Anonymous Ayyıldız Time Yalvarmaya Başladı

afferim bizimkilere

Durum iyice *idik yarıştırmaya dönmüş ağalar esas mesele bizim hak ve özgürlüklerimizin kısıtlanması Ama elamanlar benimki seninkinden daha büyük olayına kaçmış kendi egolarını tatmin ediyorlar

Bir kere ortada bir kısıtlama yok,22 ağustosta isteyen filtre uygular isteyen uygulamaz,kimse zorla size kısıtlama yapamaz,bunu anlamayan veya farklı boyutlara çekmek istey bazı öküzler de (örneğin inciszlk), ddos dışında ellerinden bişey gelmeyen anonymous denen salaklara destek veriyorlar.
Şu anda anonnews.org sitesine ataklar yapılıyor,emin olun çoğu bilinenin aksine ayyıldız atakları değil cyber-warrior ataklarıdır,birazdan cw basar indexi yayınlarım burda.

resmi sitemize saldırmayın , biz size savaş açmadık diyorlar .
Adamlar haklı beyler .
bunun adı yalvarmak değilki .
Ne kadar çok Vatan , Millet , Sakarya edebiyatı yapılır oldu bu ay-yıldız Team'a karşı .
:lol:

dün nara atıyorlardı bugün süt dökmüş kediye dönmüşler.......

DDos saltanatı kurmuş bir ülkeye ddos çekiyorlar gerizekalılar,biraz tepki gelince hemen yalvarmaya başlarlar tabii...

Boş beleş işler.. Sİnemada g*tümüzü kaldırğımız yetmedi sıra internete geldi.. İşin garip tarafı asıl ayyıldızın göstermesi gerekeyen tepkiyi yabancı gösteriyor.. Bizimkilerde onları çökertcez diye uğrasıyor.. >Ahm@t< inde dediği gibi sidik yarıştırıyorlar.. Adamlar ta oradan bizdeki sansürü duyup tepki gösterme peşinde. .Bizde sanane lan sansür bizim sansürümüz diyoruz..

Sansür yok diyenler var dns değiştirme kapancak diyorlar o zaman görürüm ben sizdeki sansürü....

Boş beleş işler.. Sİnemada g*tümüzü kaldırğımız yetmedi sıra internete geldi.. İşin garip tarafı asıl ayyıldızın göstermesi gerekeyen tepkiyi yabancı gösteriyor.. Bizimkilerde onları çökertcez diye uğrasıyor.. >Ahm@t< inde dediği gibi sidik yarıştırıyorlar.. Adamlar ta oradan bizdeki sansürü duyup tepki gösterme peşinde. .Bizde sanane lan sansür bizim sansürümüz diyoruz..

Sansür yok diyenler var dns değiştirme kapancak diyorlar o zaman görürüm ben sizdeki sansürü....

http://www.hhportal.com/network-ve-internet/739648-22-agustostan-sonra-internet-kullanimi.html

millet aç bunlar sansürün derdinde...

boş beleş işler müdürlüğü kurulsun lütfen ...!

EEe???

Cumhurbaşkanı tatmin oldum demeden olmam.. :)

Arkadaşım sen hangi ülkede yaşadığının farkında mısın? Niye birşeyler kanıtlamak zorunda hissediyorsun kendini.. Bu ülkede basılmamış kitap yasaklandı..Kitap çevirdi diye insanlar gözaltına alındı... Mitingde facebook için illet şer diyen bir başbakan var..Ermenilere yalakalık yapıcaz diye bayrak yasaklayanlar var.. Pkklıya ayıp olmasın diye Atatürk resimleri yasaklanıyor. SEn neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.. Sen git para ver filtre al kendine sana karışan mı var? Sürekli bir yorum yapma savunma gereği buluyorsun.. Ben istemiyorum..

Dns olayıda bildiğim kadarıyla değişmiycek artık.. O zaman bakalım nasıl giriceksiniz kapatılınca yabancı sitelere merak ediyorum.. Çünkü facebook kapancak gibi :)

@l3adl3oy
Ne kadar farklı boyutlara çektin hayret,zaten amacın da bu değil mi ?
Allah aşkına soruyorum size

"Sansür gelecek,facebook kapatılacak,dns değişimi dahil hiçbirşey yapılamayacak..." böyle birşey olacağına kim inandırdı sizi bre...

