Aparmanda Ağız Dalaşı..

Chevignon

New member
Reaction score
0
----Onu bunu bilmem ben Daver Bey, sizin hanım sererken, iyi sıkmadan seriyormuş çamaşırları. Balkona serdiğimiz caaanım ayşekadın fasulyeler ıslanmış, yazın da kurutmalık hazırlayamayacaksak ne zaman hazırlayacağız cevap versene. Bu işe derhal bir çözüm bulun yoksa ben gerekli yerlere müracaat etmekte gecikmeyeceğim haberiniz olsun. Karakolda hatırı sayılır tanıdıklarım var.

----Ya, demek beni polise şikayet edeceksin Hilmi Bey, durma et de soluğu Şırnak’ta al. Benim de bakanlıkta hatırı sayılır, ricası emir olan tanıdıklarım var, valla hiç acımam sürdürürüm seni buralardan ha. Hem benim hatırı sayılır tanıdıklarım senin hatırı sayılır tanıdıklarını döver.

----Yok ya, aklın sıra beni tehdit ediyorsun öyle mi? Ben onu bunu bilmem efendim, onu bunu bilmem; balkondaki kurutmalık o caaanım ayşekadın fasulyeler, serdiğiniz çamaşırlardan dolayı ıslanmış efendim. Burada açıkça mala zarar kastı söz konusu.

----Lafınızı bilin de konuşun beyefendi. Fasulyeleriniz bizim hanımın serdiği iyi sıkılmamış çamaşırlardan ıslanmadı. Bizim tam otomatik çamaşır makinemiz var bir defa, en son model, şu reklamlarda çıkanlardan. Onun en düşük sıkma devrinde sizi sıksak sizin bile bir damla suyunuz kalmaz Allahıma

----Ya ya ya öyle mi? O zaman uzaylılar gelip ıslattı, o caanım kurutmalık ayşekadın fasulyeleri.

----Ne uzaylıları efendim üst katımızda oturan gazeteci Cemalettin Beylerin Almanya’dan gelen misafirlerinin çocuğu ıslatmış onları.

----Yani... yani, çamaşırları o mu asmış balkona ha, küçücük çocuk ha, şu kadarcık..

----Ne alakası var beyefendi çocuk üçüncü kattan sallamış idrarını.. Bir de Almanya’da kalanlar görgülü insanlar derler.

----Ya ya ya... Kim söylüyor bütün bunları?

----65 numaranın hanımı. Kamile Teyzenin kulağına fısıldarken duymuş bizim hanım, n’aber!..

----Eeeiii, yani... o ıslaklık ondan mıymış lan!...

----Ondan ya, ondan ya....

----Olsun olsun... Tek mesele çamaşır meselesi değil. Dün gece Fredinin Kabusu filmi oynadığı sırada sizin evden koşuşturma sesleri geliyordu. Onu da mı Almanya’dan gelen misafirlerin görgüsüz çocuğu yaptı ha?

----Dalga geçmeyin efendim, bizim çocuk korkmuş biraz filmden. Odasına kaçtı, küçük bir mesele niye büyütüyorsunuz anlamadım valla!

----Korkuyorsa seyrettirmeyin efendim. Öyle değil mi? Seyrettirmeyin. Sadece çocuk muydu korkarak kaçan. Bana, ayak seslerinin içinde büyük bir erkeğin ayak sesine benzer bir şeyler var gibi geldi.

----Yok daha neler... Her şeyi edin ama Hilmi Bey, iftira etmeyin. Ben en azılı korku filmlerini tek başıma seyrettim efendim. Ayrıca konu gürültü olunca benim de sizden bazı şikayetlerim yok değil. Sizin şu gitarla yaptığınızı söylediğiniz bestelerin sesi de epey sorun olmaya başladı. Tüm apartman sizin aptalca bestelerinizi dinlemek zorunda değil efendim. Çok istiyorsanız gider maydonozşovlendde konser verirsiniz. Yahut Cemal reşit Rey’de..

----Lütfen sanatıma iftira etmeyin! Ben kimse sesten rahatsız olmasın diye yavaş çalıyorum.

----İyi de beyefendi, normal bir gitardan söz etmiyoruz; elektro gitar sizinkisi.

----Sizin hanımın ciyaaklamasından daha anlamlı ve az rahatsız edici olduğundan eminim.

----Kim duymuş bu güne kadar bizimkinin bağırdığını?

----Dallas Naciye söyledi. Sizin hanıma öğlen çay içmesine gittiklerinde şahit olmuşlar. Fareyi görünce basmış çığlığı. Ayrıca kadıncağız, sen dövünce de aynı sesi çıkarıyormuş. Bizim hanım duymuş n’aaaberr!..

----Ya öyle mi, siz de bir öğrencinizin başına gitar geçirdiğiniz günleri ne çabuk unuttunuz ha.... Söyle yalan mı?

----Oooo daha neler. Önce sen bizim hanım üç m migrostan aldığı sırt kaşıma elini çocuğunuza niye çaldırdığınızın bir hesabını ver. Apartman duysa skandal olur be skandal.

----Konuşturma beni Hilmi Bey, bir konuşursam apartman çöker.

----Yok canım; konuşmadan çökerttiniz be apartmanı.......

(Alıntıdır).

süperdi :D
eline sağlık

Geri