koca bir camianın ve sportif şirketin ve oyuncuları teknik ekibi dahil tüm çalışanlarının buradan ekmek yiyenlerin mağdur edilmesi, koca bir Başkent halkının taraftarın incitilmesidir. Kayseri-Erciyes değişimler serisini, Gençlerbirliği-Oftaş-Hacettepe dönüşüm sürecini, son olarak Diyarbakırspor'un 1-0 kararı verilerek düşürülmemesini göz önüne alın. Ben çifte standarda karşıyım. Yukarıdaki takımlarla da camialarıyla da bir derdim yok ama bugün bu karara imza atanlar yarın benzerlerini atmayacaklar eminim. Hakan Şükür'ün TV'de bir röportajda "sporun da ergenekonu var, araştırılmalı" sözünü bir düşünün beyler...

Geri