@l3adl3oy
Ne kadar farklı boyutlara çektin hayret,zaten amacın da bu değil mi ?
Allah aşkına soruyorum size

"Sansür gelecek,facebook kapatılacak,dns değişimi dahil hiçbirşey yapılamayacak..." böyle birşey olacağına kim inandırdı sizi bre...

Heee.... bree breee

NE çekicem farklı boyulara bu bilişim kurumları bakanlığa bağlı değil mi? Bakanlık yürütmede değil mi? Yürütmenin başında başbakan yok mu?
Pastırma Tadında Paylaşımlar'ın Videoları: Recep Tayyip Erdoğan - Facebooklar Filan Çirkin Teknoloji | Facebook

Dns ide arattım ilk çıkan sitede aşşadaki..

22 Ağustos Dns | İçerik Bölümü

SEn renkli yaz dur..

bence fazla gaza gelmeyin bu tipler devlete sızarlarsa inat edip hepimize zararı olur unutmayın bu onların işi ve her sistemin kusursuz olmadığı koruma kuruluşlarında çalışan insanlar tarafından söyleniyor.
sansür olayına gelince bunu hepimiz göreceğiz ondan sonra konuşuruz takdir edersiniz ki arkadaşlar önce alıştıra alıştıra sonra ...

Kimler filtreye takıldı

Ten.com.tr: Mayo tanıtım sitesi
Gazikent.com.tr: Otomobil satış sitesi
Kelebeknakliyat.com.tr: evden eve taşımacılık sitesi
Klas.com.tr: Klas FM radyo sitesi
Gayesokmen.com.tr: Manken ajansı
Leylainanir.com.tr: Güzellik ürünleri tanıtım sitesi
Estem.com.tr: Poliklinik sitesi
Utopiaworld.com.tr: Otel sitesi
Eforbranda.com.tr: Çadır ve branda ürünleri tanıtım sitesi
Panama.com.tr: Tekstil sitesi
Yararmesrubat.com.tr: Meşrubat ve içecek satış sitesi
urfalilar.org.tr: Şanlı Urfalılar Derneğinin sitesi
acmd.org.tr: Ankara ÇokSesli Müzik Derneğinin sitesi

bu sitelerin birinin btk tarafıdan neden sansürlediğini söyleyecek bir insan var mı.

Heee.... bree breee

NE çekicem farklı boyulara bu bilişim kurumları bakanlığa bağlı değil mi? Bakanlık yürütmede değil mi? Yürütmenin başında başbakan yok mu?
Pastırma Tadında Payla�ımlar'ın Videoları: Recep Tayyip Erdo�an - Facebooklar Filan �irkin Teknoloji | Facebook

Dns ide arattım ilk çıkan sitede aşşadaki..

22 A�ustos Dns | İçerik Bölümü

SEn renkli yaz dur..

Mahkeme kararıyla kapatılan bir siteye girmenin yolu dns değiştirmek değil karşı bir dava açmaktır.Devletin yargısı bir karar almışsa onu değiştirmenin yolu yine aynı şekilde dava açmaktır.

Şu ""o buraya bağlı oda buraya o zaman buraya saldıralım mantığına gelince de,anca :laugh:

bunun neresi yalvarmak.. kaldıki ay-yıldız team bu adamlarla kapışcak düzeyde değil.. böyle şeylerle kendimiz kandırıp vatan millet sakarya olayına getirmeyin yahu :D

AdamLar 2 gün önce açıkLama yapıp uyardı ; biz türk düşmanı değiLiz aksine sizLere karşı yapıLan bu sansür perdesini kaLdırmak için eLimizden geLeni yapıcaz dediLer ama 1 avuç beyinsiz gaza geLip kendi çapLarına bakmadan dünyanın en iyi tayfaLarından birine saLdırmaya kaLkışıyor..Yazık gerçekten yazık..

Son oLarak bir LuLzsec üyesi oLarak ben bu adamLarı fazLa zorLamayın üzüLürsünüz diyorum..

Bizde bilgili insan sayısı çok olsa Anonymous gibilerin bizi korumalarına gerek kalmaz zaten.
Bir Türk olarak Ayyıldızı kınıyorum.
Bizden yanalarsa sansürü kınamalarını bekliyorum.

Geri