Anlayamadığım :(

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar bu dünyada anlayamadığım şeyler var.
ama şimdilik sadece birinden bahsetmek istiyorum:))yahu nedir bu aşk takıntısı??herkes aşkın peşinde,herkes kendi aşkının en mükemmel olduğunu iddia ediyor, olmaz böyle şey!!sonra -nasıl oluyorsa- o büyük aşklar(!) bitiyor ve tekrar büyük aşklara(!) yelken açılıyor!e hani çok seviyordun???gidenin yeri doldurulabiliyorsa aşık olup acı çekmenin ne gereği var ki...
aşk hayatta amaç değil araç olmalı bence..tamam yaşanması gereken bir duygu ama fazlası zarar.zaten gerçek olduğu tartışılan bir duygu.
komik olan ne biliyor musunuz insanların büyük bir kısmı aşık olduğunu yada aşka inandığını söylüyor ama bu insanların neredeyse tamamı aşkı paraya değişiyor..
işte beni düşündüren bu.
aşık olduğunu sanıp bu duyguyu rezil eden herkes için üzülüyorum
fakat gerçek bir aşk yaşayan herkesi tebrik ediyorum zira herkese nasip olmaz..

varmıdırki :angel:

wardır tabi... ben sahidim :angel:

BENCE

Aşk wardır ama iki taraflı olur mu olmaz mı psikolojik mi gerçek mi doğru mu yanlış mı bilmem ama aşk wardır para warsa......

Ben kendimden biliyorum aşk vardır..!

Gerçek aşkın parayla pulla alakası yoktur..!

Ben o asqı yakalasam cevabını verecem ama:D

Hayatımda Bir Kıza Aşık Oldum ve Bir Kızı Sevdim.Aşk iki kişilikmiş peeeeeeeeeh:eek:ut: ...Aşk Tek Kişiliktir..Yaw varsın aşkım için rezil olayım vız gelir

Aşk var ama herkjese değil... değğıııll..

:mad: :eek:

vardı bi tane gerçek aşktı yeri dolmadı işte :(

Bence de aşk vardır genelde bizim gibilere imkansız biraz parası olanlara imkanlı gibi geliyor sanırım. Çünkü zamanın kızları artıq sevgiye değilde evi var mı arabası war mı yoq parası war mı ona bakıolar bence aşk bu deil aşk dediğin iki kişinin birbirini hiçbirşey beklemeksizin sevmesi ve iyi ve kötü günde daima birbirlerini korumalarıdır! Ama en başta söylediğim gibi artıq öyle bir zaman geldi ki ne kızlar sevgiye bakıyor ne de başka birşeye... Aslında bu sırf kızlar için geçerli değil erkekler içinde geçerli. Yani artıq dünyada aşka değer veren her 100 kişiden 1'i gibi bir orana düştü artıq! Ve ben o 1 kişi olmaktan çok mutluyum çünkü yaşadım mı aşkı tam yaşarım!! Ki şu ana kadar yaşayamadım :(

chuckies' Alıntı:
Hayatımda Bir Kıza Aşık Oldum ve Bir Kızı Sevdim.Aşk iki kişilikmiş peeeeeeeeeh:eek:ut: ...Aşk Tek Kişiliktir..Yaw varsın aşkım için rezil olayım vız gelir

o büyük aşklar(!) bitiyor ve tekrar büyük aşklara(!) yelken açılıyor!e hani çok seviyordun???gidenin yeri doldurulabiliyorsa aşık olup acı çekmenin ne gereği var ki...

işte olay bunlardan ibaret aşk vardır ama sen seviyosan vardır.başka birinin seni sevdiğini söylediğine güvenirsin aşık olursun sonu nedir...ayrılık bi bakarsın senden başkalarını da seviyomuş.demekki neymiş aşk tek kişilikmiş.sevdiği için acı çekmekmiş
ve karşısındakini onu bırakıp gitmiyorsa aşk vardır.gerisi aşk değil gönül eğlendirme bence :)

FLeTCh®' Alıntı:
işte olay bunlardan ibaret aşk vardır ama sen seviyosan vardır.başka birinin seni sevdiğini söylediğine güvenirsin aşık olursun sonu nedir...ayrılık bi bakarsın senden başkalarını da seviyomuş.demekki neymiş aşk tek kişilikmiş.sevdiği için acı çekmekmiş
ve karşısındakini onu bırakıp gitmiyorsa aşk vardır.gerisi aşk değil gönül eğlendirme bence :)

tüm kelimelerine katılıyorum :sigara:

Geri