arama butonu

anot

New member
Reaction score
0
arama butonunda iki kelime yazdigimizda ayri ayri ariyo... yani demek istedigim... gelishmis aramanin baslik aramasinda iki kelime yazinca bulmasi cok zor oluyo....

i83694_aa.JPG

gelismis aramada baslikta ararken 2 tane kelime kullanirsaniz ayri ayri basliklar buluoo....yani aramaya bolum+kurallari yazarsak ayni baslikta olan 2 harfi bulsun ... anlamayan olursa tekrar anlatabilirim...

bu boyle oluyor ki iki kelime ariycakken kelimelerin arasina + yazalimm

dushunceler ve yorumlarinizi beqliyorumm

:hhman:​

Arama Butonunu Bildim Bileli Sevmiyorum....bir Film Vercek Oldum Birebir Ismini Yazdim Hiçbirşey çikmadi Filmi Verdim ....konu Kilitlendi ...linkte Ki Başliğa Bakiyorum Benim Başlikla Ayni ... Ama Ben De Ayni Başlikla Arama Yaptigim Halde Gene De çikmadi ... Bu Olay Tek örnekle Değil Defalarca Ayni şey Başima Geldi ....:):)

ne aramak istiyorsam mutlaka bulurum

arama butonunuda cok severim onun yeri bende cok ayrı :D:D

Alarma' Alıntı:
Güzel bi fikirde.Sen + degil , koymussun.Yanlısmı görüyorum yoksa ?

abi arama butonunu kullanmadığından
bilmiyorsun heralde:D
st.anger abi ben kendimi
bildim bileli yani öle

j@ck@l zaten ne acarsak buluo... nasl buluyosa :D ... yamakasinin de dedigi gibi arattim konumun birini bulamadim konumu achtim 2 sanie sonra kitlendi modlara ozel bishi falan mi war :p:D

bi saatten beri msn 7.5 arıyorum hala bulamadım:mad:arıyorum arıyorum yok. npıcam yaa... msn / msn 7.5 / messenger diye hepsini arattım buulamadım :cool:
yardımlarınızı beklyiroum :(

olm googlede arasana lem bi sürü var:D:D:D

bu arada jackal ın lafına bittim:D:D

hem bendede ole ama buluyorum ben :ter:

google dan ara bana linki wer bulursan 15 konuna teşk edicem

Geri