arabistandan işkence görüntüleri+20(bakmadan geçmeyin

ben bunu hani ırak kafa kesmeler daha yeni başladığı zamanlar ogish de islemiştim daha sonra bulamamıştım saol paylaşım için.. ;)

islamiyet buysa ben istemiyorum.biline...

edit:
ama bunlara yanlış uygulamalar da denebilir, islamiyetle ilgisi yok denebilir o ayrı tabii..

Way be helal olsun adama nasılda nısan aldıgı yerı tutturmus....
Paylasım ıcın saol....

islamla böyle şeylerin ilgisi olmaz kardeşler biz örnek bir diniz biz diğerlerine benzememeliyiz Hz. Muhammet (sav) bile esirlere kendi milletinden iyi davranmıştır onlarla sohbet edip doğru yola davet etmiştir ama bu insanlar bide müslümanım diyorsa ALLAHA HAVALE EDİYORUM

Bugünlerde bunları seyrede seyrede psikoljimiz bozuldu(zaten bozuktu)

bunlar insan kılığında dolaşan şerefsizler kim olursa olsun bunu yapan insan olamaz

yuhh be abicim adamlarda hiç insaf yok yaaa...
bu ne biçim insanlık yazık ya üzüldüm.

malatya44' Alıntı:
islamiyet buysa ben istemiyorum.biline...

edit:
ama bunlara yanlış uygulamalar da denebilir, islamiyetle ilgisi yok denebilir o ayrı tabii..

Denebilir değil alakası yok zaten....:eek:

Yanlış anlama sana bii tepki değil de bu yanlış anlaşılmaya bii tepki bu sadece....:)

Bir iki sapkının yaptığı hemen islama yoruluyo yaa deli ediyolar yaww...

Yuhh diecek kelime bulamiom yaw kufuR serbestmi acep??:)

onların anasını sıkıyım ben
dınımızde işkence allahın verdıgı bedene kulların zarar vermesı zarardır.osalaklarda dını seriat uygulayalım dıye iice dınden cıkıyolar.salaklar.

allah beterınden korusun nerdeyse altıma edıyordumm :D

ya kalbi olan izlerken ölür ya bune böyle maaşallah havuç sankide doğruyolar haaaa yuh beee böyle insanları asıl deşeceksin ne bu yaaaa insanlıkmı bu ya :(

Geri