Arda'ya Piyango

Mr.Ram

New member
Reaction score
0
Barca ARDA'yı istiyor

İspanyol As gazetesinin muhabiri Moises Ullises, Barcelona'nın, sürekli sakatlanan Henry ile devre arasında yollarını ayırarak Galatasarayımızın milli yıldızını kadrosuna katabileceğini iddia etti.

Kaptanımız Arda Turan, ligin devre arasında Barcelona'ya transfer olabilir. Bu iddia, İspanya'nın en önde gelen spor gazetelerinden As'ın muhabiri Moises Ullises tarafından gündeme getirildi.

... ile temasa geçen muhabir Ullises, Barcelona'nın uzun süredir yakın takibe aldığı Arda için Galatasarayımıza resmi teklif yapabileceğini bildirdi. Ullises, Katalan ekibinin, Fransız yıldız Henry'nin dizindeki sakatlığının sürekli nüksetmesi nedeniyle ligin devre arasında Arda'yı kadrosuna dahil etmeyi ciddi şekilde gündemine aldığını ifade etti.

Barcelona yönetiminin geçen hafta yaptığı toplantıda Arda transferinin uzun uzun konuşulduğunu belirten Moises Ullises, Galatasaray'da Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard'ın da bu durumdan haberdar olduğunu savundu.

Bu arada Türkiye Süper Ligi maçlarını naklen yayınlayan ve ağırlıklı olarak Galatasarayımızın karşılaşmalarına yer veren İspanyol Canal+ televizyonu da, Arda'nın, İspanya'ya gelmesi halinde hiç yabancılık çekmeyeceğini kaydetti. Milli yıldızımızın büyük bir yetenek olduğunun altını çizen İspanyol yorumcular, transferin gerçekleşmesi halinde hem Barcelona'nın, hem de Galatasarayımızıın bundan fayda sağlayacağını dile getirdiler.

Öte yandan Arda Turan, Barcelona'ya transfer olursa yabancı futbolcu statüsünde sayılmayacak. Bilindiği gibi İspanyol Futbol Federasyonu'nun, Nihat Kahveci ve Rüştü'ye Avrupa Birliği statüsü vermesi nedeniyle bütün Türk oyuncular bu hakkı elde etmişti.

kaynak;sporx.com
:confused:

Kaynak ekLe aksi takdirde konun siLinecek!

Arda’ya piyango

fft17_mf386216.Jpeg

İspanyol As gazetesinin muhabiri Moises Ullises, Barcelona’nın, sürekli sakatlanan Henry ile devre arasında yollarını ayırarak Galatasaray’ın milli yıldızını kadrosuna katabileceğini iddia etti

Galatasaray kaptanı Arda Turan, ligin devre arasında Barcelona’ya transfer olabilir. Bu iddia, İspanya’nın en önde gelen spor gazetelerinden As’ın muhabiri Moises Ullises tarafından gündeme getirildi.
Milliyet’le temasa geçen muhabir Ullises, Barcelona’nın uzun süredir yakın takibe aldığı Arda için Galatasaray’a resmi teklif yapabileceğini bildirdi. Ullises, Katalan ekibinin, Fransız yıldız Henry’nin dizindeki sakatlığının sürekli nüksetmesi nedeniyle ligin devre arasında Arda’yı kadrosuna dahil etmeyi ciddi şekilde gündemine aldığını ifade etti.
Barcelona yönetiminin geçen hafta yaptığı toplantıda Arda transferinin uzun uzun konuşulduğunu belirten Moises Ullises, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ın da bu durumdan haberdar olduğunu savundu.
Bu arada Türkiye Süper Ligi maçlarını naklen yayınlayan ve ağırlıklı olarak Galatasaray’ın karşılaşmalarına yer veren İspanyol Canal+ televizyonu da, Arda’nın, İspanya’ya gelmesi halinde hiç yabancılık çekmeyeceğini kaydetti. Milli yıldızın büyük bir yetenek olduğunun altını çizen İspanyol yorumcular, transferin gerçekleşmesi halinde hem Barcelona’nın, hem de Galatasaray’ın bundan fayda sağlayacağını dile getirdiler.
Öte yandan Arda Turan, Barcelona’ya transfer olursa yabancı futbolcu statüsünde sayılmayacak. Bilindiği gibi İspanyol Futbol Federasyonu’nun, Nihat Kahveci ve Rüştü’ye Avrupa Birliği statüsü vermesi nedeniyle bütün Türk oyuncular bu hakkı elde etmişti.

KAYNAK

Arda Hayatta Gitmez de Adnan Polat ta İş Bitiyor...

Gitmesin be bir beşiktaşlı olarak bunu istemem onu Süper Lig'te görmek daha güzel olur daha erken avrupa için

gidecektir. neden mi?
Açıklamasında : benim yaşıtlarım avrupa pasaportu olduğundan üst liglerin iyi takımlarında oynuyor ben onlardan iyi olmama rağmen ben buradayım diyor

Adnan Polat daha önce 40 milyon (£) fiyat biçtiğini belirtmişti,Barça kesenin ağzını açarsa başkanımız razı olur bence ;) Ayrıca giderse bunu GSyi sattı olarak düşünmem,kesinlikle kendisini geliştirebileceğine ve Messi,İbrahimovic vs.gibi yıldız isimlerle birlikte devlere karşı mücadele vermeyi hakettiğine inanıyorum.

kariyeri açısından kaçırılmayacak bir fırsat Arda için.....giderse gönül koymam aksine gider Arda'nın Barçalı formasını alırım......

Kendisi İçin GitmeLi, GaLatasaray İçinse KaLmaLı, Kararı Kendisi Verecek ELbette Ama Her TürLü Gurur Verici Bir OLay Bir GaLatasarayLı OLarak, Kararı Ne OLursa OLsun Arda'yLa Gurur Duyuyorum...

gidecektir. neden mi?
Açıklamasında : benim yaşıtlarım avrupa pasaportu olduğundan üst liglerin iyi takımlarında oynuyor ben onlardan iyi olmama rağmen ben buradayım diyor

Arda sonraki röpörtajlarından birisinde ise ; kariyer planlamamı başkanımız yaptı. Ayrıca Galatasaray ile Avrupa'da kupa almadan gitmem.

demişti.

Arda hayatta gitmez.

Basımıza gelmeden bilemeyiz ama benim ahminimce gider. Tabi ki iyi bir bonservis bedeli ödenirse.

Fakat ben bu haberin asılsız oldugunu düsünüyorum. Kamuoyunda Arda'nın sürekli barçaya gidip gitmeyeceğini bonservis bedelini fln tartısıyor bu nedenden dolayı İspanyol basını da konu almıs olabilir.

Gider Ama Henr + 25 milyon £ verirlerse gider ustaaaaaaaaa :D

Geri