kardeş bu haber mi ? yoksa senin şahsi fikrin mi, şayet haberse link koy da devamını okuyalım..
tepkileri görmek için bakmak lazım spor sitelerine gir bak yorumlarda hep istanbul takımları eskişehir taraftarı gayseri taraftarı başka eleştrien yok
Radikal geyik
--------------------------------------------------------------------------------
Ankaraspor küme düşürüldü....
ankaragücüyle aynı yönetimin organik bağı olduğu için...........
şimdi geyik deyin bilmiyorum ama bursasporda küme düşe bilir
neyi diyeceksin maçları beraber izliyorlar ve çift rek atkı kullanıyorlar..
bursankargücü falan yazıyorlar....
sittin sene karşıyakalılar bizim oynadığımız likte oynayamaz taraftar birbiriye organik bir bağ kurmuş hiç heveslenmesinler...
ben geçen sene farkettim konyayla bizimkiler biraz kankalaştı hemen takım güme gitti...
ankaragüçlülere söylüyorum i.cavcav'ı sokakta görürseniz selam vermeyin gençler güme gider....
gençler maçındada sakın haaaa bursa kafkaf atkısı falan kulanmayın vallahi federayon tahkime yollar ordanda nereye gideceğini 3 gün içinde belli eder.........
haaaaaa arkadaşlar bu fedarasyonun kuralı şu..........
kanka olan takımların yıl itibariyle küçük olan kulüp küme düşürülür anladığım bu............
anlıyacağınız istanbulun üç takımıyla falan kanka olmayın yolda görüs seniz kafanızı çevirin bizi düşürürler.............
oruç muhabeti yemek le olur ama bu sefer böyle olsun.......