Arda'dan insanlık dersi

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
Arda'dan insanlık dersi

arda.jpg

Ali Sami Yen Stadı, dün akşam yürekleri dağlayan görüntülere sahne oldu.

Saha içinde engelli vatandaşlar için ayrılan özel bölümde olan bir taraftar, devre arasında tekerlekli sandalyesi ile saha içine girdi. Ancak iki ayağı dizinden kesik olan taraftara, güvenlik elemanlarının tepkisi sert oldu.

arda1.jpg

Sahaya terörist girmiş gibi müdahalede bulunan güvenlik elemanları, taraftarı tekerlekli sandalyesinden yere düşürdü. Bu da yetmezmiş gibi kollarını bükerek akılları sıra kaçmasını engellemeye çalıştı. Güvenlikçilere, Arda sert tepki gösterdi ve 'Bu ne rezalet, ne yapıyorsunuz?' diye bağırıp, taraftarın yeniden sandalyesine oturtulmasını sağladı.

bı Fenerbahçeli olarak kabul etmek gerek gercekten adam gıbı adam ve ustune ustuk super de bı yetenek

zaten bu kadar ıyı nıyetlı olmasaydı senelık 800.00euro ya gs de kalmazdı gs kıymetını bılsın bu futbolcunun ıns geleceın en ıyı futbolcularından bırı

İnsanlık herşeyden önce gelmeli.
Helal olsun ardaya.

helal olsun sana arda budur işteeeeee allah razı olsun senden

GüvenLik Sakat Cocuga ne eziyet vermiş o nereye kacıcakki.Resmen hayvan Muamelesi yapmışLar adama yha....YazıkLar oLsun böLe güvenLige...

Bu arada helal oLsun Arda Örnek futboLcusun.

Trabzpnspor Taraftarıyım Ama Arda yı çok seviyorum helal olsun Görevliler de çok şerefsizmiş nedir bu yaaa günahh allahtan korkunuz yok mu

bi fenerli olarak sewiyorum kardesım bu cocuuu süper eleman yhaa kişiliii futbol yetenegı flan...

odunları güvenlik görevlisi die koymuşlar oraya.

Arda avrupa kupasındaki efendiliği ve mütevaziliği ile kendini belli etmiş bir oyuncu, inşallah hep böyle devam eder o ortam bozmaz onu

Ardayı tebrik ederken aynı zamanda o güvenlik görevlilerinide kınıyorum.
Unutmayınki yaşayan her insan potansiyel bir mahkum ve potansiyel engellidir.

Atatürk'ün Spor Zeki,Çevik Aynı Zamanda Ahlaklı Olur Sözünü Çok Güzel Tanımlayan Bir Sporcu İnşallah Spor Hayatı Boyunca Bu Şekilde Düzgün Bir Karakterde Devam Eder... Gerçekten Gurur Ve Onur Verici Bir Davranış Bravo Arda...

Valla Helal Arda'ya :melek

"Arda Turan" başka söze gerek yok
Sadece futbolculuğun ile değil herşeyinle anılacaksın daha uzun zaman inş.

Geri