Arabada sevişirken tecavüze uğradı

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
c67072.jpg

cx9662.jpg

Sahile çektikleri arabanın içinde sevgilisine oral seks yapan genç kız, kendilerini izleyen iki sapığın tecavüzüne uğradı

istanbul’da erkek arkadaşının sahil boyuna çektiği arabası içinde sevgilisiyle birlikte bira içen genç kız tecavüze uğradı. İddiaya göre olay önceki gece saat 01:00 sularında meydana geldi. Tecavüze uğrayan M.S.’nin (19) iddiasına göre; sevgilisi H.K. (21) ile sahil boyuna çektikleri araba içinde sohbet edip, bira içmeye başladılar. Alkolün de verdiği etkiyle öpüşmeye başladılar. İlerleyen süreçte H.K. biraz daha ileri gitti ve M.S.’nin kot pantolonunun fermuarını açtı. M.S. itiraz etti. Fakat sevgilisinin ısrarlarına dayanamadı. Daha sonra o da kendini bıraktı. "Elini pantolonuma sokunca koptum" 2 erkeğin tecavüzüne uğradığı iddiasıyla şikayetçi olan M.S., olayın geri kalanını ise ifadesinde şu şekilde anlattı: Sevgilimin eli pantolonumun içindeydi. O anda koptum. Ben de kendimi bıraktım. Bir süre sonra H. pantolonunun fermuarını açtı ve benden oral seks yapmamı istedi. Ben de kabul ettim. Bu arada sürekli dışarıyı kontrol ediyorduk. Bir iki araba daha vardı ama onların da camları buğuluydu sanırım onlar da bizim gibi sevişiyorlardı. Bir süre sonra bir tek bizim araba kaldı. Korkuyordum ama hoşuma da gidiyordu. Kesmedim. Tam da bu sırada dizlerime kadar inmiş pantolonumda bir el hissettim. H.’nin elleri başımda olduğuna göre bu eller kimin diye düşünürken irkildim. H.’nin boynunda bir bıçak vardı. Arkamda olan adamın ise ağzından salyalar akıyordu. H. hiçbir şey söyleyemedi. Ben de donup kaldım. Adamlar beni arabadan indirdi ve yere yatırdı. H.’yi de bağladılar. Teker teker bana tecavüz ettiler. Sonra da kayboldular. Ağlayarak H.’yi çözdüm ve buraya geldik. Sevgilisi tecavüze uğrayan H.K. ise karakolda sürekli olarak, "Ben ne biçim delikanlıyım. Gözlerimin önünde sevgilime tecavüz ettiler" diyerek ağladı. İfadelerinden sonra iki genç psikolojik yardım görmeleri için doktor kontrolüne alındı. İstanbul polisi de iki tecavüzcüyü arıyor.​

SİZE MUSTAHAKTIR...

Kaynak: http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=67072&haberadi=Arabada_sevisirken_tecavuze_ugradi.html

Bu Kadarmı Düştünüz.. Arabada SevişenLere AnLam Veremiyorum Zaten.. Fantezimidir ZorunLuLukmudur..

Konu FarkLı YerLere Sapcak Ama SevgiLin Be Kardeşim O Senin OteL Nedir Araba Nedir.. Para KarşıLığı iLişkiye Girdiğin Or.sp.'dan Farkı OLmuyor..

Güzel diosunda Kardeşim ,Zaten aklı başında bi kız evlenmeden o türlü şeyler yapmaz:victory

asparagas haber abi. şok gaztesi yani. habere bak fantazi anlatmışlar resmen. inanmıyorum bu habere.

Güzel diosunda Kardeşim ,Zaten aklı başında bi kız evlenmeden o türlü şeyler yapmaz:victory

kiz yapmaz diyorsun diyorsun niye kiz yapmasin bu zamandaki her ekek yapiyor o erkekler kiz hak etmiyor kadin hak ediyor bana kalirsa.

erkekler ohhh gönül eglendirsin kiz hic birsey yapmasin erkek e bakire düsüyor ama kizin erkegin ne yapdindan haberi bile olmuyor bu olurmu böyle?

Yaw İnsanLar Ne Kadar DengesizLeşti !
Bu Kadar mı Aç Sınız ??

Biri Arabada o haLtı Yer.
DiğerLerininde Zaten Beyni Vücudunu Koordine Etmiyo Kesin.
Beyninin 4/3 ü o haLta çaLışan ŞerefsizLer !

Not .
[ 4/1 ide NasıL Yapıcağını Düşünüyo ]

!!!​

haber enteresan kaynak dahada enteresan :)

Geri