antivirüs önerisi lütfen yardım

yunus.28

New member
Reaction score
0
öncelikle merhaba arkadaşlar, benim sistemim P4 1.7 Ghz 1 gb ram (512x2) XP professional sp 2. Bu sisteme göre bana bi antivirüs önerir misiniz ? İlgilenen arkadaşlara şimdiden çook teşekkür ederim :aşk

Sistemin kaldırıyosa hiç kasmadan Kaspersky internet security kullan diğer seçenek ise denemediğim virüs programı kalmadı Avira Antivir Premium kullanıyorum şu an hiç kasmıyor hemde virüsleri anında bitiriyoo

senin makinan kaspersky pek kaldırmaz.onun için benim gibi eset kur forumda var.senin pc için en ideali bu.kullan hiç kasmadığını göreceksin.üstelik iyi bi program.ama sen eset smart security kullan antivirüs olanını değil...

http://www.hackhell.com/security/

Öncelikle konunun yeri burası değil securtiy bölümünde açmalıydın konuyu..

G-Data yı kaldırmayacağı için ilgili sistem kaspersky veya nod32

kullanmanı tavsiye edebilirim forumda ararsan bulursun iyi forumlar.

ben kaspersky 7 çok kullandım ama key bulmak sorun oluyo ayrıca kaspersky 7 sistemi hiç kasmıyo eset de kullandım ama hoşuma gitmedi eset smart security ile avira deneyebilirim

özür dilerim konuyu nerede açmam gerektiğini bilmiyodum istekler bölümünü görünceo yüzden burada açtım

Avira Antivirüs PersoneL kuLLan sistemin için en ideaLi ßence :)

arama yaptım avira antivir premium indirdim ama nedensebilgisayara kuramıyorum pcde bi sorun var ama bir türlü anlayamıyorum deli oldum

ESET Smart Security öneririm. ;)

Agnitum Outpost Security Suite yi yükle harbi söylüyorum çok memnun kalırsın ama sp3 yüklü olması gerekir.

bende kav 2009 var o yükleniyo ama çok kasıyo pcyi avira yüklemeye çalışıyorum dosya hiç açılmıyo bile eski yüklü antivirüsü sildim

Eset diyen arkadaşlara yanlış anlamasınlarda tavsiyem eseti bi kaldırıp bilgisayarlarını avira premium ile bir taratsınlar ondan sonra görüşlerini alayımm

antivirüs olayı parti tutmak gibi.

Geri