Arınç yine Zahit Akman'a kızdı!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
08102009145054.jpg

Bülent Arınç, RTÜK'teki olaylarla ilgili, Akman'a hitaben "Bazı üyeler, birbirlerine karşı nahoş davranışlarda bulunmuşlar" dedi....

Hürriyet'in haberine göre, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, RTÜK'ün bakanlığına bağlı bir kuruluş olmadığını belirterek, “Benimle ilgili bir kuruluş, ben RTÜK'te özel güvenlik görevlisi de değilim, sicil amirleri de değilim ama dün bazı üyelerin açıklamalarıyla da görüldü ki RTÜK'te yapılan bir toplantı sırasında bazı üyeler, birbirlerine karşı nahoş davranışlarda bulunmuşlar” dedi.

Arınç, düzenlenen “Kamuda ve Toplumda Etik Algılaması Konferansı”nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, “RTÜK'te hoş olmayan olaylar yaşandı. Karşılıklı suçlamalar var. RTÜK size bağlı, bu konuda değerlendirmeniz var mı? Üyelerle görüştünüz mü?” sorusu üzerine Arınç, soruya bir kaç yanlışı düzelterek cevap vermek istediğini söyledi. RTÜK'ün bakanlığına bağlı olmadığını vurgulayan Arınç, RTÜK'ün düzenleyici ve denetleyici kurumlardan biri olduğunu anımsattı. “Keşke bana bağlı olsaydı ama bana bağlı değil” diyen Arınç, şöyle konuştu:

“Benimle i...

Devami...

Geri